Lot: 1

Güncel Fiyat: 250 TL Açılış Fiyatı: 250 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

NADİR FRANSIZ MİNELİ SÖMÜRGE NİŞANI

1.Dünya Savaşı dönemi üzeri mineli, üzerinde 'imtiyaz hatırası' yazılı nadir Fransız sömürge nişanı.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • NADİR FRANSIZ MİNELİ SÖMÜRGE NİŞANI-1.Dünya Savaşı dönemi üzeri mineli, üzerinde 'imtiyaz hatırası' yazılı nadir Fransız sömürge nişanı.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    NADİR FRANSIZ MİNELİ SÖMÜRGE NİŞANI-1.Dünya Savaşı dönemi üzeri mineli, üzerinde 'imtiyaz hatırası' yazılı nadir Fransız sömürge nişanı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI BAYRAK-1.Dünya Savaşı dönemi el yapımı nadir Osmanlı bayrak. Boyut: 88x66cm

    Lot No: 2

    Lot: 2

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI BAYRAK-1.Dünya Savaşı dönemi el yapımı nadir Osmanlı bayrak. Boyut: 88x66cm

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA EL YAPIMI ÇADIR KAZIĞI-Osmanlı Dönemi nadir formda el yapımı çadır kazığı.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA EL YAPIMI ÇADIR KAZIĞI-Osmanlı Dönemi nadir formda el yapımı çadır kazığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ ÇEKİRDEĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı  nadir zırh delici top mermisi çekirdeği.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ ÇEKİRDEĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı nadir zırh delici top mermisi çekirdeği.

    TLSatıldı
  • ÇOK YÜKSEK KONDİSYONDA ÜZERİ OSMANLICA YAZILI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok yüksek kondisyonda üzerinde Osmanlıca yazılar bulunan top mermisi başlığı.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    ÇOK YÜKSEK KONDİSYONDA ÜZERİ OSMANLICA YAZILI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok yüksek kondisyonda üzerinde Osmanlıca yazılar bulunan top mermisi başlığı.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR HAVACI SUBAY DÜĞMESİ TAKIMI-Orta kısmında şemse ve yıldız ile etrafında hilal formunda kanatlar bulunan üzeri altın vermeyli çok nadir Osmanlı havacı subay düğmesi takımı.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR HAVACI SUBAY DÜĞMESİ TAKIMI-Orta kısmında şemse ve yıldız ile etrafında hilal formunda kanatlar bulunan üzeri altın vermeyli çok nadir Osmanlı havacı subay düğmesi takımı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ LEE ENFİELD MEKANİZMASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi ünlü çatışma tüfeği olarak kabul edilen SMLE Short Magazine Lee Enfield piyade tüfeği. Tüm mekanik kısımları üzerinde. Beep sight, rear sight denilen nişangahları hala üzerinde. Mükemmel bir görsel.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ LEE ENFİELD MEKANİZMASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi ünlü çatışma tüfeği olarak kabul edilen SMLE Short Magazine Lee Enfield piyade tüfeği. Tüm mekanik kısımları üzerinde. Beep sight, rear sight denilen nişangahları hala üzerinde. Mükemmel bir görsel.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ÇANAKKALE CEPHESİ DENİZALTI TORPİDO MERMİSİ PARÇASI-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi çok nadir denizaltı torpido mermisi parçası.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ÇANAKKALE CEPHESİ DENİZALTI TORPİDO MERMİSİ PARÇASI-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi çok nadir denizaltı torpido mermisi parçası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TOPUK PATLATAN-Tamamı el yapımı, siper önlerine konulan 1.Dünya Savaşı dönemi büyük boy Osmanlı topuk patlatan. Siper önlerinde genellikle tel örgülerin alt ya da önlerine atılmak suretiyle düşmanı yavaşlatan primitif formda çok nadir topuk patlatan.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TOPUK PATLATAN-Tamamı el yapımı, siper önlerine konulan 1.Dünya Savaşı dönemi büyük boy Osmanlı topuk patlatan. Siper önlerinde genellikle tel örgülerin alt ya da önlerine atılmak suretiyle düşmanı yavaşlatan primitif formda çok nadir topuk patlatan.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI SUBAY SİPER OTURAĞI-1.dünya Savaşı Dönemi çok nadir Osmanlı subay siper oturağı. Siper içerisinde uç kısmından yere saplanmak üzere kullanılan ve katlanarak seyyar taşınmaya uygun çok nadir Osmanlı siper oturağı.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI SUBAY SİPER OTURAĞI-1.dünya Savaşı Dönemi çok nadir Osmanlı subay siper oturağı. Siper içerisinde uç kısmından yere saplanmak üzere kullanılan ve katlanarak seyyar taşınmaya uygun çok nadir Osmanlı siper oturağı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TELGRAF TELİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi çok nadir telgraf teli.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TELGRAF TELİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi çok nadir telgraf teli.

    TLSatıldı
  • 1825 YILI NADİR COLT TABANCA - KOVBOY TABANCASI-1825 yılı yapımı yüksek kondisyonda Amerikan yapımı Colt tabanca. Genel mekanizması çalışmaktadır ancak kesinlikle ateş edilmez, dekoratif yada koleksiyonluk olarak kullanılabilir

    Lot No: 12

    Lot: 12

    1825 YILI NADİR COLT TABANCA - KOVBOY TABANCASI-1825 yılı yapımı yüksek kondisyonda Amerikan yapımı Colt tabanca. Genel mekanizması çalışmaktadır ancak kesinlikle ateş edilmez, dekoratif yada koleksiyonluk olarak kullanılabilir

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ AYARLI TOP BAŞLIĞI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi yüksek kondisyonda ayarlı top mermisi başlığı.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ AYARLI TOP BAŞLIĞI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi yüksek kondisyonda ayarlı top mermisi başlığı.

    TLSatıldı
  • ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ ÇOK NADİR OSMANLI KONSOLOS DÜĞMELERİ TAKIMI-Üst kısmı kabartma işçilikli ve altın vermeyli arka kısmı ise kalem işçilikli ve bitkisel motiflerle bezeli çok nadir Osmanlı Dönemi konsolos düğmeleri lotu.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ ÇOK NADİR OSMANLI KONSOLOS DÜĞMELERİ TAKIMI-Üst kısmı kabartma işçilikli ve altın vermeyli arka kısmı ise kalem işçilikli ve bitkisel motiflerle bezeli çok nadir Osmanlı Dönemi konsolos düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇİL KONDİSYONDA İNGİLİZ 1907 MODEL WİLKİNSON SMLE SÜNGÜSÜ-1907 model Wilkinson Sword Company üretimi SMLE süngüsü. Home guard Kraliçenin koruyucularında kullanılmıştır. Deniz kuvvetlerine katılmışlar ve savaşmışlardır. Çil durumda. Sorunsuz bir namlu ve kın, orijinal HG kılıfıyla. Uzunluk: 57,5 cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇİL KONDİSYONDA İNGİLİZ 1907 MODEL WİLKİNSON SMLE SÜNGÜSÜ-1907 model Wilkinson Sword Company üretimi SMLE süngüsü. Home guard Kraliçenin koruyucularında kullanılmıştır. Deniz kuvvetlerine katılmışlar ve savaşmışlardır. Çil durumda. Sorunsuz bir namlu ve kın, orijinal HG kılıfıyla. Uzunluk: 57,5 cm

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY AMERİKAN PİL-BATARYA-1.Dünya savaşı Dönemi Amerikan yapımı büyük boy batarya-pil.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY AMERİKAN PİL-BATARYA-1.Dünya savaşı Dönemi Amerikan yapımı büyük boy batarya-pil.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL ASKISIYLA FRANSIZ LİYAKAT MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda Fransız liyakat madalyası.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL ASKISIYLA FRANSIZ LİYAKAT MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda Fransız liyakat madalyası.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ DENİZCİ SUBAY DÜĞMESİ TAKIMI-6 adet düğmeden oluşan Osmanlı Dönemi arkası yazılı denizci subay düğmesi takımı.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    OSMANLI DÖNEMİ DENİZCİ SUBAY DÜĞMESİ TAKIMI-6 adet düğmeden oluşan Osmanlı Dönemi arkası yazılı denizci subay düğmesi takımı.

    TLSatıldı
  • FEVZİ PAŞAYA AİT NADİR FOTOĞRAF-Fevzi Paşaya ait kalpaklı büyük imtiyaz ve harp madalyası ile askeri kıyafetler içinde nadir Fevzi Çakmak Paşa fotoğrafı

    Lot No: 19

    Lot: 19

    FEVZİ PAŞAYA AİT NADİR FOTOĞRAF-Fevzi Paşaya ait kalpaklı büyük imtiyaz ve harp madalyası ile askeri kıyafetler içinde nadir Fevzi Çakmak Paşa fotoğrafı

    TLSatıldı
  • CUMHURİYET BAŞLARI NADİR BEKÇİ BAŞI ROZETİ-1930'lardan yüksek kondisyonda nadir bekçi başı rozeti.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    CUMHURİYET BAŞLARI NADİR BEKÇİ BAŞI ROZETİ-1930'lardan yüksek kondisyonda nadir bekçi başı rozeti.

    TLSatıldı
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ AYARLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-Çok yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi üzeri Osmanlıca yazılı çok nadir ayarlı top mermisi başlığı.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ AYARLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-Çok yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi üzeri Osmanlıca yazılı çok nadir ayarlı top mermisi başlığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ASKERİ VETERİNER ENJEKTÖR KABI-Osmanlı Dönemi 1.Dünya Savaşı çok nadir askeri veteriner amblemli enjektör kabı.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ASKERİ VETERİNER ENJEKTÖR KABI-Osmanlı Dönemi 1.Dünya Savaşı çok nadir askeri veteriner amblemli enjektör kabı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal kınında nadir Ruslarca verilen Winchester Osmanlı süngüsü. El korunağı altında yazmakta. Az sayıda verildiği için sahip olmak çok güç.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal kınında nadir Ruslarca verilen Winchester Osmanlı süngüsü. El korunağı altında yazmakta. Az sayıda verildiği için sahip olmak çok güç.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR TIBBİ ALET-1.dünya Savaşı Dönemi nadir İngiliz tıbbi alet.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR TIBBİ ALET-1.dünya Savaşı Dönemi nadir İngiliz tıbbi alet.

    TLSatıldı
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PRİMİTİF TOPUK PATLATAN-1. Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir bir savaş objesi. Cephede üretilmiş ''topuk patlatan'', İngiliz ve Fransızların uçaklardan askerimizin geçiş ve yürüyüş yollarına atılan ve 4 çıkıntısı sayesinde nasıl atılırsa atılsın dik düşen bir savaş hilesi - insanlık suçu. Ayağa batınca kemiği dahi kıran ve askerimizi savaşamaz hale sokan bir savaş hilesidir. Ayrıca üzerine zehir ve kimyasal madde sürmek suretiyle askerlerimiz zehirlenerek şehit olmuşlardır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PRİMİTİF TOPUK PATLATAN-1. Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir bir savaş objesi. Cephede üretilmiş ''topuk patlatan'', İngiliz ve Fransızların uçaklardan askerimizin geçiş ve yürüyüş yollarına atılan ve 4 çıkıntısı sayesinde nasıl atılırsa atılsın dik düşen bir savaş hilesi - insanlık suçu. Ayağa batınca kemiği dahi kıran ve askerimizi savaşamaz hale sokan bir savaş hilesidir. Ayrıca üzerine zehir ve kimyasal madde sürmek suretiyle askerlerimiz zehirlenerek şehit olmuşlardır.

    TLSatıldı
  • TAM TAKIM SOVYET RUSYA SUBAY DÜĞMELERİ-5'İ altın vermeyli 5'i ise vermeysiz toplam 10 adet Sovyet Rusya subay düğmesi lotu.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    TAM TAKIM SOVYET RUSYA SUBAY DÜĞMELERİ-5'İ altın vermeyli 5'i ise vermeysiz toplam 10 adet Sovyet Rusya subay düğmesi lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR GENİŞ AĞIZLI ALMAN EMAYE SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok nadir geniş ağızlı emaye Alman subay matarası.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR GENİŞ AĞIZLI ALMAN EMAYE SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok nadir geniş ağızlı emaye Alman subay matarası.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ DOLMA ÇİFTE TÜFEK-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi dolma çifte tüfek. Horozları eksiktir,bakıma ihtiyacı vardır. Haliyle satıştadır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    OSMANLI DÖNEMİ DOLMA ÇİFTE TÜFEK-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi dolma çifte tüfek. Horozları eksiktir,bakıma ihtiyacı vardır. Haliyle satıştadır.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ 2 ADET TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-Üzerleri ay yıldızlı Osmanlı Dönemi 2 adet topçu subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    OSMANLI DÖNEMİ 2 ADET TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-Üzerleri ay yıldızlı Osmanlı Dönemi 2 adet topçu subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ÇİFT AĞIZLI TIBBİ  EL YAPIMI OSMANLI TESTERE-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir çift ağızlı el yapımı ameliyathanelerde kullanılan tıbbı testere.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ÇİFT AĞIZLI TIBBİ EL YAPIMI OSMANLI TESTERE-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir çift ağızlı el yapımı ameliyathanelerde kullanılan tıbbı testere.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR TOPÇU SUBAY SETRESİ-1.Dünya Savaşı dönemi topçu subaylarının ceket şeklinde giymek için kullandıkları çok nadir topçu subay setresi.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR TOPÇU SUBAY SETRESİ-1.Dünya Savaşı dönemi topçu subaylarının ceket şeklinde giymek için kullandıkları çok nadir topçu subay setresi.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI DERİ SUBAY TOZLUĞU-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda deriden mamul Osmanlı subay tozluğu.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI DERİ SUBAY TOZLUĞU-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda deriden mamul Osmanlı subay tozluğu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNYATÜR MADALYA VE KURDELA LOTU-Osmanlı Harp Madalyası, Alman kılıçlı Hindenburg Madalyası ve Alman Demir Haç madalyası kurdelelerinin bulunduğu 3'lü madalya barı.Bu madalyaların sahipleri olan subaylar üniformalarında sürekli bu madalyaları taşımamak için o dönemde kendilerine verilen bu barları göğüslerinde taşımaktaydı.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNYATÜR MADALYA VE KURDELA LOTU-Osmanlı Harp Madalyası, Alman kılıçlı Hindenburg Madalyası ve Alman Demir Haç madalyası kurdelelerinin bulunduğu 3'lü madalya barı.Bu madalyaların sahipleri olan subaylar üniformalarında sürekli bu madalyaları taşımamak için o dönemde kendilerine verilen bu barları göğüslerinde taşımaktaydı.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ HİLALİ AHMER ASKERİ ÇATAL-KAŞIK-BIÇAK TAKIMI-Osmanlı Dönemi Hilali Ahmer damgalı askeri çatal-kaşık-bıçak takımı.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    OSMANLI DÖNEMİ HİLALİ AHMER ASKERİ ÇATAL-KAŞIK-BIÇAK TAKIMI-Osmanlı Dönemi Hilali Ahmer damgalı askeri çatal-kaşık-bıçak takımı.

    TLSatıldı
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR FRANSIZ SUBAY SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir 1892 Fransız Berthier subay süngüsü. Fransızlarca çıkarmada kullanılan 1892 model Berthier süngüsü. Kısa modeldir. Uç sırt kısmına kadar oluklu çok nadir bir model.  Uzunluk: 52cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR FRANSIZ SUBAY SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir 1892 Fransız Berthier subay süngüsü. Fransızlarca çıkarmada kullanılan 1892 model Berthier süngüsü. Kısa modeldir. Uç sırt kısmına kadar oluklu çok nadir bir model. Uzunluk: 52cm

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY KEMERİ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı subay kemeri. Son fotoğrafta bir benzeride Mustafa Kemal Atatürk üzerinde görünmektedir.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY KEMERİ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı subay kemeri. Son fotoğrafta bir benzeride Mustafa Kemal Atatürk üzerinde görünmektedir.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ GAZZE MUHAREBESİ KONULU NADİR HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası 19.Sayı.Çanakkale Madalyası taçlı zafer fonu üzerinde kahraman Osmanlı askeri görselli ve 1.Gazze Muharebesi ile 1.Dünya Savaşı haber ve fotoğrafları ile Osmanlı resmi harp dergisi.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ GAZZE MUHAREBESİ KONULU NADİR HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası 19.Sayı.Çanakkale Madalyası taçlı zafer fonu üzerinde kahraman Osmanlı askeri görselli ve 1.Gazze Muharebesi ile 1.Dünya Savaşı haber ve fotoğrafları ile Osmanlı resmi harp dergisi.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ SÜVARİ SUBAY DÜĞMELERİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda çok nadir İngiliz subay süvari düğmeleri.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ SÜVARİ SUBAY DÜĞMELERİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda çok nadir İngiliz subay süvari düğmeleri.

    TLSatıldı
  • ORİJİNAL ASKISIYLA 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNELİ GÜMÜŞ FRANSIZ ZAFER MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi mine işçilikli 1.Dünya savaşına katılmış ve üstün başarı göstermiş kişilere verilen Fransız zafer madalyası.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    ORİJİNAL ASKISIYLA 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNELİ GÜMÜŞ FRANSIZ ZAFER MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi mine işçilikli 1.Dünya savaşına katılmış ve üstün başarı göstermiş kişilere verilen Fransız zafer madalyası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ HARBİYE NAZIRI MÜHÜRLÜ ASKERİ ATAMA - TERFİ BERATI-1.Dünya Savaşı dönemi 1333 - 1334 (1915-1916) tarihli Harbiye Nazırlığı mühürlü askeri atama - terfi beratı.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ HARBİYE NAZIRI MÜHÜRLÜ ASKERİ ATAMA - TERFİ BERATI-1.Dünya Savaşı dönemi 1333 - 1334 (1915-1916) tarihli Harbiye Nazırlığı mühürlü askeri atama - terfi beratı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ÇOK NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir boyda zırh delici top mermilerinin kovanı.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ÇOK NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir boyda zırh delici top mermilerinin kovanı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SUBAY SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı Dönemi yüksek kondisyonda Alman subay süngüsü.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SUBAY SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı Dönemi yüksek kondisyonda Alman subay süngüsü.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI MAKİNALI TÜFEK MERMİ SANDIĞI-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir Osmanlı makinalı tüfek mermi sandığı.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI MAKİNALI TÜFEK MERMİ SANDIĞI-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir Osmanlı makinalı tüfek mermi sandığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ LEJYON DÜĞME LOTU-1.dünya Savaşı Dönemi nadir Fransız lejyon düğme lotu.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ LEJYON DÜĞME LOTU-1.dünya Savaşı Dönemi nadir Fransız lejyon düğme lotu.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ EL BOYAMA YÜN BAYRAK-Osmanlı Dönemi el boyama nadir yün bayrak. Boyut: 29 x 44 cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    OSMANLI DÖNEMİ EL BOYAMA YÜN BAYRAK-Osmanlı Dönemi el boyama nadir yün bayrak. Boyut: 29 x 44 cm

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMDA KATLANIR ALMAN SİPER KÜREĞİ-Osmanlı'nın da kullandığı Alman yapımı 1.Dünya savaşı dönemi nadir Alman siper küreği.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMDA KATLANIR ALMAN SİPER KÜREĞİ-Osmanlı'nın da kullandığı Alman yapımı 1.Dünya savaşı dönemi nadir Alman siper küreği.

    TLSatıldı
  • ÜZERLERİ ALTIN VERMEYLİ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR TOPÇU SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Neredeyse çil kondisyonda üzerleri altın vermeyli 1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir topçu subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    ÜZERLERİ ALTIN VERMEYLİ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR TOPÇU SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Neredeyse çil kondisyonda üzerleri altın vermeyli 1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir topçu subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1. DÜNYA SAVAŞI FRANSIZ EPEE LEBEL SÜNGÜ-Fransız 1886 model Epee Lebel süngüsü. 1916 yılından önce Lebel tüfeği kullanan Fransız asker ve sömürgelerine verilmiştir. Kilit mekanızması kendine hastır. Haç şeklinde bir namluya sahiptir. Fransız askerleri uzun süren siper savaşlarında sık söyledikleri bir şarkıdan esinlenerek bu süngüye Rosalie adını vermiştir. Yıkıcı etkisi aşırı derece olmuştur. Uzunluk:50cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    1. DÜNYA SAVAŞI FRANSIZ EPEE LEBEL SÜNGÜ-Fransız 1886 model Epee Lebel süngüsü. 1916 yılından önce Lebel tüfeği kullanan Fransız asker ve sömürgelerine verilmiştir. Kilit mekanızması kendine hastır. Haç şeklinde bir namluya sahiptir. Fransız askerleri uzun süren siper savaşlarında sık söyledikleri bir şarkıdan esinlenerek bu süngüye Rosalie adını vermiştir. Yıkıcı etkisi aşırı derece olmuştur. Uzunluk:50cm

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOPÇU MEÇİ ASKISI-1.Dünya Savaşı Dönemi deriden mamul Osmanlı topçu subay meçi askısı.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOPÇU MEÇİ ASKISI-1.Dünya Savaşı Dönemi deriden mamul Osmanlı topçu subay meçi askısı.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ASKERİ OKUL ÖĞRENCİ DÜĞMELERİ-Osmanlı dönemi askeri okul öğrenci kıyafeti düğmeleri lotu.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ASKERİ OKUL ÖĞRENCİ DÜĞMELERİ-Osmanlı dönemi askeri okul öğrenci kıyafeti düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1933 TARİHLİ NADİR İNGİLİZ KONDÜKTÖR MADALYASI-Orijinal askısıyla 1933 tarihli nadir İngiliz kondüktör madalyası.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    1933 TARİHLİ NADİR İNGİLİZ KONDÜKTÖR MADALYASI-Orijinal askısıyla 1933 tarihli nadir İngiliz kondüktör madalyası.

    TLSatıldı
  • 8.KOLORDU ANTETLİ OSMANLI YAZIŞMA BELGESİ-8.Kolordu Kumandanlığı antetli Osmanlı yazışma belgesi.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    8.KOLORDU ANTETLİ OSMANLI YAZIŞMA BELGESİ-8.Kolordu Kumandanlığı antetli Osmanlı yazışma belgesi.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY DÜĞME LOTU-1.Dünya savaşı dönemi İngiliz subay düğme lotu.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY DÜĞME LOTU-1.Dünya savaşı dönemi İngiliz subay düğme lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ŞARAPNEL LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı şarapnel lotu.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ŞARAPNEL LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı şarapnel lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ HARP MADALYALI NADİR ALMAN SUBAY FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı sırasında Osmanlı ordusunda görevli Alman subayın Harp Madalyası ile çekilmiş çok nadir fotoğrafı.1.Dünya Savaşı sırasında Osmanlı ordusunda ittifak askerlerinin de görev yapıp Harp Madalyası verildiği bilinmektedir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ HARP MADALYALI NADİR ALMAN SUBAY FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı sırasında Osmanlı ordusunda görevli Alman subayın Harp Madalyası ile çekilmiş çok nadir fotoğrafı.1.Dünya Savaşı sırasında Osmanlı ordusunda ittifak askerlerinin de görev yapıp Harp Madalyası verildiği bilinmektedir.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ DENİZCİ SUBAY KEMER TOKASI-Osmanlı Dönemi denizci subay kemer tokası.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    OSMANLI DÖNEMİ DENİZCİ SUBAY KEMER TOKASI-Osmanlı Dönemi denizci subay kemer tokası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ MAVZER KÜTÜKLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul çok nadir Fransız mavzer mermisi kütüklüğü.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ MAVZER KÜTÜKLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul çok nadir Fransız mavzer mermisi kütüklüğü.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ YARALI SUBAY VE REFAKATÇİSİ FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı sırasında yaralanmış ve hastanede tedavisi süren bir Osmanlı subayı ve yanında Büyük İmtiyaz Madalyası, Harp Madalyası ve Alman Demir Haç Madalyası sahibi refakatçi subayı ile Osmanlı harp tarihi fotoğrafı.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ YARALI SUBAY VE REFAKATÇİSİ FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı sırasında yaralanmış ve hastanede tedavisi süren bir Osmanlı subayı ve yanında Büyük İmtiyaz Madalyası, Harp Madalyası ve Alman Demir Haç Madalyası sahibi refakatçi subayı ile Osmanlı harp tarihi fotoğrafı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı top mermisi kovanı.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı top mermisi kovanı.

    TLSatıldı
  • İNGİLİZ LERİN YENİ ZELANDA SUBAYLARI İÇİN YAPTIĞI ÖZEL SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi İngilizleri Yeni Zelanda subayları için yaptırdığı özel süngü. En az 1907 model Lee Enfield süngü üreticisi JAC (Chapman) firmasına aittirler. 1914 tarihli yap deliksiz ilk dönem üretimlerden. Süngü kın sorunsuz kın da 1915 tarihlidir. Alay kusalması ve seri numarası pommelde mevcut. Alexandra, Princess of Wales's Own (Yorkshire Regiment) Alayına aittir. Suvla koyuna çıkarma yapmış çok köklü bir alaydır. Süngü değişime uğramamız ilk üretimdir. Uzunluk: 57cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    İNGİLİZ LERİN YENİ ZELANDA SUBAYLARI İÇİN YAPTIĞI ÖZEL SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi İngilizleri Yeni Zelanda subayları için yaptırdığı özel süngü. En az 1907 model Lee Enfield süngü üreticisi JAC (Chapman) firmasına aittirler. 1914 tarihli yap deliksiz ilk dönem üretimlerden. Süngü kın sorunsuz kın da 1915 tarihlidir. Alay kusalması ve seri numarası pommelde mevcut. Alexandra, Princess of Wales's Own (Yorkshire Regiment) Alayına aittir. Suvla koyuna çıkarma yapmış çok köklü bir alaydır. Süngü değişime uğramamız ilk üretimdir. Uzunluk: 57cm

    TLSatıldı
  • ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ KADIRGA GÜLLESİ-Çok nadir Osmanlı Dönemi kadırgalarda (gemilerde) kullanılan toplardan atılan gülle. Çap: 8cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ KADIRGA GÜLLESİ-Çok nadir Osmanlı Dönemi kadırgalarda (gemilerde) kullanılan toplardan atılan gülle. Çap: 8cm

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ DERİ SÜVARİ ÇANTASI-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul yüksek kondisyonda süvari çantası.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    OSMANLI DÖNEMİ DERİ SÜVARİ ÇANTASI-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul yüksek kondisyonda süvari çantası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANTİKA İNGİLİZ MİNELİ KOKART-1.Dünya savaşı dönemi üzeri mine işçilikli İngiliz kokart.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANTİKA İNGİLİZ MİNELİ KOKART-1.Dünya savaşı dönemi üzeri mine işçilikli İngiliz kokart.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMDA ALMAN EMAYE SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi nadir formda Alman emaye.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMDA ALMAN EMAYE SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi nadir formda Alman emaye.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı mavzer süngüsü.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı mavzer süngüsü.

    TLSatıldı
  • ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ ANTİKA HAVACI SUBAY DÜĞME LOTU-Cumhuriyet başları üzeri altın vermeyli antika havacı subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ ANTİKA HAVACI SUBAY DÜĞME LOTU-Cumhuriyet başları üzeri altın vermeyli antika havacı subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR SAHRA ÇADIR KAZIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi  çok nadir el yapımı Osmanlı sahra çadır kazığı.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR SAHRA ÇADIR KAZIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir el yapımı Osmanlı sahra çadır kazığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK SİPER KÜREĞİ-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir Anzak siper küreği.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK SİPER KÜREĞİ-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir Anzak siper küreği.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ DOLMA TUZAK TABANCASI-KÖSTEBEK TABANCASI-1.Dünya savaşı döneminde de tuzaklama yapılarak kullanılmış halk Arasında köstebek tabancası olarak da bilinen nadir dolma tuzak tabancası-köstebek tabancası.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    OSMANLI DÖNEMİ DOLMA TUZAK TABANCASI-KÖSTEBEK TABANCASI-1.Dünya savaşı döneminde de tuzaklama yapılarak kullanılmış halk Arasında köstebek tabancası olarak da bilinen nadir dolma tuzak tabancası-köstebek tabancası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÜZERİ ETİKETLİ ÇOK NADİR İNGİLİZ MAŞRAPA-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok nadir orijinal etiketiyle maşrapa.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÜZERİ ETİKETLİ ÇOK NADİR İNGİLİZ MAŞRAPA-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok nadir orijinal etiketiyle maşrapa.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI SUBAY KARAVANASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok nadir Osmanlı subay karavanası.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI SUBAY KARAVANASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çok nadir Osmanlı subay karavanası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ 1.DERECE TOPÇU LİYAKAT MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal askısıyla Fransız 1.derece topçu liyakat madalyası.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ 1.DERECE TOPÇU LİYAKAT MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal askısıyla Fransız 1.derece topçu liyakat madalyası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI SUBAY KARAVANA PARÇASI-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir Osmanlı subay karavana parçası.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI SUBAY KARAVANA PARÇASI-1.Dünya Savaşı Dönemi nadir Osmanlı subay karavana parçası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ MAVZER AĞZIYLA TÜFEK SÜNGÜSÜ-Daha çok İskoçlarca kullanılanMML Magazine Lee Metford süngüsü tüfeğin ucuyla birlikte çok nadir  bir görsel.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ MAVZER AĞZIYLA TÜFEK SÜNGÜSÜ-Daha çok İskoçlarca kullanılanMML Magazine Lee Metford süngüsü tüfeğin ucuyla birlikte çok nadir bir görsel.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ AT GEMİ VE GÖZLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı süvari at gemi ve gözlüğü parçası.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ AT GEMİ VE GÖZLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı süvari at gemi ve gözlüğü parçası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAQKKALE CEPHESİ NADİR KONSERVE-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesinden çıkma İngiliz nadir konserve.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAQKKALE CEPHESİ NADİR KONSERVE-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesinden çıkma İngiliz nadir konserve.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ ÇEKİRDEĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir zırh delici top mermisi çekirdeği. Yükseklik:23cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ ÇEKİRDEĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir zırh delici top mermisi çekirdeği. Yükseklik:23cm

    TLSatıldı
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ASKERİ YAKA LAMBASI-2.Dünya Savaşı dönemi askeri Alman yaka lambası.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ASKERİ YAKA LAMBASI-2.Dünya Savaşı dönemi askeri Alman yaka lambası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ EL BOMBASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi içi boş el bombası.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ EL BOMBASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi içi boş el bombası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇOK NADİR İNGİLİZ LİMONATA ŞİŞESİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda çok nadir İngiliz limonata şişesi.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇOK NADİR İNGİLİZ LİMONATA ŞİŞESİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda çok nadir İngiliz limonata şişesi.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ CEPHE HATIRASI PATLAMIŞ TOP PARÇALARI LOTU-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi cephe hatırası patlamış top parçaları lotu.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ CEPHE HATIRASI PATLAMIŞ TOP PARÇALARI LOTU-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi cephe hatırası patlamış top parçaları lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi 1915 tarihli P1908 donanımına ait  Anzakların kullandığı nadir siper küreği.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi 1915 tarihli P1908 donanımına ait Anzakların kullandığı nadir siper küreği.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLICA YAZILI 2 ADET OSMANLI VE İNGİLİZ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI PARÇASI-1 tanesinin üzeri Osmanlıca yazılı 1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı ve İngiliz top mermisi başlığı parçası.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLICA YAZILI 2 ADET OSMANLI VE İNGİLİZ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI PARÇASI-1 tanesinin üzeri Osmanlıca yazılı 1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı ve İngiliz top mermisi başlığı parçası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya savaşı dönemi üzerleri altın vermeyli İngiliz subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya savaşı dönemi üzerleri altın vermeyli İngiliz subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1949 YILI GÜMÜŞ FRANSIZ ÜRETİCİ MADALYASI-1949 yılı üzeirnde verilen kişinin adının yazılı olduğu, aktif üretime katılan kişilere verilen nadir Fransız madalya.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    1949 YILI GÜMÜŞ FRANSIZ ÜRETİCİ MADALYASI-1949 yılı üzeirnde verilen kişinin adının yazılı olduğu, aktif üretime katılan kişilere verilen nadir Fransız madalya.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi üzeri sırmalı nadir Fransız subay apoleti.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi üzeri sırmalı nadir Fransız subay apoleti.

    TLSatıldı
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR SÜVARİ ÇANTASI-1945 tarihli 2.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda nadir süvari çantası.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR SÜVARİ ÇANTASI-1945 tarihli 2.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda nadir süvari çantası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇOK NADİR ANZAK SÜNGÜ-Dünyada süngü koleksiyoncuların olmazsa olmaz dedikleri P1907 Lee Enfield Hooked Quillion Anzak süngüsü.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇOK NADİR ANZAK SÜNGÜ-Dünyada süngü koleksiyoncuların olmazsa olmaz dedikleri P1907 Lee Enfield Hooked Quillion Anzak süngüsü.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN EMAYE MATARA-1.Dünya Savaşı Çanakkale cephesi Alman yapımı (Osmanlı askerlerinin de kullandığı) emaye matara.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN EMAYE MATARA-1.Dünya Savaşı Çanakkale cephesi Alman yapımı (Osmanlı askerlerinin de kullandığı) emaye matara.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOP MERMİSİ-1.Dünya Savaşı Dönemi  Osmanlı top mermisi.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOP MERMİSİ-1.Dünya Savaşı Dönemi Osmanlı top mermisi.

    TLSatıldı
  • CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ TAKIMI-Cumhuriyet başları arkaları damgalı Osmanlı denizci subay düğmeleri takımı.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ TAKIMI-Cumhuriyet başları arkaları damgalı Osmanlı denizci subay düğmeleri takımı.

    TLSatıldı
  • CUMHURİYET BAŞLARI DENİZCİ SUBAY KEMER TOKASI-Üzerinde denizci çıpası ve hilal motifi bulunan Cumhuriyet başları denizci subay kemer tokası.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    CUMHURİYET BAŞLARI DENİZCİ SUBAY KEMER TOKASI-Üzerinde denizci çıpası ve hilal motifi bulunan Cumhuriyet başları denizci subay kemer tokası.

    TLSatıldı
  • NADİR FRANSIZ TAHLİYE LİYAKAT MADALYASI-Orijinal askısıyla 1.dünya savaşı dönemi yüksek kondisyonda şimendiferlere verilmiş nadir formda tahliye madalyası.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    NADİR FRANSIZ TAHLİYE LİYAKAT MADALYASI-Orijinal askısıyla 1.dünya savaşı dönemi yüksek kondisyonda şimendiferlere verilmiş nadir formda tahliye madalyası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ SAVAŞ HATIRALARI LOTU-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi hatıra lotu.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ SAVAŞ HATIRALARI LOTU-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi hatıra lotu.

    TLSatıldı
  • ANTİKA FRANSIZ HAVACI SUBAY DÜĞME LOTU-Çok yüksek kondisyonda Fransız havacı subay düğme lotu.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    ANTİKA FRANSIZ HAVACI SUBAY DÜĞME LOTU-Çok yüksek kondisyonda Fransız havacı subay düğme lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ KAZMA-1.dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir İngiliz kazma.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ KAZMA-1.dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir İngiliz kazma.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-Orta ateşleme fitili ile 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız top mermisi başlığı.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-Orta ateşleme fitili ile 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız top mermisi başlığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY TABANCA KILIFI-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul Osmanlı subay tabanca kılıfı.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY TABANCA KILIFI-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul Osmanlı subay tabanca kılıfı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TEL KESME ALETİ PARÇASI-1.Dünya savaşı dönemi Osmanlı tel kesme aleti parçası.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TEL KESME ALETİ PARÇASI-1.Dünya savaşı dönemi Osmanlı tel kesme aleti parçası.

    TLSatıldı
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ASKERİ APOLET-2.Dünya savaşı dönemi antika İngiliz apolet.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ASKERİ APOLET-2.Dünya savaşı dönemi antika İngiliz apolet.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ALMAN SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir Alman siper küreği.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ALMAN SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir Alman siper küreği.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 1915 TARİHLİ GALİÇYA KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası 16.sayı.Galiçya Cephesi kapaklı "Aziz Vatanın Varlığını Hayatıyla Bekleyen Osmanlı Nöbetçisi" yazılı 1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp dergisi.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 1915 TARİHLİ GALİÇYA KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası 16.sayı.Galiçya Cephesi kapaklı "Aziz Vatanın Varlığını Hayatıyla Bekleyen Osmanlı Nöbetçisi" yazılı 1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp dergisi.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ İNGİLİZ VE FRANSIZ YAPIMI DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ-Osmanlı Dönemi İngiliz ve Fransız denizci subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    OSMANLI DÖNEMİ İNGİLİZ VE FRANSIZ YAPIMI DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ-Osmanlı Dönemi İngiliz ve Fransız denizci subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MEVZİDE SİLAHLI SUBAY FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı dönemi mevzide silahlı subay fotoğrafı.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MEVZİDE SİLAHLI SUBAY FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı dönemi mevzide silahlı subay fotoğrafı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ AYARLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi 1915 tarihli İngiliz 18 lik denilen zamanlayıcı ayar başlığı.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ AYARLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi 1915 tarihli İngiliz 18 lik denilen zamanlayıcı ayar başlığı.

    TLSatıldı
  • 1990'LARDAN ANTİKA ASKERİ KASK - MİĞFER-1990'lardan antika askeri kask - miğfer.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    1990'LARDAN ANTİKA ASKERİ KASK - MİĞFER-1990'lardan antika askeri kask - miğfer.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNMEİ ANZAK CEPHE HATIRASI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Anzak cephe hatırası lotu.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNMEİ ANZAK CEPHE HATIRASI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Anzak cephe hatırası lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK MATARA-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi Anzak standart P08 donanımına ait standart emaye matara. Üzerinde mermi delikleri mevcut.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK MATARA-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi Anzak standart P08 donanımına ait standart emaye matara. Üzerinde mermi delikleri mevcut.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI GAZİSİ KABİN FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı gazisi büyük kılıçlı İntiyaz, kılıçlı liyakat ve harp madalyası kurdelası ile kızı ve oğlu ile savaş sonrası çekilmiş aile fotoğrafı. Paspartosu dönemide aittir.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    1.DÜNYA SAVAŞI GAZİSİ KABİN FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı gazisi büyük kılıçlı İntiyaz, kılıçlı liyakat ve harp madalyası kurdelası ile kızı ve oğlu ile savaş sonrası çekilmiş aile fotoğrafı. Paspartosu dönemide aittir.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ALMAN ASKERİ BALTA-1.Dünya Savaşı dönemi ahşap saplı yüksek kondisyonda Alman askeri balta.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ALMAN ASKERİ BALTA-1.Dünya Savaşı dönemi ahşap saplı yüksek kondisyonda Alman askeri balta.

    TLSatıldı
  • ÇANAKKALE'DEN İSTANBUL'A YAZILMIŞ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TELGRAF-Arkasında dönemine ait Osmanlı pulları bulunan Çanakkale-Bayramiç'ten İstanbula yazılmış telgrafname.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    ÇANAKKALE'DEN İSTANBUL'A YAZILMIŞ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TELGRAF-Arkasında dönemine ait Osmanlı pulları bulunan Çanakkale-Bayramiç'ten İstanbula yazılmış telgrafname.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ASKER SU KABI-Mantar kafa mataların Osmanlı subay mataralarının üzerinde bulunan alüminyumdan mamul askeri su bardağı. Yükseklik: 7cm Ağız çap: 8cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ASKER SU KABI-Mantar kafa mataların Osmanlı subay mataralarının üzerinde bulunan alüminyumdan mamul askeri su bardağı. Yükseklik: 7cm Ağız çap: 8cm

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya savaşı Dönemi 2 adet İngiliz subay düğmesi.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya savaşı Dönemi 2 adet İngiliz subay düğmesi.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇEŞİTLİ MİLLETLERE AİT MAVZER MERMİSİ LOTU-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çeşitli milletlere ait mavzer mermisi lotu.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇEŞİTLİ MİLLETLERE AİT MAVZER MERMİSİ LOTU-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çeşitli milletlere ait mavzer mermisi lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMDA FRANSIZ SUBAY MATARASI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi Fransız subay matarası.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMDA FRANSIZ SUBAY MATARASI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi Fransız subay matarası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı top mermisi başlığı.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı top mermisi başlığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI KARAVANASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi nadir Osmanlı karavanası.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI KARAVANASI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi nadir Osmanlı karavanası.

    TLSatıldı
  • YERLİ YAPIM ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1950'lerden yerli yapım antika subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    YERLİ YAPIM ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1950'lerden yerli yapım antika subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir İngiliz subay apoleti. Düğmelerinden biri eksiktir.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir İngiliz subay apoleti. Düğmelerinden biri eksiktir.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAPIMI NALÇEK-Üzeri işlemeli el dövme demirden mamul Osmanlı dönemi at nallamak için kullanılan nalçek.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAPIMI NALÇEK-Üzeri işlemeli el dövme demirden mamul Osmanlı dönemi at nallamak için kullanılan nalçek.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET OSMANLI SAHRA ÇADIRI KAZIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi yılan formlu 2 adet sahra çadırı kazığı.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET OSMANLI SAHRA ÇADIRI KAZIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi yılan formlu 2 adet sahra çadırı kazığı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK YEMEK KABI-1.Dünya Savaşı dönemi tüm askerlere verilen ve sırt kısımlarında bulunan Anzak yemek kabı.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK YEMEK KABI-1.Dünya Savaşı dönemi tüm askerlere verilen ve sırt kısımlarında bulunan Anzak yemek kabı.

    TLSatıldı
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ HAVACI SUBAY DÜĞPMELERİ LOTU-2.Dünya Savaşı dönemi Fransız havacı subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ HAVACI SUBAY DÜĞPMELERİ LOTU-2.Dünya Savaşı dönemi Fransız havacı subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ROZET-1.Dünya Savaşı dönemi kabartma işçilikli İngiliz rozet.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ROZET-1.Dünya Savaşı dönemi kabartma işçilikli İngiliz rozet.

    TLSatıldı
  • ANTİKA DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ TAKIMI-1950-60' lardan arkaları damgalı denizci subay düğmeleri takımı.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    ANTİKA DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ TAKIMI-1950-60' lardan arkaları damgalı denizci subay düğmeleri takımı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR HİLAL-İ AHMER SU TASI-1.Dünya Savaşı Dönemi çok nadir Hilal-i Ahmer su tası. Son fotoğrafta bir benzeri Hilal-i Ahmer görevlisinin elinde görülmektedir.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR HİLAL-İ AHMER SU TASI-1.Dünya Savaşı Dönemi çok nadir Hilal-i Ahmer su tası. Son fotoğrafta bir benzeri Hilal-i Ahmer görevlisinin elinde görülmektedir.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KEMER TOKASI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz kemer tokası parçaları lotu.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KEMER TOKASI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz kemer tokası parçaları lotu.

    TLSatıldı
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PEÇ LOTU-2.Dünya savaşı dönemi Türk ve yabancı peç lotu.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PEÇ LOTU-2.Dünya savaşı dönemi Türk ve yabancı peç lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP FÜNYESİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz top fünyesi.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP FÜNYESİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz top fünyesi.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ SAVAŞ HATIRALARI LOTU-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi hatıra lotu.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ SAVAŞ HATIRALARI LOTU-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi hatıra lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ ROZET-1.dünya savaşı dönemi nadir İngiliz rozet.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ ROZET-1.dünya savaşı dönemi nadir İngiliz rozet.

    TLSatıldı
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA DÜRBÜN-Yakın dönem orijinal kutusunda antika dürbün. Camları kırıktır, haliyle satıştadır.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA DÜRBÜN-Yakın dönem orijinal kutusunda antika dürbün. Camları kırıktır, haliyle satıştadır.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇEŞİTLİ MİLLETLERE AİT MAVZER KOVANI KURŞUNU-ŞARAPNEL KURŞUNU-1.dünya savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çeşitli milletlere ait mavzer kovanı kurşunu- şarapnel kurşunu lotu.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇEŞİTLİ MİLLETLERE AİT MAVZER KOVANI KURŞUNU-ŞARAPNEL KURŞUNU-1.dünya savaşı Dönemi Çanakkale cephesi çeşitli milletlere ait mavzer kovanı kurşunu- şarapnel kurşunu lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAVZER VE FİLİNTA KOVANI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi mavzer ve filinta kovanı lotu.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAVZER VE FİLİNTA KOVANI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi mavzer ve filinta kovanı lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ASKER DÜĞMELERİ LOTU-Üzerlerinde hala kıyafet parçaları bulunan 1.Dünya savaşı Çanakkale cephesi İngiliz subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ASKER DÜĞMELERİ LOTU-Üzerlerinde hala kıyafet parçaları bulunan 1.Dünya savaşı Çanakkale cephesi İngiliz subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BÜYÜK BOY NADİR İNGİLİZ TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir büyük boy İngiliz top mermisi kovanı

    Lot No: 136

    Lot: 136

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BÜYÜK BOY NADİR İNGİLİZ TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir büyük boy İngiliz top mermisi kovanı

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TOP MERMİSİ PARÇALARI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi top mermisi parçaları

    Lot No: 137

    Lot: 137

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TOP MERMİSİ PARÇALARI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi top mermisi parçaları

    TLSatıldı
  • ÖZEL YAPIM GEYİKLİ DENİZ ER EĞİTİM TABURU KUPA-Özel yapım geyikli özel er eğitim taburu kupa.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    ÖZEL YAPIM GEYİKLİ DENİZ ER EĞİTİM TABURU KUPA-Özel yapım geyikli özel er eğitim taburu kupa.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ OSMANLI MAVZER SÜNGÜSÜ PARÇASI-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı mavzer süngüsü parçası.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ OSMANLI MAVZER SÜNGÜSÜ PARÇASI-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı mavzer süngüsü parçası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR TOP PARÇASI-1.dünya savaşı dönemi çok nadir top parçası.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR TOP PARÇASI-1.dünya savaşı dönemi çok nadir top parçası.

    TLSatıldı
  • KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA FRANSIZ ROZET-1930'lardan kabartma işçilikli antika Fransız rozet.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA FRANSIZ ROZET-1930'lardan kabartma işçilikli antika Fransız rozet.

    TLSatıldı
  • KABARTMA İŞÇİLİKLİ AVRUPA ŞİŞE-2.dünya Savaşı dönemi kabartma işçilikli antika şişe.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    KABARTMA İŞÇİLİKLİ AVRUPA ŞİŞE-2.dünya Savaşı dönemi kabartma işçilikli antika şişe.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı Dönemi Osmanlı siper küreği.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı Dönemi Osmanlı siper küreği.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ İNGİLİZ PARASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz parası.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ İNGİLİZ PARASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz parası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ OBJE-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi fosilleşmiş obje.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ OBJE-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi fosilleşmiş obje.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI NADİR İŞARET FİŞEĞİ TAPALARI LOTU-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı nadir işaret fişeği tapaları lotu.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI NADİR İŞARET FİŞEĞİ TAPALARI LOTU-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi Osmanlı nadir işaret fişeği tapaları lotu.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DÖNEMİ PİŞTOV KURŞUNU LOTU-1850'lerden Osmanlı dönemi piştov kurşunu lotu.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    OSMANLI DÖNEMİ PİŞTOV KURŞUNU LOTU-1850'lerden Osmanlı dönemi piştov kurşunu lotu.

    TLSatıldı
  • TCG AKDENİZ KUPA-Özel yapım TCG Akdeniz denizaltı görselli kupa.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    TCG AKDENİZ KUPA-Özel yapım TCG Akdeniz denizaltı görselli kupa.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PATLAMIŞ TOP MERMİSİ KOVANI PARÇASI-1.dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi patlamış top mermisi kovanı parçası.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PATLAMIŞ TOP MERMİSİ KOVANI PARÇASI-1.dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi patlamış top mermisi kovanı parçası.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ CEPHE HATIRALARI LOTU-1.dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi cephe hatırası lotu.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ CEPHE HATIRALARI LOTU-1.dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi cephe hatırası lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ EMAYE KASE-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz emaye kase.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ EMAYE KASE-1.dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz emaye kase.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ İNGİLİZ MATARA-1.dünya Savaşı Dönemi Çanakkale Cephesi Anzak İngiliz emaye matara. Kullanılmaması için süngü ve mermilerle delinmiştir.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ İNGİLİZ MATARA-1.dünya Savaşı Dönemi Çanakkale Cephesi Anzak İngiliz emaye matara. Kullanılmaması için süngü ve mermilerle delinmiştir.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET AT NALI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi 2 adet at nalı.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET AT NALI-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi 2 adet at nalı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ TÜFEK PARÇASI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi fosilleşmiş tüfek parçası.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ TÜFEK PARÇASI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi fosilleşmiş tüfek parçası.

    TLSatıldı
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ASKERİ MATARA-2.dünya savaşı dönemi askeri matara.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ASKERİ MATARA-2.dünya savaşı dönemi askeri matara.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi nadir İngiliz siper küreği.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı Dönemi Çanakkale cephesi nadir İngiliz siper küreği.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ CAM TABAK-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız cam tabak. Tabak sağlam şekilde çıkarılmış, yıkanmış ve temizlenmiştir.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ CAM TABAK-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız cam tabak. Tabak sağlam şekilde çıkarılmış, yıkanmış ve temizlenmiştir.

    TLSatıldı
  • ANTİKA İNGİLİZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1920'lerden antika İngiliz subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    ANTİKA İNGİLİZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1920'lerden antika İngiliz subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TOP KAMASI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi top içindeki boş kovanı çıkarmak için kullanılan kama.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TOP KAMASI-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi top içindeki boş kovanı çıkarmak için kullanılan kama.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ASKERİ KANAL ÇAPASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir su kanalı  ( karık ) açmak için kullanılan nadir alet.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ASKERİ KANAL ÇAPASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir su kanalı ( karık ) açmak için kullanılan nadir alet.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR BÜYÜK BOY TOP FÜNYESİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir top fünyesi.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR BÜYÜK BOY TOP FÜNYESİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi nadir top fünyesi.

    TLSatıldı
  • ÇANAKKALE GAZİLERİ İSİMLİ AHMET USLU TARAFINDAN YAZILMIŞ KİTAP-Çanakkale Gazileri isimli, Ahmet Uslu tarafından yazılmış kitap.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    ÇANAKKALE GAZİLERİ İSİMLİ AHMET USLU TARAFINDAN YAZILMIŞ KİTAP-Çanakkale Gazileri isimli, Ahmet Uslu tarafından yazılmış kitap.

    TLSatıldı
  • ÇANAKKALE BARLI YENİ YAPIM HARP MADALYASI ASKISI LOTU-Çanakkale barlı yeni yapım harp madalyası askısı lotu.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    ÇANAKKALE BARLI YENİ YAPIM HARP MADALYASI ASKISI LOTU-Çanakkale barlı yeni yapım harp madalyası askısı lotu.

    TLSatıldı
  • 1911 TARİHLİ FRANSIZ L'ILLUSTRATION DERGİSİ-25 Kasım 1911 tarihli basım Türk-İtalyan esirler ve Tevfik Bey ile Osmanlı topraklarındaki konularla ilgili döneminde Avrupa'nın en çok takip edilen L'illustration gazetesi.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    1911 TARİHLİ FRANSIZ L'ILLUSTRATION DERGİSİ-25 Kasım 1911 tarihli basım Türk-İtalyan esirler ve Tevfik Bey ile Osmanlı topraklarındaki konularla ilgili döneminde Avrupa'nın en çok takip edilen L'illustration gazetesi.

    TLSatıldı
  • GÜNÜMÜZ YAPIMI DEKORATİF ÇANAKKALE HATIRASI OBJE-Günümüz yapımı dekoratif Çanakkale obje.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    GÜNÜMÜZ YAPIMI DEKORATİF ÇANAKKALE HATIRASI OBJE-Günümüz yapımı dekoratif Çanakkale obje.

    TLSatıldı
  • ÇANAKKALE SAVAŞLARI KONULU AHMET USLU TARAFINDAN YAZILMIŞ 3 ADET KİTAP-Çanakkale Savaşları konulu Ahmet Uslu tarafından yazılmış 3 adet kitap.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    ÇANAKKALE SAVAŞLARI KONULU AHMET USLU TARAFINDAN YAZILMIŞ 3 ADET KİTAP-Çanakkale Savaşları konulu Ahmet Uslu tarafından yazılmış 3 adet kitap.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ORAK-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi el yapımı orak.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ORAK-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi el yapımı orak.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP MERMİ BAŞLIĞI PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz top mermisi başlığı parçası.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP MERMİ BAŞLIĞI PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz top mermisi başlığı parçası.

    TLSatıldı
  • CUMHURİYET BAŞLARI ÜZERİ OSMANLICA YAZILI SÜVARİ SUBAYLARI GÖRSELLİ FOTOĞRAF-Cumhuriyet başları üzeri Osmanlıca yazılı süvari subayları görselli fotoğraf.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    CUMHURİYET BAŞLARI ÜZERİ OSMANLICA YAZILI SÜVARİ SUBAYLARI GÖRSELLİ FOTOĞRAF-Cumhuriyet başları üzeri Osmanlıca yazılı süvari subayları görselli fotoğraf.

    TLSatıldı
  • ANTİKA İNGİLİZ APOLET-Antika İngiliz apolet.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    ANTİKA İNGİLİZ APOLET-Antika İngiliz apolet.

    TLSatıldı
  • ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞLARI KONULU AHMET USLU TARAFINDAN YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Çanakkale Deniz Savaşları konulu Ahmet Uslu tarafından yazılmış prestij kitap.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞLARI KONULU AHMET USLU TARAFINDAN YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Çanakkale Deniz Savaşları konulu Ahmet Uslu tarafından yazılmış prestij kitap.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET MAVZER KURMA KOLU-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi 2 adet mavzer kurma kolu.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET MAVZER KURMA KOLU-1.Dünya savaşı dönemi Çanakkale cephesi 2 adet mavzer kurma kolu.

    TLSatıldı
  • ANTİKA DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1960-70'lerden antika denizci subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    ANTİKA DENİZCİ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1960-70'lerden antika denizci subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • 3 ADET ANTİKA İNGİLİZ APOLET LOTU-2.Dünya savaşı dönemi antika İngiliz apolet lotu.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    3 ADET ANTİKA İNGİLİZ APOLET LOTU-2.Dünya savaşı dönemi antika İngiliz apolet lotu.

    TLSatıldı
  • ANTİKA DÜĞME LOTU-Yerli ve yabancı antika düğme lotu.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    ANTİKA DÜĞME LOTU-Yerli ve yabancı antika düğme lotu.

    TLSatıldı
  • 1980'LERDEN TOPÇU DÜRBÜN ÇANTASI-1980'lerden topçu dürbün çantası.Boyut: 20x17cm

    Lot No: 176

    Lot: 176

    1980'LERDEN TOPÇU DÜRBÜN ÇANTASI-1980'lerden topçu dürbün çantası.Boyut: 20x17cm

    TLSatıldı
  • ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ İNGİLİZ GÖRSELLİ MİNİ FOTOĞRAFLIK-Üzeri altın vermeyli 1920'lerden antika fotoğraflık.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ İNGİLİZ GÖRSELLİ MİNİ FOTOĞRAFLIK-Üzeri altın vermeyli 1920'lerden antika fotoğraflık.

    TLSatıldı
  • YERLİ YAPIM ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Yerli yapım antika subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    YERLİ YAPIM ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Yerli yapım antika subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • AVRUPA YAPIMI SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Avrupa yapımı subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    AVRUPA YAPIMI SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Avrupa yapımı subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Antika yerli yapım subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Antika yerli yapım subay düğmeleri lotu.

    TLSatıldı
  • ANTİKA AVRUPA APOLET-1950-60'lardan antika Avrupa yapımı apolet.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    ANTİKA AVRUPA APOLET-1950-60'lardan antika Avrupa yapımı apolet.

    TLSatıldı
  • ANTİKA DÜĞME VE KOKART LOTU-1960-70'lerden antila düğme ve kokart lotu

    Lot No: 182

    Lot: 182

    ANTİKA DÜĞME VE KOKART LOTU-1960-70'lerden antila düğme ve kokart lotu

    TLSatıldı
  • ANTİKA İNGİLİZ DENİZCİ TEK SUBAY APOLETİ-Antika ingiliz tek subay apoleti.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    ANTİKA İNGİLİZ DENİZCİ TEK SUBAY APOLETİ-Antika ingiliz tek subay apoleti.

    TLSatıldı
  • 1936 YILI SUBAYLAR GÖRSELLİ FOTOĞRAF-1936 yılı subaylar görselli fotoğraf.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    1936 YILI SUBAYLAR GÖRSELLİ FOTOĞRAF-1936 yılı subaylar görselli fotoğraf.

    TLSatıldı
  • 4 ADET BOŞ GAZ FİŞEĞİ KOVANI-4 adet boş çeşitli gaz fişeği kovanı. Yükseklik: 4,5-10,5cm arası

    Lot No: 185

    Lot: 185

    4 ADET BOŞ GAZ FİŞEĞİ KOVANI-4 adet boş çeşitli gaz fişeği kovanı. Yükseklik: 4,5-10,5cm arası

    TLSatıldı
  • YAKIN DÖNEM TOP MERMİSİ KOVANI-Yakın dönem top mermisi kovanı.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    YAKIN DÖNEM TOP MERMİSİ KOVANI-Yakın dönem top mermisi kovanı.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KAZMA PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi kazma parçası lotu.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KAZMA PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi kazma parçası lotu.

    TLSatıldı
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ ASKER KEMER TOKASI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Fransız asker kemer tokası lotu.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ ASKER KEMER TOKASI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Fransız asker kemer tokası lotu.

    TLSatıldı
  • ANTİKA SUBAY DÜĞME VE APOLET PARÇALARI-1970-80'lerden antika subay düğme ve apolet parçaları lotu.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    ANTİKA SUBAY DÜĞME VE APOLET PARÇALARI-1970-80'lerden antika subay düğme ve apolet parçaları lotu.

    TLSatıldı
  • 1928 TARİHLİ ARKASI OSMANLICA YAZILI SUBAYLAR GÖRSELLİ FOTOĞRAF-1928 tarihli arkası Osmanlıca yazılı subaylar görselli fotoğraf.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    1928 TARİHLİ ARKASI OSMANLICA YAZILI SUBAYLAR GÖRSELLİ FOTOĞRAF-1928 tarihli arkası Osmanlıca yazılı subaylar görselli fotoğraf.

    TLSatıldı