Lot: 1

Current Price: 75 TL Starting Bid: 75 TL Estimated: TL Losing Winning

KABE-İ ŞERİF GÖRSELLİ ANTİKA DUVAR HALISI

Kabe-i Şerif ve Mescid-i Nebevi görselli 1970lerden antika büyük boy duvar halısı. boyut: 160x120cm

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • KABE-İ ŞERİF GÖRSELLİ ANTİKA DUVAR HALISI-Kabe-i Şerif ve Mescid-i Nebevi görselli 1970lerden antika büyük boy duvar halısı. boyut: 160x120cm

    Lot No: 1

    Lot: 1

    KABE-İ ŞERİF GÖRSELLİ ANTİKA DUVAR HALISI-Kabe-i Şerif ve Mescid-i Nebevi görselli 1970lerden antika büyük boy duvar halısı. boyut: 160x120cm

    TLSold
  • BÜYÜK BOY OSMANLI DUVAR SAATİ-Ahşap kasa ve Osmanlı kadran büyük boy çalışır durumda Osmanlı Dönemi duvar saati. Saatin zili saat başı çalıp rahatsız etmemesi için döneminde iptal edilmiştir. Ahşap kasasında tamiratlar mevcuttur. Boyut: 98x36x15cm

    Lot No: 2

    Lot: 2

    BÜYÜK BOY OSMANLI DUVAR SAATİ-Ahşap kasa ve Osmanlı kadran büyük boy çalışır durumda Osmanlı Dönemi duvar saati. Saatin zili saat başı çalıp rahatsız etmemesi için döneminde iptal edilmiştir. Ahşap kasasında tamiratlar mevcuttur. Boyut: 98x36x15cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BEKTAŞİ DERVİŞLERİNİN KULLANDIĞI TESLİM TAŞI-Akikten mamul 12 köşeli Bektaşi Dervişlerinin kullandığı nadir teslim taşı. Çap: 2,5cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    OSMANLI DÖNEMİ BEKTAŞİ DERVİŞLERİNİN KULLANDIĞI TESLİM TAŞI-Akikten mamul 12 köşeli Bektaşi Dervişlerinin kullandığı nadir teslim taşı. Çap: 2,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR SÜNNET KLİPSİ-Osmanlı Dönemi pirinçten mamul çok nadir sünnet klipsi. Sünnet edilecek kişinin sünnet derisi kıstırılarak ustrayla kesilmesini kolaylaştıran çok nadir sünnet klipsi. Son fotoğrafta Osmanlıca açıklamasıyla Osmanlı Dönemine ait bir evrak görülmektedir. uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR SÜNNET KLİPSİ-Osmanlı Dönemi pirinçten mamul çok nadir sünnet klipsi. Sünnet edilecek kişinin sünnet derisi kıstırılarak ustrayla kesilmesini kolaylaştıran çok nadir sünnet klipsi. Son fotoğrafta Osmanlıca açıklamasıyla Osmanlı Dönemine ait bir evrak görülmektedir. uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA KUR'AN-I KERİM -1800 başları Osmanlı Dönemi tamamı el yazma Kur'an-ı Kerim. Boyut: 17x24,5cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA KUR'AN-I KERİM -1800 başları Osmanlı Dönemi tamamı el yazma Kur'an-ı Kerim. Boyut: 17x24,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ERZİNCAN İŞİ ÇOK NADİR KAMA-Üzeri kalem işçilikli ve usta damgalı 1300(1785) tarihli orijinal kınında Erzincan işi çok nadir kama. Uzunluk: 50cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    OSMANLI DÖNEMİ ERZİNCAN İŞİ ÇOK NADİR KAMA-Üzeri kalem işçilikli ve usta damgalı 1300(1785) tarihli orijinal kınında Erzincan işi çok nadir kama. Uzunluk: 50cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MEHMET REŞAT HAN AFİŞ-Osmanlı Dönemi alt kısmında Osmanlıca "Sultan Mehmet Reşat Han-ı Hamis (5.) Hazretleri" yazılı, Mehmet Reşat Han görselli afiş. Zarar görmemesi için çerçeveye alınmıştır, çerçevesi yeni yapımdır. Toplam boyut: 28x31cm , görsel boyut: 20x26cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    OSMANLI DÖNEMİ MEHMET REŞAT HAN AFİŞ-Osmanlı Dönemi alt kısmında Osmanlıca "Sultan Mehmet Reşat Han-ı Hamis (5.) Hazretleri" yazılı, Mehmet Reşat Han görselli afiş. Zarar görmemesi için çerçeveye alınmıştır, çerçevesi yeni yapımdır. Toplam boyut: 28x31cm , görsel boyut: 20x26cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR TUĞRALI GÜMÜŞ TAS-Abdülmecit Tuğralı ve sah damgalı dış kısmı kabartma işçilikli gümüş tas. Çap: 15cm , ağırlık: 207,5gr

    Lot No: 8

    Lot: 8

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR TUĞRALI GÜMÜŞ TAS-Abdülmecit Tuğralı ve sah damgalı dış kısmı kabartma işçilikli gümüş tas. Çap: 15cm , ağırlık: 207,5gr

    TLSold
  • ÜZERİNDE OSMANLICA SANAYİ VE TİCARET MÜZESİ YAZILI HALİM ÖZYAZICI KAZIMASI ÇOK NADİR MÜZE TABELASI-Dünyaca ünlü hattat Halim Özyazıcı tarafından kazınmış ve Halim ketebesiyle paraflanmış, üzerinde Osmanlıca 'Sanayi ve Ticaret Müzesi' yazılı büyük boy çok nadir müze tabelası. Uzunluk: 45x25 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    ÜZERİNDE OSMANLICA SANAYİ VE TİCARET MÜZESİ YAZILI HALİM ÖZYAZICI KAZIMASI ÇOK NADİR MÜZE TABELASI-Dünyaca ünlü hattat Halim Özyazıcı tarafından kazınmış ve Halim ketebesiyle paraflanmış, üzerinde Osmanlıca 'Sanayi ve Ticaret Müzesi' yazılı büyük boy çok nadir müze tabelası. Uzunluk: 45x25 cm.

    TLSold
  • ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR PORSELEN DEMLİK - ÇAYDANLIK-Üzeri el boyama ve altın varaklarla süslü porselenden mamul Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı çok nadir demlik - çaydanlık. Yükseklik: 11cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR PORSELEN DEMLİK - ÇAYDANLIK-Üzeri el boyama ve altın varaklarla süslü porselenden mamul Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı çok nadir demlik - çaydanlık. Yükseklik: 11cm.

    TLSold
  • SULTAN VAHDETTİN HAN TUĞRALI ÇOK NADİR GÜMÜŞ MACUNLUK-Sultan Vahdettin Han tuğralı kalem ve testere işçilikli yüksek ayar gümüşten mamul altında çeşnisi bulunan çok nadir macunluk. Ayaklarından bir tanesi eksiktir, ancak bu haliylede ayakta durabilmektedir. Yükseklik:10,5cm Ağırlık:232gr

    Lot No: 11

    Lot: 11

    SULTAN VAHDETTİN HAN TUĞRALI ÇOK NADİR GÜMÜŞ MACUNLUK-Sultan Vahdettin Han tuğralı kalem ve testere işçilikli yüksek ayar gümüşten mamul altında çeşnisi bulunan çok nadir macunluk. Ayaklarından bir tanesi eksiktir, ancak bu haliylede ayakta durabilmektedir. Yükseklik:10,5cm Ağırlık:232gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MEŞRUTİYET SANCAKLI LİONS KULÜBÜ ÇOK NADİR BİRA BARDAĞI-Üzerinde meşrutiyet sancağı ve aslan kabartması bulunan Pera Lions kulübü üyeleri için özel yapılmış çok nadir bira bardağı. Yükseklik: 13cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    OSMANLI DÖNEMİ MEŞRUTİYET SANCAKLI LİONS KULÜBÜ ÇOK NADİR BİRA BARDAĞI-Üzerinde meşrutiyet sancağı ve aslan kabartması bulunan Pera Lions kulübü üyeleri için özel yapılmış çok nadir bira bardağı. Yükseklik: 13cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KABE VE MESCİD-İ NEBEVİ GÖRSELLİ BOL TEZHİPLİ BASKI DELAİL-ÜL HAYRAT-Osmanlı Dönemi Delail-ül Hayrat. Bol tezhip süslemeli, Mekke, Kabe ve Medine Mescid-i Nebevi görsellidir. Boyut: 19x13cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    OSMANLI DÖNEMİ KABE VE MESCİD-İ NEBEVİ GÖRSELLİ BOL TEZHİPLİ BASKI DELAİL-ÜL HAYRAT-Osmanlı Dönemi Delail-ül Hayrat. Bol tezhip süslemeli, Mekke, Kabe ve Medine Mescid-i Nebevi görsellidir. Boyut: 19x13cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YENİÇERİ SAVAŞ TEBERİ-1800 başları el dövme demirden mamul nadir formda bir tarafı zırh sökmek için özel olarak yapılmış çok nadir yeniçeri savaş teberi - savaş baltası. Boyut: 12,5x12,5cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    OSMANLI DÖNEMİ YENİÇERİ SAVAŞ TEBERİ-1800 başları el dövme demirden mamul nadir formda bir tarafı zırh sökmek için özel olarak yapılmış çok nadir yeniçeri savaş teberi - savaş baltası. Boyut: 12,5x12,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR AHŞAP BÜYÜK BOY KONAK PENCERESİ-Perçinlerine kadar her şeyi ahşaptan yapılmış, usta işi büyük boy çok nadir konak penceresi. Boyut:92x60,5x9cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR AHŞAP BÜYÜK BOY KONAK PENCERESİ-Perçinlerine kadar her şeyi ahşaptan yapılmış, usta işi büyük boy çok nadir konak penceresi. Boyut:92x60,5x9cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY MİNELİ TEPSİ-Tamamı kalem işçilikli ve kenarında ustasının adının yazılı olduğu Osmanlı Dönemi mineli büyük boy tepsi.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY MİNELİ TEPSİ-Tamamı kalem işçilikli ve kenarında ustasının adının yazılı olduğu Osmanlı Dönemi mineli büyük boy tepsi.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ARMUDİ KOLYE-Gümüş üzeri altın vermeyli Osmanlı Dönemi armudi kolye. Uzunluk:7cm Ağırlık:13gr

    Lot No: 17

    Lot: 17

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ARMUDİ KOLYE-Gümüş üzeri altın vermeyli Osmanlı Dönemi armudi kolye. Uzunluk:7cm Ağırlık:13gr

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI NADİR SUBAY KILICI-1930lardan çok nadir nerdeyse çil kondisyonda orijinal sırmalı püskülüyle subay kılıcı. Uzunluk: 95cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    CUMHURİYET BAŞLARI NADİR SUBAY KILICI-1930lardan çok nadir nerdeyse çil kondisyonda orijinal sırmalı püskülüyle subay kılıcı. Uzunluk: 95cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ADİR BAMYA ŞAKÜL-1850lerden Süleymaniye işi üst sallaması lale formunda çok nadir bamya şakül. Toplam uzunluk: 19cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    OSMANLI DÖNEMİ ADİR BAMYA ŞAKÜL-1850lerden Süleymaniye işi üst sallaması lale formunda çok nadir bamya şakül. Toplam uzunluk: 19cm.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI ÇOK NADİR ESARET YADİGARI BOMBAY ESİR BARDAĞI-Üzerinde Osmanlıca "Hatıra-i Esaret Bombay Karargah 1332(1915)" yazılı 1. Dünya Savaşı Dönemi Bombay Karargahı'na götürülmüş Osmanlı Savaş esirlerinden birine ait su bardağı. Yükseklik: 7,5cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    1. DÜNYA SAVAŞI ÇOK NADİR ESARET YADİGARI BOMBAY ESİR BARDAĞI-Üzerinde Osmanlıca "Hatıra-i Esaret Bombay Karargah 1332(1915)" yazılı 1. Dünya Savaşı Dönemi Bombay Karargahı'na götürülmüş Osmanlı Savaş esirlerinden birine ait su bardağı. Yükseklik: 7,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KESE LOTU-Osmanlı Dönemi 3 adet keseden oluşan kese lotu. Boyut: 22x16cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    OSMANLI DÖNEMİ KESE LOTU-Osmanlı Dönemi 3 adet keseden oluşan kese lotu. Boyut: 22x16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR RUM İŞİ MÜHÜR AFİŞİ -Rum bir firmanın İstanbul - Ayvalık gibi yerlerdeki Rum zeytinyağı ve sabun fabrikaları için tasarladığı ve yaptığı mühür tasarımlarını içeren büyük boy çok nadir tasarım afişi. Boyut: 38x53cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR RUM İŞİ MÜHÜR AFİŞİ -Rum bir firmanın İstanbul - Ayvalık gibi yerlerdeki Rum zeytinyağı ve sabun fabrikaları için tasarladığı ve yaptığı mühür tasarımlarını içeren büyük boy çok nadir tasarım afişi. Boyut: 38x53cm.

    TLSold
  • NADİR FORMDA OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP TÜTÜN TABAKASI-Osmanlı Dönemi ahşaptan mamul el oyma işçilikli tütün tabakası. Boyut:8,5x8cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    NADİR FORMDA OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP TÜTÜN TABAKASI-Osmanlı Dönemi ahşaptan mamul el oyma işçilikli tütün tabakası. Boyut:8,5x8cm

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ SEYAHAT TAKIMI-Almanların Osmanlı pazarı için yaptığı orijinal kutusunda Solingen marka gümüş seyahat takımı. Ağırlık:132gr Kutu boyut:25x12cm

    Lot No: 24

    Lot: 24

    ORİJİNAL KUTUSUNDA OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ SEYAHAT TAKIMI-Almanların Osmanlı pazarı için yaptığı orijinal kutusunda Solingen marka gümüş seyahat takımı. Ağırlık:132gr Kutu boyut:25x12cm

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA TAM TAKIM FİŞEK DOLDURMA APARATLARI-1920-1930lardan orijinal ahşap kutusunda içinde fişek doldurmak için tüm parçaların bulunduğu (saçma, fişek sıkıştırma, barut ölçer, barut, kapsül vs.) tam takım fişek aparatı takımı. Kutu boyut: 24x24x10cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    ORİJİNAL KUTUSUNDA TAM TAKIM FİŞEK DOLDURMA APARATLARI-1920-1930lardan orijinal ahşap kutusunda içinde fişek doldurmak için tüm parçaların bulunduğu (saçma, fişek sıkıştırma, barut ölçer, barut, kapsül vs.) tam takım fişek aparatı takımı. Kutu boyut: 24x24x10cm.

    TLSold
  • ÜZERİ SEDEF İŞÇİLİKLİ BOSNA İŞİ TÜTÜN TABAKASI-Ahşap üzeri sedef çakma işçilikli Osmanlı Dönemi üzerinde "Sarajevo" yazılı Bosna işi ahşap tütün tabakası. Boyut: 11,5x8cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    ÜZERİ SEDEF İŞÇİLİKLİ BOSNA İŞİ TÜTÜN TABAKASI-Ahşap üzeri sedef çakma işçilikli Osmanlı Dönemi üzerinde "Sarajevo" yazılı Bosna işi ahşap tütün tabakası. Boyut: 11,5x8cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇİFTE DOLMA TÜFEK-Osmanlı Dönemi ağızdan dolma horozları çalışır durumda el yapımı çifte dolma tüfek. Uzunluk: 113cm

    Lot No: 27

    Lot: 27

    OSMANLI DÖNEMİ ÇİFTE DOLMA TÜFEK-Osmanlı Dönemi ağızdan dolma horozları çalışır durumda el yapımı çifte dolma tüfek. Uzunluk: 113cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR KÜRT KAMASI-Üzerinde gümüş güverseli kabaraların bulunduğu boynuz saplı ve deri kınlı çok yüksek kondisyonda nadir Kürt kaması. Uzunluk: 39cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR KÜRT KAMASI-Üzerinde gümüş güverseli kabaraların bulunduğu boynuz saplı ve deri kınlı çok yüksek kondisyonda nadir Kürt kaması. Uzunluk: 39cm.

    TLSold
  • AHMET PAŞAYA AİT OSMANLI DÖNEMİ BAKIR-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Ahmet Paşa Kaimmakam emin-i madan-ı humayun 1224 (1810)" yazılı bugünkü maden bakanına ait çok nadir bakır tabak. Çap: 27cm , yükseklik: 6,5cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    AHMET PAŞAYA AİT OSMANLI DÖNEMİ BAKIR-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Ahmet Paşa Kaimmakam emin-i madan-ı humayun 1224 (1810)" yazılı bugünkü maden bakanına ait çok nadir bakır tabak. Çap: 27cm , yükseklik: 6,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF FORMDA KULPLU AĞIRLIK-1700lerden el dövme demirden mamul primitif formda nadir ağırlık. Çap: 4,5cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF FORMDA KULPLU AĞIRLIK-1700lerden el dövme demirden mamul primitif formda nadir ağırlık. Çap: 4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR SANCAK PARÇASI-Üzerinde "Maşaallah" ve "Muhammedurresullulah" yazılı çerçeveye alınmış 1850lerden çok nadir ipek askeri sancak parçası. Toplam boyut: 74x46cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR SANCAK PARÇASI-Üzerinde "Maşaallah" ve "Muhammedurresullulah" yazılı çerçeveye alınmış 1850lerden çok nadir ipek askeri sancak parçası. Toplam boyut: 74x46cm.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ENVERİYE KEMERİ-1. Dünya Savaşı Döneminde Enver Paşa'nın askerleri için özel yaptırdığı enveriye kamasının kemeri. Toplam uzunluk: 98cm , toka çap: 4cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ENVERİYE KEMERİ-1. Dünya Savaşı Döneminde Enver Paşa'nın askerleri için özel yaptırdığı enveriye kamasının kemeri. Toplam uzunluk: 98cm , toka çap: 4cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR MAĞAZA SAATİ-Kadranında "Pera-Constantinople" yazılı Osmanlı Dönemi çok nadir büyük boy çalışır durumda mağaza saati. Boyut: 60x40cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR MAĞAZA SAATİ-Kadranında "Pera-Constantinople" yazılı Osmanlı Dönemi çok nadir büyük boy çalışır durumda mağaza saati. Boyut: 60x40cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL OYMA AHŞAP İKONA -Osmanlı Dönemi ahşaptan mamul el oyma Rum işi ikona. Boyut: 7,5x4,5cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    OSMANLI DÖNEMİ EL OYMA AHŞAP İKONA -Osmanlı Dönemi ahşaptan mamul el oyma Rum işi ikona. Boyut: 7,5x4,5cm.

    TLSold
  • TRABZON VALİSİ ÇEÇENZADE HASAN PAŞA'YA AİT BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Çeçenzade Hasan Paşa 1246 (1830)" yazılı o dönemde Trabzon'da valilik yapmış bir paşaya aittir. Çap: 24,5cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    TRABZON VALİSİ ÇEÇENZADE HASAN PAŞA'YA AİT BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Çeçenzade Hasan Paşa 1246 (1830)" yazılı o dönemde Trabzon'da valilik yapmış bir paşaya aittir. Çap: 24,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI SAVATLI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Üzerinde Osmanlıca 'yadigar' yazılı gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi bileklik. Ağırlık:11gr Çap:6cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI SAVATLI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Üzerinde Osmanlıca 'yadigar' yazılı gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi bileklik. Ağırlık:11gr Çap:6cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ÜZERİ RUSÇA YAZILI HAVAN-1923 tarihli ve üzeri Rusça yazılı çok nadir havan. Yükseklik: 11,5cm , el uzunluk: 21cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ÜZERİ RUSÇA YAZILI HAVAN-1923 tarihli ve üzeri Rusça yazılı çok nadir havan. Yükseklik: 11,5cm , el uzunluk: 21cm.

    TLSold
  • 2. SELİM DÖNEMİ ÇOK NADİR DİRHEM-Üzerinde 2. Selim'in Tuğrası bulunan çok nadir dirhem. Çap: 1,4cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    2. SELİM DÖNEMİ ÇOK NADİR DİRHEM-Üzerinde 2. Selim'in Tuğrası bulunan çok nadir dirhem. Çap: 1,4cm.

    TLSold
  • ÜZERİ LALELİ ÇOK NADİR LALE DEVRİ DÖNEMİ DİRHEM - AĞIRLIK-Arkasında Sultan 1. Mahmut Han'ın Tuğrası bulunan (1730) ön yüzünde ise kabartma işçilikle lale ve bitkisel motiflerin işlendiği çok nadir dirhem - ağırlık. Çap: 9,5cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    ÜZERİ LALELİ ÇOK NADİR LALE DEVRİ DÖNEMİ DİRHEM - AĞIRLIK-Arkasında Sultan 1. Mahmut Han'ın Tuğrası bulunan (1730) ön yüzünde ise kabartma işçilikle lale ve bitkisel motiflerin işlendiği çok nadir dirhem - ağırlık. Çap: 9,5cm.

    TLSold
  • MERMER ELLİ OSMANLI DÖNEMİ HAVAN-Osmanlı Dönemi yekpare ahşaptan el oyma işçilikli ve mermer elli havan. Yükseklik: 13cm , el uzunluk: 25,5cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    MERMER ELLİ OSMANLI DÖNEMİ HAVAN-Osmanlı Dönemi yekpare ahşaptan el oyma işçilikli ve mermer elli havan. Yükseklik: 13cm , el uzunluk: 25,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ KAPI TOKMAĞI-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul Rum işi kapı tokmağı. Yükseklik: 14,5cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ KAPI TOKMAĞI-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul Rum işi kapı tokmağı. Yükseklik: 14,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PARA LOTU-Osmanlı Dönemi gümüş 5 kuruşlardan oluşan Mehmet Reşat ve Abdülhhamit Han dönemine ait gümüş para lotu.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PARA LOTU-Osmanlı Dönemi gümüş 5 kuruşlardan oluşan Mehmet Reşat ve Abdülhhamit Han dönemine ait gümüş para lotu.

    TLSold
  • TEYYARE CEMİYETİ TARAFINDAN BASTIRILIP DAĞITILMIŞ HARİTALARIYLA BİRLİKTE NADİR OSMANLICA NUTUK-Orijinal haritalarıyla 1927 yılı Teyyare Cemiyeti tarafından bastırılmış Osmanlıca yazılı çok nadir nutuk. Boyut: 28,5x20cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    TEYYARE CEMİYETİ TARAFINDAN BASTIRILIP DAĞITILMIŞ HARİTALARIYLA BİRLİKTE NADİR OSMANLICA NUTUK-Orijinal haritalarıyla 1927 yılı Teyyare Cemiyeti tarafından bastırılmış Osmanlıca yazılı çok nadir nutuk. Boyut: 28,5x20cm.

    TLSold
  • İÇİNDE DUASIYLA BİRLİKTE OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAMAYIL-İçinde el yazma duası bulunan dışı ise Ayetlerle süslü Osmanlı Dönemi gümüşten mamul nadir hamayıl. Uzunluk: 8cm , ağırlık: 13gr.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İÇİNDE DUASIYLA BİRLİKTE OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAMAYIL-İçinde el yazma duası bulunan dışı ise Ayetlerle süslü Osmanlı Dönemi gümüşten mamul nadir hamayıl. Uzunluk: 8cm , ağırlık: 13gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ CEP SAATİ-Çalışır durumda gümüş kasa İngilizlerin Osmanlı pazarı için yaptığı iç kısmında hilal ve İngiliz Kraliyet arması bulunan cep saati. Çap: 3,5cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ CEP SAATİ-Çalışır durumda gümüş kasa İngilizlerin Osmanlı pazarı için yaptığı iç kısmında hilal ve İngiliz Kraliyet arması bulunan cep saati. Çap: 3,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ ÇİFT DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF DİRHEM-1700-1800lerden üzeri çift damgalı el dövme demirden mamul Osmanlı Dönemi primitif dirhemi. Çap: 8,5cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    ÜZERİ ÇİFT DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF DİRHEM-1700-1800lerden üzeri çift damgalı el dövme demirden mamul Osmanlı Dönemi primitif dirhemi. Çap: 8,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM CÜZLERİ-10 adet altın varaklı cildinde Osmanlı Dönemi Kur'an-ı Kerim cüzleri. Boyut: 26,5x18,5cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM CÜZLERİ-10 adet altın varaklı cildinde Osmanlı Dönemi Kur'an-ı Kerim cüzleri. Boyut: 26,5x18,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR TILSIM MÜHÜR-Üzerinde ebced ve dualar bulunan Osmanlı Dönemi çok nadir tılsım mühür. Çap: 5,3cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR TILSIM MÜHÜR-Üzerinde ebced ve dualar bulunan Osmanlı Dönemi çok nadir tılsım mühür. Çap: 5,3cm.

    TLSold
  • 1803 TARİHLİ ÇOK NADİR ÜZERİ RUMCA YAZILI AKREP FORMUNDA TILSIM MÜHÜR-1803 tarihli çok nadir üzeri Rumca yazılı akrep formunda tılsım mühür. Uzunluk: 5,5cm , yükseklik: 2,5cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    1803 TARİHLİ ÇOK NADİR ÜZERİ RUMCA YAZILI AKREP FORMUNDA TILSIM MÜHÜR-1803 tarihli çok nadir üzeri Rumca yazılı akrep formunda tılsım mühür. Uzunluk: 5,5cm , yükseklik: 2,5cm.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİT HAN'IN BÜYÜK BOY CUMA SELAMLIĞI FOTOĞRAFI-Abdülhamit Han'ın Cuma selamlığında görüldüğü arkası Osmanlıca yazılı büyük boy fotoğraf. Boyut: 24x18cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    ABDÜLHAMİT HAN'IN BÜYÜK BOY CUMA SELAMLIĞI FOTOĞRAFI-Abdülhamit Han'ın Cuma selamlığında görüldüğü arkası Osmanlıca yazılı büyük boy fotoğraf. Boyut: 24x18cm.

    TLSold
  • KUTUSUNDA ANTİKA BERBER USTURASI-1930lardan kutusunda antika berber usturası.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    KUTUSUNDA ANTİKA BERBER USTURASI-1930lardan kutusunda antika berber usturası.

    TLSold
  • CUMHURİYETİN İLK KARNESİ-1339-1340 (1922-1923) tarihli Cumhuriyetin ilk yılına ait nadir karne. Boyut: 22x12,5cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    CUMHURİYETİN İLK KARNESİ-1339-1340 (1922-1923) tarihli Cumhuriyetin ilk yılına ait nadir karne. Boyut: 22x12,5cm.

    TLSold
  • EL BOYAMA ANTİKA İKONA-1950-1960lardan el boyama antika ikona. Boyut: 34,5x50cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    EL BOYAMA ANTİKA İKONA-1950-1960lardan el boyama antika ikona. Boyut: 34,5x50cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR PRİMİTİF MİNARECİ ŞAKÜLÜ-1800 başları primitif formda bronzdan mamul minareci şakülü.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR PRİMİTİF MİNARECİ ŞAKÜLÜ-1800 başları primitif formda bronzdan mamul minareci şakülü.

    TLSold
  • EL BOYAMA KÜTAHYA İŞİ KAHVE SOĞUDANI-1980lerden Kütahya işi el boyama sanatçı işi kahve soğudanı. Boyut: 27x17cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    EL BOYAMA KÜTAHYA İŞİ KAHVE SOĞUDANI-1980lerden Kütahya işi el boyama sanatçı işi kahve soğudanı. Boyut: 27x17cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA DAMGALI ÇOK NADİR KONTURMARKLI AVRUPA PARASI-Üzerinde Osmanlıca konturmark bulunan nadir Avrupa para. Çap: 3cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    ÜZERİ OSMANLICA DAMGALI ÇOK NADİR KONTURMARKLI AVRUPA PARASI-Üzerinde Osmanlıca konturmark bulunan nadir Avrupa para. Çap: 3cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA RUM İŞİ KAPI TOKMAĞI-1800 başları bronzdan mamul nadir formda Osmanlı Dönemi Rum işi kapı tokmağı. Boyut: 15x4cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA RUM İŞİ KAPI TOKMAĞI-1800 başları bronzdan mamul nadir formda Osmanlı Dönemi Rum işi kapı tokmağı. Boyut: 15x4cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PLAKA-Üzerinde Osmanlıca "Rusumat" yazılı bronzdan mamul Osmanlı Dönemi plaka. Boyut: 6,5x5cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    OSMANLI DÖNEMİ PLAKA-Üzerinde Osmanlıca "Rusumat" yazılı bronzdan mamul Osmanlı Dönemi plaka. Boyut: 6,5x5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF DİRHEM-1700-1800lerden üzeri damgalı el dövme demirden mamul primitif formda dirhem. Çap: 9cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF DİRHEM-1700-1800lerden üzeri damgalı el dövme demirden mamul primitif formda dirhem. Çap: 9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TEKLİ DOLMA TÜFEK-Osmanlı Dönemi ağızdan dolma mekanizması çalışır durumda dolma tüfek. Uzunluk: 113cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    OSMANLI DÖNEMİ TEKLİ DOLMA TÜFEK-Osmanlı Dönemi ağızdan dolma mekanizması çalışır durumda dolma tüfek. Uzunluk: 113cm

    TLSold
  • ÜZERİ MERCAN VE TURKUAZ TAŞLI OSMANLI DÖNEMİ CEMBİYE-Alpakadan (düşük ayar gümüşten) mamul üzeri mercan ve turkuaz taşlı Osmanlı Dönemi cembiye. Uzunluk:27cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    ÜZERİ MERCAN VE TURKUAZ TAŞLI OSMANLI DÖNEMİ CEMBİYE-Alpakadan (düşük ayar gümüşten) mamul üzeri mercan ve turkuaz taşlı Osmanlı Dönemi cembiye. Uzunluk:27cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ NADİR DUVAR SAATİ-Osmanlı Dönemi nadir Rum işi çalışır durumda duvar saati. Boyut: 60x23cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ NADİR DUVAR SAATİ-Osmanlı Dönemi nadir Rum işi çalışır durumda duvar saati. Boyut: 60x23cm

    TLSold
  • DAMLA KEHRİBAR EMZİKLİ OSMANLI DÖNEMİ SİGARA AĞIZLIĞI-Osmanlı Dönemi emzik kısmı damla kehribar gövde kısmı ise gümüş ve boynuzdan mamul sigara ağızlığı. Uzunluk: 10cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    DAMLA KEHRİBAR EMZİKLİ OSMANLI DÖNEMİ SİGARA AĞIZLIĞI-Osmanlı Dönemi emzik kısmı damla kehribar gövde kısmı ise gümüş ve boynuzdan mamul sigara ağızlığı. Uzunluk: 10cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR İTFAİYECİ KASK BRÖVESİ-Osmanlı Dönemi çok nadir itfaiyeci kask brövesi. Boyut:6x6,5cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR İTFAİYECİ KASK BRÖVESİ-Osmanlı Dönemi çok nadir itfaiyeci kask brövesi. Boyut:6x6,5cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PENEZ LOTU-İçinde Error (hatalı) baskı penez de bulunan Osmanlı Dönemi penez lotu.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    OSMANLI DÖNEMİ PENEZ LOTU-İçinde Error (hatalı) baskı penez de bulunan Osmanlı Dönemi penez lotu.

    TLSold
  • ÇERKES İŞİ ANTİKA GELİN KEMERİ-Osmanlı Dönemi alpakadan mamul tamamı el yapımı kaaba telkari işçilikli Çerkes işi antika gelin kemeri. Uzunuk: 82cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    ÇERKES İŞİ ANTİKA GELİN KEMERİ-Osmanlı Dönemi alpakadan mamul tamamı el yapımı kaaba telkari işçilikli Çerkes işi antika gelin kemeri. Uzunuk: 82cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İBRİK-Osmanlı Dönemi el dövme bakırdan mamul ibrik. Yükseklik: 35cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    OSMANLI DÖNEMİ İBRİK-Osmanlı Dönemi el dövme bakırdan mamul ibrik. Yükseklik: 35cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DERVİŞ KUŞAĞI-Tamamı el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş yüksek kondisyonda derviş kuşağı. Boyut: 13,5x240cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    OSMANLI DÖNEMİ DERVİŞ KUŞAĞI-Tamamı el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş yüksek kondisyonda derviş kuşağı. Boyut: 13,5x240cm.

    TLSold
  • ÇOK NADİR REŞAT NURİ GÜNTEKİN'İN ACIMAK İSİMLİ KİTABININ BİRİNCİ BASKISI-1928 yılı çok nadir Reşat Nuri Güntekin'in Acımak adlı kitabının 1. baskısı. Boyut: 20,5x15cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    ÇOK NADİR REŞAT NURİ GÜNTEKİN'İN ACIMAK İSİMLİ KİTABININ BİRİNCİ BASKISI-1928 yılı çok nadir Reşat Nuri Güntekin'in Acımak adlı kitabının 1. baskısı. Boyut: 20,5x15cm.

    TLSold
  • ANTİKA MİSKET LOTU-100 adet misketten oluşan 1970-1980lerden antika misket lotu.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    ANTİKA MİSKET LOTU-100 adet misketten oluşan 1970-1980lerden antika misket lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR MÜHENDİS KALEMİ-1900 başları üzeri altın yaldızlı çok yüksek kondisyonda nadir mühendis kalemi. Uzunluk: 13cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR MÜHENDİS KALEMİ-1900 başları üzeri altın yaldızlı çok yüksek kondisyonda nadir mühendis kalemi. Uzunluk: 13cm.

    TLSold
  • AVCI KASA ANTİKA CEP SAATİ-1900 başları çalışır durumda avcı kasa (3kapaklı) Avrupa yapımı antika cep saati. Çap: 3cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    AVCI KASA ANTİKA CEP SAATİ-1900 başları çalışır durumda avcı kasa (3kapaklı) Avrupa yapımı antika cep saati. Çap: 3cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NOT DEFTERİ-İçinde Osmanlıca notlar bulunan Osmanlı not defteri. Boyut: 10x5,5cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    OSMANLI DÖNEMİ NOT DEFTERİ-İçinde Osmanlıca notlar bulunan Osmanlı not defteri. Boyut: 10x5,5cm.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI ÇOK NADİR ELİF BA KİTABI-1927 basımı "Yavrumun Elif Ba'sı" isimli Cumhuriyet başları Osmanlıca öğrenme kitabı. Boyut: 19,5x13cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    CUMHURİYET BAŞLARI ÇOK NADİR ELİF BA KİTABI-1927 basımı "Yavrumun Elif Ba'sı" isimli Cumhuriyet başları Osmanlıca öğrenme kitabı. Boyut: 19,5x13cm.

    TLSold
  • TELKARİ İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ SİGARA AĞIZLIĞI-Üzeri gümüş telkari işçilikli emzik kısmı kemikten mamul Osmanlı Dönemi sigara ağızlığı. Uzunluk: 8cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    TELKARİ İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ SİGARA AĞIZLIĞI-Üzeri gümüş telkari işçilikli emzik kısmı kemikten mamul Osmanlı Dönemi sigara ağızlığı. Uzunluk: 8cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNELİ CUMHURİYET BAŞLARI NADİR ANNELİK MADALYASI-Üzeri mineli gümüş kaplama 1930lardan üzerinde "TÜRKİYE CÜMHURİYETİ" yazılı annelik madalyası.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    ÜZERİ MİNELİ CUMHURİYET BAŞLARI NADİR ANNELİK MADALYASI-Üzeri mineli gümüş kaplama 1930lardan üzerinde "TÜRKİYE CÜMHURİYETİ" yazılı annelik madalyası.

    TLSold
  • ALTI DAMGALI UZAK DOĞU ÖRDEK BİBLOSU-Tamamı el boyama 1930lardan Uzak Doğu ördek biblosu. Boyut: 11x6,5cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    ALTI DAMGALI UZAK DOĞU ÖRDEK BİBLOSU-Tamamı el boyama 1930lardan Uzak Doğu ördek biblosu. Boyut: 11x6,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORM KÖSTEK SALLAMASI-1800 başları sallamalarında mercan taşlar bulunan Osmanlı Dönemi düşük ayar gümüşten mamul cep saati kösteği sallaması. Toplam uzunluk: 14cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORM KÖSTEK SALLAMASI-1800 başları sallamalarında mercan taşlar bulunan Osmanlı Dönemi düşük ayar gümüşten mamul cep saati kösteği sallaması. Toplam uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 2 ADET ZEYTİN TOPLAMA JETONU-Osmanlı Dönemi üzeri Osmanlıca yazılı 2 adet zeytin toplama jetonu. Çap: 3cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    OSMANLI DÖNEMİ 2 ADET ZEYTİN TOPLAMA JETONU-Osmanlı Dönemi üzeri Osmanlıca yazılı 2 adet zeytin toplama jetonu. Çap: 3cm.

    TLSold
  • ALTIN KAPLAMA ANTİKA ZENNE KURMALI CEP SAATİ-1950-1960lardan altın kaplama kurmalı zenne (kadın) cep saati. Çap: 3,2cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    ALTIN KAPLAMA ANTİKA ZENNE KURMALI CEP SAATİ-1950-1960lardan altın kaplama kurmalı zenne (kadın) cep saati. Çap: 3,2cm.

    TLSold
  • ÜZERİ YAZILI OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ARMUDİ KOLYE-İki yüzünde de Osmanlıca Maşaallah yazılı gümüşten mamul armudi formda kolye. Uzunluk: 5cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    ÜZERİ YAZILI OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ARMUDİ KOLYE-İki yüzünde de Osmanlıca Maşaallah yazılı gümüşten mamul armudi formda kolye. Uzunluk: 5cm.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI ASKER MATARASI-Ağız kısmında asakir-i şahane 'Padişahın askerleri' yazılı 1. Dünya Savaşı asker matarası. Yükseklik: 20cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    1.DÜNYA SAVAŞI ASKER MATARASI-Ağız kısmında asakir-i şahane 'Padişahın askerleri' yazılı 1. Dünya Savaşı asker matarası. Yükseklik: 20cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET ZEYTİN TOPLAMA JETONU-İki tarafı Osmanlıca yazılı üç adet Osmanlı Dönemi zeytin toplama jetonu. Çap: 3,3cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET ZEYTİN TOPLAMA JETONU-İki tarafı Osmanlıca yazılı üç adet Osmanlı Dönemi zeytin toplama jetonu. Çap: 3,3cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR MİNİ ŞİFACI HAVANI-1800 başları bronzdan mamul şifacıların içinde ot ve bitki çekirdeği dövdüğü nadir formdan minyatür havan. Yükseklik: 3cm , çap: 5cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR MİNİ ŞİFACI HAVANI-1800 başları bronzdan mamul şifacıların içinde ot ve bitki çekirdeği dövdüğü nadir formdan minyatür havan. Yükseklik: 3cm , çap: 5cm.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI ÇİL KONDİSYONDA NADİR ASKER MATARASI-Orijinal deri ve kamuflajıyla birlikte çok yüksek kondisyonda ve nadir formda 1. Dünya Savaşı asker matarası. Yükseklik: 22cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    1. DÜNYA SAVAŞI ÇİL KONDİSYONDA NADİR ASKER MATARASI-Orijinal deri ve kamuflajıyla birlikte çok yüksek kondisyonda ve nadir formda 1. Dünya Savaşı asker matarası. Yükseklik: 22cm.

    TLSold
  • ÜZERİ DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ KÖŞELİ DİRHEM -1800 başları üzeri damgalı nadir formda köşeli dirhem. Boyut: 5,5x5,5cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    ÜZERİ DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ KÖŞELİ DİRHEM -1800 başları üzeri damgalı nadir formda köşeli dirhem. Boyut: 5,5x5,5cm.

    TLSold
  • KURMALI ANTİKA KOL SAATİ-1950-1960lardan BENRUS marka altın kaplama kurmalı antika kol saati.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    KURMALI ANTİKA KOL SAATİ-1950-1960lardan BENRUS marka altın kaplama kurmalı antika kol saati.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ÇANAKKALE İŞİ KAPAKLI AŞURELİK-1800 başları Çanakkale işi nadir formda kapaklı büyük boy aşurelik. Yükseklik: 27cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ÇANAKKALE İŞİ KAPAKLI AŞURELİK-1800 başları Çanakkale işi nadir formda kapaklı büyük boy aşurelik. Yükseklik: 27cm.

    TLSold
  • BİR SUBAYA AİT FOTOĞRAF TEREKESİ-1932-1980ler arası nerdeyse tüm hayatının fotoğrafları sırayla bulunan bir subaya ait fotoğraf terekesi. Boyut: 34,5x24,5cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    BİR SUBAYA AİT FOTOĞRAF TEREKESİ-1932-1980ler arası nerdeyse tüm hayatının fotoğrafları sırayla bulunan bir subaya ait fotoğraf terekesi. Boyut: 34,5x24,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ TILSIMLI ÇOK NADİR GÜMÜŞ BEREKET PARASI-Osmanlı Dönemi üzerinde vefk ve tılsımlar bulunan 5 kuruş gümüş bereket parası.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    ÜZERİ TILSIMLI ÇOK NADİR GÜMÜŞ BEREKET PARASI-Osmanlı Dönemi üzerinde vefk ve tılsımlar bulunan 5 kuruş gümüş bereket parası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ LİYAKAT MADALYASI-Abdülhamit Han Döneminde devlet içinde yararlılık göstermiş kişilere verilen üzerinde Osmanlı Devlet Arması bulunan gümüş liyakat madalyası.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ LİYAKAT MADALYASI-Abdülhamit Han Döneminde devlet içinde yararlılık göstermiş kişilere verilen üzerinde Osmanlı Devlet Arması bulunan gümüş liyakat madalyası.

    TLSold
  • SÜLEYMANİYE İŞİ OSMANLI DÖNEMİ NADİR KAPAKLI İFTARİYELİK-Pirinçten mamul Osmanlı Dönemi Süleymaniye işi kapaklı iftariyelik. Çap: 10cm , yükseklik: 4,5cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    SÜLEYMANİYE İŞİ OSMANLI DÖNEMİ NADİR KAPAKLI İFTARİYELİK-Pirinçten mamul Osmanlı Dönemi Süleymaniye işi kapaklı iftariyelik. Çap: 10cm , yükseklik: 4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RADİUM LAMBASI-Almanların Osmanlı pazarı için yaptığı eksikleri bulunan büyük boy Osmanlı son dönem radium lambası. Yükseklik: 33cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    OSMANLI DÖNEMİ RADİUM LAMBASI-Almanların Osmanlı pazarı için yaptığı eksikleri bulunan büyük boy Osmanlı son dönem radium lambası. Yükseklik: 33cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI GÜMÜŞ HAMAYIL-Üzerinde Osmanlıca Maşaallah yazılı gümüşten mamul kabartma işçilikli hamayıl. Boyut: 5x3,5cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI GÜMÜŞ HAMAYIL-Üzerinde Osmanlıca Maşaallah yazılı gümüşten mamul kabartma işçilikli hamayıl. Boyut: 5x3,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PARA LOTU-Osmanlı Dönemi gümüş 2 kuruşlardan oluşan Mehmet Reşat ve Abdülhhamit Han dönemine ait gümüş para lotu.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PARA LOTU-Osmanlı Dönemi gümüş 2 kuruşlardan oluşan Mehmet Reşat ve Abdülhhamit Han dönemine ait gümüş para lotu.

    TLSold
  • İŞLEMELİ TESPİH-Üzeri işlemeli tespih. Habbe boyut:0,7x0,7cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    İŞLEMELİ TESPİH-Üzeri işlemeli tespih. Habbe boyut:0,7x0,7cm

    TLSold
  • EL BOYAMA OSMANLI DÖNEMİ ÇORBA KASESİ-Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı altı damgalı porselen üzeri el boyama çorba kasesi. Yükseklik: 9,5cm, çap: 18cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    EL BOYAMA OSMANLI DÖNEMİ ÇORBA KASESİ-Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı altı damgalı porselen üzeri el boyama çorba kasesi. Yükseklik: 9,5cm, çap: 18cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF TERAZİ DİRHEMİ -1800 başları nadir formda bronzdan mamul primitif terazi dirhemi. Yükseklik: 8,5cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF TERAZİ DİRHEMİ -1800 başları nadir formda bronzdan mamul primitif terazi dirhemi. Yükseklik: 8,5cm.

    TLSold
  • EL DİKİMİ BÜYÜK BOY OSMANLI SON DÖNEM BAYRAK-Büyük boy Osmanlı son dönem - Cumhuriyet başları el dikimi bayrak. Boyut: 120x85cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    EL DİKİMİ BÜYÜK BOY OSMANLI SON DÖNEM BAYRAK-Büyük boy Osmanlı son dönem - Cumhuriyet başları el dikimi bayrak. Boyut: 120x85cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BROZ MİNARECİ ŞAKÜLÜ-1850lerden Osmanlı Dönemi bronzdan mamul minareci şakülü. Yükseklik: 8cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    OSMANLI DÖNEMİ BROZ MİNARECİ ŞAKÜLÜ-1850lerden Osmanlı Dönemi bronzdan mamul minareci şakülü. Yükseklik: 8cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL İŞİ SECCADE -Üzeri ipek iplerle işlenmiş tamamı el yapımı çok yüksek kondisyonda seccade. Boyut: 127x75cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    OSMANLI DÖNEMİ EL İŞİ SECCADE -Üzeri ipek iplerle işlenmiş tamamı el yapımı çok yüksek kondisyonda seccade. Boyut: 127x75cm

    TLSold
  • ÇİL KONDİSYONDA OPTİMUS LÖKÜS-1940-1950lerden çil kondisyonda Optimus marka antika löküs. Toplam yükseklik: 47cm , tutmaç hariç yükseklik: 31cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    ÇİL KONDİSYONDA OPTİMUS LÖKÜS-1940-1950lerden çil kondisyonda Optimus marka antika löküs. Toplam yükseklik: 47cm , tutmaç hariç yükseklik: 31cm.

    TLSold
  • ANTİKA AHŞAP RAHLE -1960-1970lerden Maraş işi tamamı el oyma yüksek kondisyonda ahşap rahle. Y

    Lot No: 103

    Lot: 103

    ANTİKA AHŞAP RAHLE -1960-1970lerden Maraş işi tamamı el oyma yüksek kondisyonda ahşap rahle. Y

    TLSold
  • ÇİFT BAŞLI KARTAL GÖRSELLİ OSMANLI DÖNEMİ BRONZ PLAKA-1800 başları çift başlı kartal görselli bronz plaka. Boyut: 7,5x10cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    ÇİFT BAŞLI KARTAL GÖRSELLİ OSMANLI DÖNEMİ BRONZ PLAKA-1800 başları çift başlı kartal görselli bronz plaka. Boyut: 7,5x10cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUBBELİ DİRHEM-1800 başları Osmanlı Dönemi kubbeli dirhem. Yükseklik: 4cm , çap: 4,5cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    OSMANLI DÖNEMİ KUBBELİ DİRHEM-1800 başları Osmanlı Dönemi kubbeli dirhem. Yükseklik: 4cm , çap: 4,5cm.

    TLSold
  • ÇİL KONDİSYONDA ORİJİNAL KUTUSUNDA OLİVETTİ DAKTİLO -İspanya yapımı çil kondisyonda 1960-1970lerden orijinal çantasında Olivetti marka daktilo. Çanta boyut: 34,5x32,5cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    ÇİL KONDİSYONDA ORİJİNAL KUTUSUNDA OLİVETTİ DAKTİLO -İspanya yapımı çil kondisyonda 1960-1970lerden orijinal çantasında Olivetti marka daktilo. Çanta boyut: 34,5x32,5cm.

    TLSold
  • YÜKSEK KONDİSYONDA ANTİKA MUHTAR ÇAKMAĞI-1940lardan yüksek kondisyonda antika muhtar çakmağı. Çakmağı çakmaktadır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    YÜKSEK KONDİSYONDA ANTİKA MUHTAR ÇAKMAĞI-1940lardan yüksek kondisyonda antika muhtar çakmağı. Çakmağı çakmaktadır.

    TLSold
  • ATATÜRK BURSA'DA KONULU OSMANLICA YAZILI HAFTALIK GAZETE-1925(1341) tarihli "Musul behemehal Türk kalacaktır, bu konuda gerekirse silaha da müracaat olunabilir. Böyle bir durumda oluşak vaziyeti tasvir etmek pek de müşkül olmayacaktır - her gezdiği yerde nurlara hayat vicdanlara nur veren büyük halaskar Bursa'da" gibi önemli konularda önemli yazılar bulunan Osmanlıca yazılı gazete. boyut: 44x29,5cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    ATATÜRK BURSA'DA KONULU OSMANLICA YAZILI HAFTALIK GAZETE-1925(1341) tarihli "Musul behemehal Türk kalacaktır, bu konuda gerekirse silaha da müracaat olunabilir. Böyle bir durumda oluşak vaziyeti tasvir etmek pek de müşkül olmayacaktır - her gezdiği yerde nurlara hayat vicdanlara nur veren büyük halaskar Bursa'da" gibi önemli konularda önemli yazılar bulunan Osmanlıca yazılı gazete. boyut: 44x29,5cm.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY ANTİKA AHŞAP BAROMETRE-1940-1950lerden Avrupa yapımı büyük boy ahşap barometre. Boyut: 50x16cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    BÜYÜK BOY ANTİKA AHŞAP BAROMETRE-1940-1950lerden Avrupa yapımı büyük boy ahşap barometre. Boyut: 50x16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY GÜMÜŞ TILSIM KOLYE-Sallamalarında Osmanlı 1 kuruşlar bulunan üzeri kalem işçilikli ve aile tasvirleriyle süslü Osmanlı Dönemi gümüş tılsım kolye. Toplam uzunluk: 13cm , sallama hariç uzunluk: 7,5cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY GÜMÜŞ TILSIM KOLYE-Sallamalarında Osmanlı 1 kuruşlar bulunan üzeri kalem işçilikli ve aile tasvirleriyle süslü Osmanlı Dönemi gümüş tılsım kolye. Toplam uzunluk: 13cm , sallama hariç uzunluk: 7,5cm.

    TLSold
  • 1960-1970LERDEN NADİR KIBRIS CUMHURİYETİ'NE AİT RUMCA VE TÜRKÇE YAZILI PİYANGO LOTU-1960-1970lerden üzeri Rumca ve Türkçe yazılı milli piyango lotu.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    1960-1970LERDEN NADİR KIBRIS CUMHURİYETİ'NE AİT RUMCA VE TÜRKÇE YAZILI PİYANGO LOTU-1960-1970lerden üzeri Rumca ve Türkçe yazılı milli piyango lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜRLÜ KUBBELİ DİRHEM-Üzeri mühürlü nadir formda 1800 başları bronzdan mamul mühürlü kubbeli dirhem. Yükseklik: 3 , çap: 4,5cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜRLÜ KUBBELİ DİRHEM-Üzeri mühürlü nadir formda 1800 başları bronzdan mamul mühürlü kubbeli dirhem. Yükseklik: 3 , çap: 4,5cm.

    TLSold
  • PROMOSYON NADİR PEPSİ ÖNLÜK-1970lerden Pepsi'nin promosyon olarak verdiği nadir Pepsi önlük. Boyut: 39x28cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    PROMOSYON NADİR PEPSİ ÖNLÜK-1970lerden Pepsi'nin promosyon olarak verdiği nadir Pepsi önlük. Boyut: 39x28cm.

    TLSold
  • İMAMESİ İŞLEMELİ KUKA TESPİH-Kukadan mamul imamesi işlemeli silindir kesim 33lü kuka tespih. Habbe boyut:1,1x0,7cm

    Lot No: 114

    Lot: 114

    İMAMESİ İŞLEMELİ KUKA TESPİH-Kukadan mamul imamesi işlemeli silindir kesim 33lü kuka tespih. Habbe boyut:1,1x0,7cm

    TLSold
  • ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ SİGARA AĞIZLIĞI-Ay yıldızlı Osmanlı Dönemi sigara ağızlığı. Uzunluk: 9cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ SİGARA AĞIZLIĞI-Ay yıldızlı Osmanlı Dönemi sigara ağızlığı. Uzunluk: 9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR EL LAMBASI-Üzeri Osmanlıca yazılı çok nadir el lambası. Uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR EL LAMBASI-Üzeri Osmanlıca yazılı çok nadir el lambası. Uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • BALIK FORMUNDA GÜMÜŞ İKRAMLIK-900 ayar gümüşten mamul balık formunda ikramlık. Boyut: 7,5x7cm Ağırlık:17,5gr

    Lot No: 117

    Lot: 117

    BALIK FORMUNDA GÜMÜŞ İKRAMLIK-900 ayar gümüşten mamul balık formunda ikramlık. Boyut: 7,5x7cm Ağırlık:17,5gr

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-1950-1960lardan 900 ayar gümüş damgalı ve kabartma işçilikli gümüş duvar aynası. Boyut: 16,5x12,5cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ANTİKA GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-1950-1960lardan 900 ayar gümüş damgalı ve kabartma işçilikli gümüş duvar aynası. Boyut: 16,5x12,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Osmanlı Dönemi el kazıma hakkak işi 3 adet şahıs mührü.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Osmanlı Dönemi el kazıma hakkak işi 3 adet şahıs mührü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ DÜĞME LOTU-Gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi Van işi kaftan düğmeleri lotu. Toplam ağırlık: 24gr.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ DÜĞME LOTU-Gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi Van işi kaftan düğmeleri lotu. Toplam ağırlık: 24gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NİKEL PARA LOTU-İçinde 5-10-20-40 paraların bulunduğu Mehmet Reşat Han dönemi nikel para lotu.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    OSMANLI DÖNEMİ NİKEL PARA LOTU-İçinde 5-10-20-40 paraların bulunduğu Mehmet Reşat Han dönemi nikel para lotu.

    TLSold
  • EL KAZIMA ANTİKA YÜZÜK TAŞI LOTU-Akik ve sedeften mamul el kazıma işçilikli antika yüzük taşı lotu. Uzunluk: 2-2-1,5-1,5cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    EL KAZIMA ANTİKA YÜZÜK TAŞI LOTU-Akik ve sedeften mamul el kazıma işçilikli antika yüzük taşı lotu. Uzunluk: 2-2-1,5-1,5cm.

    TLSold
  • TUĞRA FORMUNDA YAPILMIŞ EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-1344 (1927) tarihli tuğra formunda yapılmış el kazıma antika şahıs mührü. Çap: 1,5cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    TUĞRA FORMUNDA YAPILMIŞ EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-1344 (1927) tarihli tuğra formunda yapılmış el kazıma antika şahıs mührü. Çap: 1,5cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI DOLAPLI MODEL KURMALI ANTİKA CEP SAATİ-1900 başları Avrupa yapımı kadranı işlemeli dolaplı model (yan tarafında ayar düğmesi bulunan) kurmalı antika cep saati. Çap:3,2cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    1900 BAŞLARI DOLAPLI MODEL KURMALI ANTİKA CEP SAATİ-1900 başları Avrupa yapımı kadranı işlemeli dolaplı model (yan tarafında ayar düğmesi bulunan) kurmalı antika cep saati. Çap:3,2cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KÜLLÜK-Üzeri kabartma işçilikli 800 ayar gümüşten mamul antika gümüş küllük. Boyut: 7x4,5cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KÜLLÜK-Üzeri kabartma işçilikli 800 ayar gümüşten mamul antika gümüş küllük. Boyut: 7x4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TUTMAÇLI KÖŞELİ DİRHEM-1800 başları nadir formda bronzdan mamul tutmaçlı köşeli dirhem. Çap: 5cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    OSMANLI DÖNEMİ TUTMAÇLI KÖŞELİ DİRHEM-1800 başları nadir formda bronzdan mamul tutmaçlı köşeli dirhem. Çap: 5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ŞİFA KAŞIĞI-Üzerinde çintemani işçilikle Besmele-i Şerif yazılı antika şifa kaşığı. Yükseklik: 28cm , boyut: 49x21cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    OSMANLI DÖNEMİ ŞİFA KAŞIĞI-Üzerinde çintemani işçilikle Besmele-i Şerif yazılı antika şifa kaşığı. Yükseklik: 28cm , boyut: 49x21cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KALEMDAN-Üzeri el boyama işçilikli ahşaptan mamul Osmanlı Dönemi kalemdan. Boyut: 25x7cm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    OSMANLI DÖNEMİ KALEMDAN-Üzeri el boyama işçilikli ahşaptan mamul Osmanlı Dönemi kalemdan. Boyut: 25x7cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA SİGARA AĞIZLIĞI-1920lerden orijinal kutusunda antika sigara ağızlığı. Kutu uzunluk: 10cm , ağızlık uzunluk: 7,5cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA SİGARA AĞIZLIĞI-1920lerden orijinal kutusunda antika sigara ağızlığı. Kutu uzunluk: 10cm , ağızlık uzunluk: 7,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GELİN TEPELİĞİ-Alpakadan mamul Osmanlı Dönemi gelin tepeliği. Çap: 11cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    OSMANLI DÖNEMİ GELİN TEPELİĞİ-Alpakadan mamul Osmanlı Dönemi gelin tepeliği. Çap: 11cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 8 KÖŞELİ DİRHEM-Osmanlı Dönemi 1800  başları 8 köşeli silindirik dirhem. Uzunluk: 2cm , çap: 2cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    OSMANLI DÖNEMİ 8 KÖŞELİ DİRHEM-Osmanlı Dönemi 1800 başları 8 köşeli silindirik dirhem. Uzunluk: 2cm , çap: 2cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ KAPAKLI MAMA KABI-Üzeri kalem işçilikli bakırdan mamul 1850lerden kapaklı nadir mama kabı. Çap: 10,5cm , yükseklik: 4,5cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ KAPAKLI MAMA KABI-Üzeri kalem işçilikli bakırdan mamul 1850lerden kapaklı nadir mama kabı. Çap: 10,5cm , yükseklik: 4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR SÜPÜRGECİ EL ALETİ-Osmanlı Dönemi ahşap ve demir tığdan mamul süpürge yapmak için kullanılan süpürgeci el aleti. Uzunluk: 29cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR SÜPÜRGECİ EL ALETİ-Osmanlı Dönemi ahşap ve demir tığdan mamul süpürge yapmak için kullanılan süpürgeci el aleti. Uzunluk: 29cm.

    TLSold
  • ANTİKA KABADAYI YÜZÜĞÜ-1950-1960lardan üzeri jilet formunda antika kabadayı yüzüğü.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    ANTİKA KABADAYI YÜZÜĞÜ-1950-1960lardan üzeri jilet formunda antika kabadayı yüzüğü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MEŞRUTİYET MADALYASI-Üzerinde Mehmet Reşat Han'ın portresi bulunan Osmanlı Dönemi meşrutiyet madalyası.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    OSMANLI DÖNEMİ MEŞRUTİYET MADALYASI-Üzerinde Mehmet Reşat Han'ın portresi bulunan Osmanlı Dönemi meşrutiyet madalyası.

    TLSold
  • TOLEDO İŞİ ALTIN VERMEYLİ ANTİKA TERZİ YÜKSÜĞÜ-Üzeri mine işçilikli 1920lerden Toledo işi terzi yüksüğü.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    TOLEDO İŞİ ALTIN VERMEYLİ ANTİKA TERZİ YÜKSÜĞÜ-Üzeri mine işçilikli 1920lerden Toledo işi terzi yüksüğü.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ HAMAYIL-Üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan 1950-1960lardan antika gümüş hamayıl. Boyut: 3x2,5cm , ağırlık: 5,5gr.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    ANTİKA GÜMÜŞ HAMAYIL-Üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan 1950-1960lardan antika gümüş hamayıl. Boyut: 3x2,5cm , ağırlık: 5,5gr.

    TLSold
  • ÜZERİNDE KABE-İ ŞERİF VE HACLA İLGİLİ BİR DUA BULUNAN EL ÇİZİMİ ANTİKA TABLO -1950-1960lardan orijinal çerçevesinde üzerinde Kabe-i Şerif ve Hac ile ilgili duaların bulunduğu pano. Boyut: 20,5x15cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    ÜZERİNDE KABE-İ ŞERİF VE HACLA İLGİLİ BİR DUA BULUNAN EL ÇİZİMİ ANTİKA TABLO -1950-1960lardan orijinal çerçevesinde üzerinde Kabe-i Şerif ve Hac ile ilgili duaların bulunduğu pano. Boyut: 20,5x15cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA CEP SAATİ KÖSTEĞİ-1970-1980lerden gümüş kaplama antika cep saati kösteği. Uzunluk: 45cm , sallama uzunluk: 7,5cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA CEP SAATİ KÖSTEĞİ-1970-1980lerden gümüş kaplama antika cep saati kösteği. Uzunluk: 45cm , sallama uzunluk: 7,5cm.

    TLSold
  • ATATÜRK KAPAKLI OSMANLICA YAZILI HAFTALIK MECMUA DERGİ-1926 yılına ait Numune Çiftliğinde'ki Atatürk fotoğrafları bulunan Haftalık Mecmua isimli Osmanlıca yazılı dergi. Boyut: 44x29,5cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    ATATÜRK KAPAKLI OSMANLICA YAZILI HAFTALIK MECMUA DERGİ-1926 yılına ait Numune Çiftliğinde'ki Atatürk fotoğrafları bulunan Haftalık Mecmua isimli Osmanlıca yazılı dergi. Boyut: 44x29,5cm.

    TLSold
  • 10. YIL MADALYONU-Cumhuriyetimizin kuruluşunun 10. yılına özel bastırılmış ve kutlamalara katılan Erkan'a hediye edilmiş olan 10. yıl madalyonu.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    10. YIL MADALYONU-Cumhuriyetimizin kuruluşunun 10. yılına özel bastırılmış ve kutlamalara katılan Erkan'a hediye edilmiş olan 10. yıl madalyonu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DAMGALI KUBBELİ AĞIRLIK-Üzeri damgalı 1800 başları nadir formda kubbeli dirhem - ağırlık. Yükseklik: 3,5cm , çap: 6cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    OSMANLI DÖNEMİ DAMGALI KUBBELİ AĞIRLIK-Üzeri damgalı 1800 başları nadir formda kubbeli dirhem - ağırlık. Yükseklik: 3,5cm , çap: 6cm.

    TLSold
  • ANTİKA SÜNNET MAŞALLAHI LOTU-Osmanlı ve Cumhuriyet başları sünnet Maşallahı lotu.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    ANTİKA SÜNNET MAŞALLAHI LOTU-Osmanlı ve Cumhuriyet başları sünnet Maşallahı lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ RUNNER -Tamamı el işlemesi çok yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi Rum işi runner. Boyut: 88x52cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ RUNNER -Tamamı el işlemesi çok yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi Rum işi runner. Boyut: 88x52cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HATTAT MARKA DİVİT UÇARI VE KUTUSU-Osmanlı Dönemi üzerinde Osmanlıca 'Hattat' yazılı orijinal kutusuyla beraber divit uçları.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    OSMANLI DÖNEMİ HATTAT MARKA DİVİT UÇARI VE KUTUSU-Osmanlı Dönemi üzerinde Osmanlıca 'Hattat' yazılı orijinal kutusuyla beraber divit uçları.

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA BARUT ÖLÇER-Üzerinde yapan ustanın adının yazılı olduğu Cumhuriyet başları barut ölçeği. Uzunluk: 14cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    EL YAPIMI ANTİKA BARUT ÖLÇER-Üzerinde yapan ustanın adının yazılı olduğu Cumhuriyet başları barut ölçeği. Uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • KORE SAVAŞI ROZETİ-Kore Savaşı'na katılmış askerlerimize verilen mineli rozet madalya. Çap: 3,2cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    KORE SAVAŞI ROZETİ-Kore Savaşı'na katılmış askerlerimize verilen mineli rozet madalya. Çap: 3,2cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KIYAFET FIRÇASI-800 ayar gümüşten mamul 1940-1950lerden kabartma işçilikli antika kıyafet fırçası. Uzunluk: 21cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KIYAFET FIRÇASI-800 ayar gümüşten mamul 1940-1950lerden kabartma işçilikli antika kıyafet fırçası. Uzunluk: 21cm.

    TLSold
  • İKİ ADET GÜMÜM ATATÜRK ROZETİ-1970-1980lerden iki adet gümüş Atatürk Rozeti. Toplam ağırlık: 3,5gr.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    İKİ ADET GÜMÜM ATATÜRK ROZETİ-1970-1980lerden iki adet gümüş Atatürk Rozeti. Toplam ağırlık: 3,5gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA PRİZMATİK DİRHEM-1800 başları nadir formda primitif prizmatik dirhem. Boyut: 3,5x3,5x3,5cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA PRİZMATİK DİRHEM-1800 başları nadir formda primitif prizmatik dirhem. Boyut: 3,5x3,5x3,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ İŞLEMELİ GÜMÜŞ SARMA İŞÇİLİKLİ KUKA TESPİH-Kuka üzeri gümüş sarma işçilikli 33lü tespih. Habbe boyut: 0,8x0,8cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    ÜZERİ İŞLEMELİ GÜMÜŞ SARMA İŞÇİLİKLİ KUKA TESPİH-Kuka üzeri gümüş sarma işçilikli 33lü tespih. Habbe boyut: 0,8x0,8cm

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI NADİR TÜRKÇE KUR'AN-I KERİM-1342(1926) tarihli Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından bastırılmış ve dağıtılmış nadir Kur'an-ı Kerim. Boyut: 11x7cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    CUMHURİYET BAŞLARI NADİR TÜRKÇE KUR'AN-I KERİM-1342(1926) tarihli Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından bastırılmış ve dağıtılmış nadir Kur'an-ı Kerim. Boyut: 11x7cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BRONZ OBJE LOTU-İçinde Osmanlı Dönemi iki adet zil, bir adet kemer tokası ve bir adet çeşme kurnası bulunan bronz obje lotu.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    OSMANLI DÖNEMİ BRONZ OBJE LOTU-İçinde Osmanlı Dönemi iki adet zil, bir adet kemer tokası ve bir adet çeşme kurnası bulunan bronz obje lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PARA LOTU-Abdülmecit ve Abdülhamit Han dönemine ait gümüş para lotu.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PARA LOTU-Abdülmecit ve Abdülhamit Han dönemine ait gümüş para lotu.

    TLSold
  • 2. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN ROZET-Üzeri mineli 2. Dünya Savaşı Dönemi Alman rozet. Boyut: 2,8x2,5cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    2. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN ROZET-Üzeri mineli 2. Dünya Savaşı Dönemi Alman rozet. Boyut: 2,8x2,5cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞTEN MAMUL REPLİKA OSMANLI NİŞANI-Gümüş üzeri mine işçilikli replika nişan. Çap: 10cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    GÜMÜŞTEN MAMUL REPLİKA OSMANLI NİŞANI-Gümüş üzeri mine işçilikli replika nişan. Çap: 10cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BASKI ENAM-I ŞERİF-1316(1897) tarihli cildi kabartma işçilikli yaprak dışları altın varaklı Osmanlı Dönemi Enam-ı Şerif. Boyut: 10,5x7cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    OSMANLI DÖNEMİ BASKI ENAM-I ŞERİF-1316(1897) tarihli cildi kabartma işçilikli yaprak dışları altın varaklı Osmanlı Dönemi Enam-ı Şerif. Boyut: 10,5x7cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR PARA LOTU-Abdülmecit ve Abdülaziz Han dönemi paralardan oluşan Osmanlı Dönemi bakır para lotu.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR PARA LOTU-Abdülmecit ve Abdülaziz Han dönemi paralardan oluşan Osmanlı Dönemi bakır para lotu.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ TARAK-835 damgalı gümüş üzeri kalem işçilikli Avrupa yapımı 1930-1940lardan tarak. Uzunluk: 17,5cm..

    Lot No: 159

    Lot: 159

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ TARAK-835 damgalı gümüş üzeri kalem işçilikli Avrupa yapımı 1930-1940lardan tarak. Uzunluk: 17,5cm..

    TLSold
  • OSMANLICA YAZILI HAFTALIK MECMUA-1925 yılına ait Osmanlıca yazılı Cumhuriyet hükumetinin ihyaya karar verdiği Türk donanmasının bugünkü harp gemilerine ait intibaat konu manşetli Boyut: 44x29,5cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    OSMANLICA YAZILI HAFTALIK MECMUA-1925 yılına ait Osmanlıca yazılı Cumhuriyet hükumetinin ihyaya karar verdiği Türk donanmasının bugünkü harp gemilerine ait intibaat konu manşetli Boyut: 44x29,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI İKİ ADET EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Üzeri Osmanlıca yazılı iki adet el kazıma şahıs mührü.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI İKİ ADET EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Üzeri Osmanlıca yazılı iki adet el kazıma şahıs mührü.

    TLSold
  • ÇERKES İŞİ ANTİKA DOĞDULUK KAMASI-Çerkeslerin yeni doğan çocuklara hediye olarak götürdüğü 1930-1940lardan Çerkes işi doğduluk kaması. Uzunluk: 8cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    ÇERKES İŞİ ANTİKA DOĞDULUK KAMASI-Çerkeslerin yeni doğan çocuklara hediye olarak götürdüğü 1930-1940lardan Çerkes işi doğduluk kaması. Uzunluk: 8cm.

    TLSold
  • ÜZERİ İŞLEMELİ TESPİH-Püskülü gümüş kaplama oltu üzeri işlemeli tespih. Habbe boyut: 0,7x0,7cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    ÜZERİ İŞLEMELİ TESPİH-Püskülü gümüş kaplama oltu üzeri işlemeli tespih. Habbe boyut: 0,7x0,7cm.

    TLSold
  • LAPİS TAŞLI TÜRKMEN İŞİ KOLYE UCU-1930-1940lardan üzeri lapis taşlı alpakadan mamul kolye ucu. Çap: 3,5cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    LAPİS TAŞLI TÜRKMEN İŞİ KOLYE UCU-1930-1940lardan üzeri lapis taşlı alpakadan mamul kolye ucu. Çap: 3,5cm.

    TLSold
  • 1856 TARİHLİ MASONİK MADALYA-1856 tarihli masonik madalya. Çap: 3cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    1856 TARİHLİ MASONİK MADALYA-1856 tarihli masonik madalya. Çap: 3cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KÖŞELİ AĞIRLIK-1800  başları bronzdan mamul Osmanlı Dönemi köşeli ağırlık. Yükseklik: 5cm , çap: 5cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    OSMANLI DÖNEMİ KÖŞELİ AĞIRLIK-1800 başları bronzdan mamul Osmanlı Dönemi köşeli ağırlık. Yükseklik: 5cm , çap: 5cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÇAKMAK-1950-1960lardan antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır ancak küçük bir bakıma ihityacı olabilir. Yükseklik: 4cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    ANTİKA ÇAKMAK-1950-1960lardan antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır ancak küçük bir bakıma ihityacı olabilir. Yükseklik: 4cm.

    TLSold
  • CUMHURİYETİN İLK PARALARI-1340 ve 1341 (1924-1925) yıllarına ait 2 adet 5 para.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    CUMHURİYETİN İLK PARALARI-1340 ve 1341 (1924-1925) yıllarına ait 2 adet 5 para.

    TLSold
  • KALP FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE FOTOĞRAFLIK-925 ayar gümüşten mamul kalp formunda kolye fotoğraflık. Toplam uzunluk: 4cm , ağırlık: 10gr.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    KALP FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE FOTOĞRAFLIK-925 ayar gümüşten mamul kalp formunda kolye fotoğraflık. Toplam uzunluk: 4cm , ağırlık: 10gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜVERZE İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ TERZİ YÜKSÜĞÜ-Üzeri turkuaz taşlarla süslü gümüşten mamul Osmanlı Dönemi terzi yüksüğü.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    OSMANLI DÖNEMİ GÜVERZE İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ TERZİ YÜKSÜĞÜ-Üzeri turkuaz taşlarla süslü gümüşten mamul Osmanlı Dönemi terzi yüksüğü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GAYRİRESMİ MEŞRUTİYET MADALYASI-Osmanlı Dönemi Mehmet Reşat Han dönemi gayriresmi meşrutiyet madalyası. Çap: 1,9cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    OSMANLI DÖNEMİ GAYRİRESMİ MEŞRUTİYET MADALYASI-Osmanlı Dönemi Mehmet Reşat Han dönemi gayriresmi meşrutiyet madalyası. Çap: 1,9cm.

    TLSold
  • ANTİKA PARA LOTU-Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi paralar ile 1912 tarihli Rum parası bulunan antika para lotu.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    ANTİKA PARA LOTU-Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi paralar ile 1912 tarihli Rum parası bulunan antika para lotu.

    TLSold
  • ÜZERİ DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ 8 KÖŞE DİRHEM-1800 başları üzeri damgalı Osmanlı Dönemi 8 köşe dirhem. Çap: 2 , yükseklik: 1,2cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    ÜZERİ DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ 8 KÖŞE DİRHEM-1800 başları üzeri damgalı Osmanlı Dönemi 8 köşe dirhem. Çap: 2 , yükseklik: 1,2cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUBBELİ KÜTAHYA İFTARİYELİK-Tamamı el boyama Osmanlı Dönemi Kütahya iftariyelik - hurmalık. Kenarında küçük bir atık vardır, fotoğraflarda görülmektedir. Boyut: 12,5x13,5cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    OSMANLI DÖNEMİ KUBBELİ KÜTAHYA İFTARİYELİK-Tamamı el boyama Osmanlı Dönemi Kütahya iftariyelik - hurmalık. Kenarında küçük bir atık vardır, fotoğraflarda görülmektedir. Boyut: 12,5x13,5cm.

    TLSold
  • NADİR FORMDA ANTİKA ŞAHIS MÜHRÜ-El kazıma 1940 tarihli nadir formda şahıs mührü. Çap: 1cm , yükseklik: 7cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    NADİR FORMDA ANTİKA ŞAHIS MÜHRÜ-El kazıma 1940 tarihli nadir formda şahıs mührü. Çap: 1cm , yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • ANTİKA BROŞ LOTU-1950-1960lardan Avrupa yapımı üzeri insiyalli , mikro mozaikli ve masonik olmak üzere 3 adet broş lotu. Uzunluk: 2,3 - 2 - 1,8 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    ANTİKA BROŞ LOTU-1950-1960lardan Avrupa yapımı üzeri insiyalli , mikro mozaikli ve masonik olmak üzere 3 adet broş lotu. Uzunluk: 2,3 - 2 - 1,8 cm.

    TLSold
  • ANTİKA GAZ LAMBASI-1940-1950lerden antika gaz lambası. Toplam yükseklik: 30cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    ANTİKA GAZ LAMBASI-1940-1950lerden antika gaz lambası. Toplam yükseklik: 30cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İPEK DOLAK - EFE BOYUNLUĞU-Osmanlı Dönemi ipekten mamul el tezgahlarında dokunmuş kök boyalarla boyanmış efe dolağı - boyun bağı. Boyut: 76x80cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    OSMANLI DÖNEMİ İPEK DOLAK - EFE BOYUNLUĞU-Osmanlı Dönemi ipekten mamul el tezgahlarında dokunmuş kök boyalarla boyanmış efe dolağı - boyun bağı. Boyut: 76x80cm.

    TLSold
  • TEYYARE CEMİYETİ ROZETİ LOTU-Cumhuriyet başları Teyyare Cemiyeti rozeti lotu.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    TEYYARE CEMİYETİ ROZETİ LOTU-Cumhuriyet başları Teyyare Cemiyeti rozeti lotu.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA TESPİH PÜSKÜLÜ LOTU-10 adet gümüş kaplama tespih püskülü lotu.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    GÜMÜŞ KAPLAMA TESPİH PÜSKÜLÜ LOTU-10 adet gümüş kaplama tespih püskülü lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA HÜCCET - MAHKEME KARARI-Tamamen el yazma 1800 başları aharlı kağıda yazılmış Osmanlı Dönemi hüccet - mahkeme kararı. Boyut: 45x31,5cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA HÜCCET - MAHKEME KARARI-Tamamen el yazma 1800 başları aharlı kağıda yazılmış Osmanlı Dönemi hüccet - mahkeme kararı. Boyut: 45x31,5cm.

    TLSold
  • KUKA TESPİH-Kukadan mamul 33lü tespih. Habbe boyut: 1,1x0,6cm

    Lot No: 182

    Lot: 182

    KUKA TESPİH-Kukadan mamul 33lü tespih. Habbe boyut: 1,1x0,6cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HALİYLE KONDİSYONDA NADİR FİNCAN-Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı el boyama nadir fincan. Fincanın kulbu kırıktır, haliyle satıştadır. Yükseklik: 7cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    OSMANLI DÖNEMİ HALİYLE KONDİSYONDA NADİR FİNCAN-Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı el boyama nadir fincan. Fincanın kulbu kırıktır, haliyle satıştadır. Yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • ANTİKA PROMOSYON EMAYE KÜLLÜK-Emaye-san tarafından yaptırılmış ve dağıtılmış antika emaye küllük. Boyut: 16x13cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    ANTİKA PROMOSYON EMAYE KÜLLÜK-Emaye-san tarafından yaptırılmış ve dağıtılmış antika emaye küllük. Boyut: 16x13cm.

    TLSold
  • ANTİKA TÜRBİŞON-1900 başları yüksek kondisyonda Avrupa yapımı antika türbişon. Toplam uzunluk: 20cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    ANTİKA TÜRBİŞON-1900 başları yüksek kondisyonda Avrupa yapımı antika türbişon. Toplam uzunluk: 20cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RENKLİ BASKI HAMAYIL İÇİ-Osmanlı Dönemi renkli baskı büyük boy eksiksiz üzerinde akrep sokması, nazar ve mermiye karşı korunma duaları ve ebcedler bulunan hamayıl içi. Boyut: 9x190cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    OSMANLI DÖNEMİ RENKLİ BASKI HAMAYIL İÇİ-Osmanlı Dönemi renkli baskı büyük boy eksiksiz üzerinde akrep sokması, nazar ve mermiye karşı korunma duaları ve ebcedler bulunan hamayıl içi. Boyut: 9x190cm.

    TLSold
  • AYASOFYA CAMİ GÖRSELLİ ANTİKA KİBRİTLİK-1950-1960lardan üzeri kabartma işçilikli antika kibritlik. Boyut: 6x4cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    AYASOFYA CAMİ GÖRSELLİ ANTİKA KİBRİTLİK-1950-1960lardan üzeri kabartma işçilikli antika kibritlik. Boyut: 6x4cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 8 KÖŞE DİRHEM-Osmanlı Dönemi 8 köşeli 1800 başları köşeli dirhem. Çap: 2,5cm , yükseklik: 1,2cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    OSMANLI DÖNEMİ 8 KÖŞE DİRHEM-Osmanlı Dönemi 8 köşeli 1800 başları köşeli dirhem. Çap: 2,5cm , yükseklik: 1,2cm.

    TLSold
  • ALTIN VARAKLI OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM MUSHAFI-Osmanlı Dönemi dış cildi altın varaklı yüksek kondisyonda Kur'an-ı Kerim mushafı. Boyut: 12x8cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    ALTIN VARAKLI OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM MUSHAFI-Osmanlı Dönemi dış cildi altın varaklı yüksek kondisyonda Kur'an-ı Kerim mushafı. Boyut: 12x8cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA KESE LOTU-Osmanlı Dönemi kıyfetlerden kesilerek yapılmış el yapımı antika kese lotu. Boyut: 13x11 - 15x12 - 13,5x10,5 cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    EL YAPIMI ANTİKA KESE LOTU-Osmanlı Dönemi kıyfetlerden kesilerek yapılmış el yapımı antika kese lotu. Boyut: 13x11 - 15x12 - 13,5x10,5 cm.

    TLSold
  • ANTİKA KADIN DERGİSİ LOTU-1940-1950lerden antika kadın dergisi lotu. Boyut: 27x18cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    ANTİKA KADIN DERGİSİ LOTU-1940-1950lerden antika kadın dergisi lotu. Boyut: 27x18cm.

    TLSold
  • AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA RADİUM LAMBASI FİTİLİ-1930lardan açılmamış poşetinde radium lambası fitili.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA RADİUM LAMBASI FİTİLİ-1930lardan açılmamış poşetinde radium lambası fitili.

    TLSold
  • ANTİKA YAPMA ÇİÇEK ALETLERİ-1970-1980lerden yapma çiçek yapmak için kullanılan çiçekçi aleti. Uzunluk: 19-17cm arası.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    ANTİKA YAPMA ÇİÇEK ALETLERİ-1970-1980lerden yapma çiçek yapmak için kullanılan çiçekçi aleti. Uzunluk: 19-17cm arası.

    TLSold
  • TAMAMI EL İŞİ PULLU ANTİKA BACA ÖNLÜĞÜ-Cumhuriyet başları tamamı el işi evlerin içindeki ocakların ön kısımlarına asılan bacalık olarak bilinen işlemeli bez. Boyut: 150x75cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    TAMAMI EL İŞİ PULLU ANTİKA BACA ÖNLÜĞÜ-Cumhuriyet başları tamamı el işi evlerin içindeki ocakların ön kısımlarına asılan bacalık olarak bilinen işlemeli bez. Boyut: 150x75cm.

    TLSold
  • PORSELENDEN MAMUL ANTİKA MÜCEVHER KUTUSU-1960-1970lerden porselenden mamul mücevher kutusu. Toplam yükseklik: 9cm , çap: 9cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    PORSELENDEN MAMUL ANTİKA MÜCEVHER KUTUSU-1960-1970lerden porselenden mamul mücevher kutusu. Toplam yükseklik: 9cm , çap: 9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜÇ ETEK-Tamamı el dokuma Osmanlı Dönemi üç etek.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    OSMANLI DÖNEMİ ÜÇ ETEK-Tamamı el dokuma Osmanlı Dönemi üç etek.

    TLSold
  • YERLİ YAPIM ANTİKA BİBLO-1960lardan el yapımı antika porselen biblo. Yükseklik: 11cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    YERLİ YAPIM ANTİKA BİBLO-1960lardan el yapımı antika porselen biblo. Yükseklik: 11cm.

    TLSold
  • ANTİKA FRANSIZ PARFÜM ŞİŞESİ-1930-1940lardan kapaklı Fransız parfüm şişesi. Yükseklik: 7,5cm.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    ANTİKA FRANSIZ PARFÜM ŞİŞESİ-1930-1940lardan kapaklı Fransız parfüm şişesi. Yükseklik: 7,5cm.

    TLSold
  • EV KADIN İSİMLİ BÜYÜK BOY KİTAP DERGİ-1947 yılına ait "Ev Kadın" isimli kitap dergi. Boyut: 28,5x21,5cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    EV KADIN İSİMLİ BÜYÜK BOY KİTAP DERGİ-1947 yılına ait "Ev Kadın" isimli kitap dergi. Boyut: 28,5x21,5cm.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI'NDA VERİLEN HARP MADALYASININ REPLİKASI-1. Dünya Savaşı'nda verilen harp madalyası replikası.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    1. DÜNYA SAVAŞI'NDA VERİLEN HARP MADALYASININ REPLİKASI-1. Dünya Savaşı'nda verilen harp madalyası replikası.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI NADİR ZENNE SİGARA TABAKA-Üzeri el boyama işçilikli ve altın vermeyli ruj, fondoten ve sigara haznesi bulunan nadir tabaka. Boyut:5x10cm

    Lot No: 201

    Lot: 201

    1900 BAŞLARI NADİR ZENNE SİGARA TABAKA-Üzeri el boyama işçilikli ve altın vermeyli ruj, fondoten ve sigara haznesi bulunan nadir tabaka. Boyut:5x10cm

    TLSold
  • ZİNCİR İŞİ ANTİKA BOHÇA-1980lerden zincir işi antika bohça. Boyut: 90x80cm.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ZİNCİR İŞİ ANTİKA BOHÇA-1980lerden zincir işi antika bohça. Boyut: 90x80cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ YÜZÜK-Üzerinde Rum haçı bulunan Rum işi gümüş yüzük.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ YÜZÜK-Üzerinde Rum haçı bulunan Rum işi gümüş yüzük.

    TLSold
  • ÜZERİ ERMENİCE DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ DİVİTLİK PARÇASI-Üzerinde Ermenice usta damgası bulunan 1850lerden Ermeni işi divitlik parçası. Haznesi eksiktir, haliyle satıştadır. Uzunluk: 18cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    ÜZERİ ERMENİCE DAMGALI OSMANLI DÖNEMİ DİVİTLİK PARÇASI-Üzerinde Ermenice usta damgası bulunan 1850lerden Ermeni işi divitlik parçası. Haznesi eksiktir, haliyle satıştadır. Uzunluk: 18cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI KOLYE PARÇASI-Üzerinde Osmanlıca "Yadigar" yazılı Osmanlı Dönemi kolye parçası. Boyut: 3x2,5cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI KOLYE PARÇASI-Üzerinde Osmanlıca "Yadigar" yazılı Osmanlı Dönemi kolye parçası. Boyut: 3x2,5cm

    TLSold
  • ÜZERİ DUALARLA BEZELİ TEKKE İŞİ ANTİKA KEÇE FES-Tamamı el yapımı keçeden mamul üzeri dualı antika fes. Yükseklik: 20cm , çap: 19cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    ÜZERİ DUALARLA BEZELİ TEKKE İŞİ ANTİKA KEÇE FES-Tamamı el yapımı keçeden mamul üzeri dualı antika fes. Yükseklik: 20cm , çap: 19cm.

    TLSold
  • ÜZERİ DUALI ANTİKA AKİK KUTU-Akik üzeri el kazıma işçilikli kapağı bulunan antika gümüş kutu. Boyut: 3,5x3x1,5cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    ÜZERİ DUALI ANTİKA AKİK KUTU-Akik üzeri el kazıma işçilikli kapağı bulunan antika gümüş kutu. Boyut: 3,5x3x1,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ YAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-1800 başları gümüşten mamul üzeri yazılı yüzük.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ YAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-1800 başları gümüşten mamul üzeri yazılı yüzük.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY ANTİKA TERZİ ÜTÜSÜ-1940-1950lerden büyük boy antika terzi ütüsü. Boyut: 24x16cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    BÜYÜK BOY ANTİKA TERZİ ÜTÜSÜ-1940-1950lerden büyük boy antika terzi ütüsü. Boyut: 24x16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA PEŞTAMAL-Osmanlı Dönemi el dokuma hamam peştamali. Boyut: 220x114cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA PEŞTAMAL-Osmanlı Dönemi el dokuma hamam peştamali. Boyut: 220x114cm.

    TLSold
  • DOĞAL TAŞLI ÖZEL YAPIM GÜMÜŞ KÜPE -1980lerden özel yapım doğal taşlarla süslü gümüşten mamul küpe. Toplam ağırlık: 5,5gr.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    DOĞAL TAŞLI ÖZEL YAPIM GÜMÜŞ KÜPE -1980lerden özel yapım doğal taşlarla süslü gümüşten mamul küpe. Toplam ağırlık: 5,5gr.

    TLSold
  • ÇOK AMAÇLI ANTİKA ÇAKI-19550-1960lardan Avrupa yapımı çok amaçlı antika çakı. Kapalı uzunluk: 8cm.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    ÇOK AMAÇLI ANTİKA ÇAKI-19550-1960lardan Avrupa yapımı çok amaçlı antika çakı. Kapalı uzunluk: 8cm.

    TLSold
  • ZÜLFİKAR GÖRSELLİ GÜMÜŞ KOLYE UCU-Üzerinde Türkçe ve Arapça "Hz. Ali" yazılı 925 ayar gümüşten mamul kolye ucu. Ağırlık: 4gr.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    ZÜLFİKAR GÖRSELLİ GÜMÜŞ KOLYE UCU-Üzerinde Türkçe ve Arapça "Hz. Ali" yazılı 925 ayar gümüşten mamul kolye ucu. Ağırlık: 4gr.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI ANTİKA ÇAKMAK-1900 başları Avrupa yapımı antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır, bakıma ihtiyacı vardır, haliyle satıştadır. Yükseklik: 5cm.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    1900 BAŞLARI ANTİKA ÇAKMAK-1900 başları Avrupa yapımı antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır, bakıma ihtiyacı vardır, haliyle satıştadır. Yükseklik: 5cm.

    TLSold
  • ANTİKA KUTU-1930-1940lardan antika kutu. Boyut: 9x10cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    ANTİKA KUTU-1930-1940lardan antika kutu. Boyut: 9x10cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÇAKI-Amerikan yapımı antika çakı. Kapalı uzunluk: 9,5cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    ANTİKA ÇAKI-Amerikan yapımı antika çakı. Kapalı uzunluk: 9,5cm.

    TLSold
  • ALTIN KAPLAMA ANTİKA KALEM-1960-1970lerden altın kaplama antika kalem. Uzunluk: 7cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    ALTIN KAPLAMA ANTİKA KALEM-1960-1970lerden altın kaplama antika kalem. Uzunluk: 7cm.

    TLSold
  • TOLEDO İŞİ ANTİKA KOL DÜĞMESİ-1940-1950lerden Toledo işi antika kol düğmesi. Boyut: 2x1,5cm.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    TOLEDO İŞİ ANTİKA KOL DÜĞMESİ-1940-1950lerden Toledo işi antika kol düğmesi. Boyut: 2x1,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA HAMAYIL-1940-1950lerden antika hamayıl. Uzunluk: 3cm.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    ANTİKA HAMAYIL-1940-1950lerden antika hamayıl. Uzunluk: 3cm.

    TLSold
  • KURDELALI ANTİKA OSMANLI SÜNNET MAŞAALLAHI-Osmanlı Dönemi kurdelalı sünnet Maşaallahı.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    KURDELALI ANTİKA OSMANLI SÜNNET MAŞAALLAHI-Osmanlı Dönemi kurdelalı sünnet Maşaallahı.

    TLSold
  • ANTİKA AMERİKAN KOLYE UCU-Amerikan yapımı antika kolye ucu. Boyut: 3x2,5cm.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    ANTİKA AMERİKAN KOLYE UCU-Amerikan yapımı antika kolye ucu. Boyut: 3x2,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA NOT DEFTERİ-Cumhuriyet başları içi Osmanlıca yazılı not defteri. Boyut: 13x8cm.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    ANTİKA NOT DEFTERİ-Cumhuriyet başları içi Osmanlıca yazılı not defteri. Boyut: 13x8cm.

    TLSold
  • TÜRKMEN İŞİ ANTİKA KOLYE UCU-1930-1940lardan Türkmen işi antika kolye ucu. Toplam yükseklik: 3,5cm.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    TÜRKMEN İŞİ ANTİKA KOLYE UCU-1930-1940lardan Türkmen işi antika kolye ucu. Toplam yükseklik: 3,5cm.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA SUBAY DÜĞMESİ-1930lardan antika subay düğmesi.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA SUBAY DÜĞMESİ-1930lardan antika subay düğmesi.

    TLSold
  • ANTİKA ŞİNİK-Cumhuriyet başları üzeri damgalı antika şinik. Yükseklik: 11,5cm , çap: 16,5cm.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    ANTİKA ŞİNİK-Cumhuriyet başları üzeri damgalı antika şinik. Yükseklik: 11,5cm , çap: 16,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA RUM CEMAATİ JETONU-Kiliselere yardım için satılmış nadir antika Rum Cemaati jetonu. Çap: 2,5cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    ANTİKA RUM CEMAATİ JETONU-Kiliselere yardım için satılmış nadir antika Rum Cemaati jetonu. Çap: 2,5cm.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI NADİR ASKERİ KOKART-1. Dünya Savaşı nadir askeri kokart. Boyut: 3,5x3cm.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    1. DÜNYA SAVAŞI NADİR ASKERİ KOKART-1. Dünya Savaşı nadir askeri kokart. Boyut: 3,5x3cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PULLU EVRAK-Osmanlı Dönemi nadir pullu evrak. Boyut: 24,5x19,5cm.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    OSMANLI DÖNEMİ PULLU EVRAK-Osmanlı Dönemi nadir pullu evrak. Boyut: 24,5x19,5cm.

    TLSold
  • KOLEKSİYONERLER İÇİN YAPILMIŞ İMİTASYON ROMA PARALARI-Koleksiyonerler için gümüş kaplama imitasyon Roma paraları.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    KOLEKSİYONERLER İÇİN YAPILMIŞ İMİTASYON ROMA PARALARI-Koleksiyonerler için gümüş kaplama imitasyon Roma paraları.

    TLSold
  • ANTİKA DİŞÇİ KALIBI-1950lerden antika dişçi kalıbı. Toplam yükseklik: 18cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    ANTİKA DİŞÇİ KALIBI-1950lerden antika dişçi kalıbı. Toplam yükseklik: 18cm.

    TLSold
  • MARSHALL YARDIMI 3 ADET ASKERİ KUTU-Marshall yadımları kapsamında gönderilmiş 3 adet askeri sıhhiye kutusu. Yükseklik: 5,5cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    MARSHALL YARDIMI 3 ADET ASKERİ KUTU-Marshall yadımları kapsamında gönderilmiş 3 adet askeri sıhhiye kutusu. Yükseklik: 5,5cm.

    TLSold
  • "KANTARIN TOPUZU" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-Naim Arnas koleksiyonuna ait eserler ve açıklamaların yer aldığı 'Kantarın Topuzu' isimli prestij kitap. Boyut:25x23cm

    Lot No: 232

    Lot: 232

    "KANTARIN TOPUZU" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-Naim Arnas koleksiyonuna ait eserler ve açıklamaların yer aldığı 'Kantarın Topuzu' isimli prestij kitap. Boyut:25x23cm

    TLSold
  • 24 ADET HATIRA 1 LİRA-Gaziantep'e gazilik ünvanın verilişinin 100. yılı, 1915 Çanakkale Köprü açılışı ve Ayasofya-ı Kebir Cami Şerifi açılışı anısına basılmış toplam 24 adet 1 lira.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    24 ADET HATIRA 1 LİRA-Gaziantep'e gazilik ünvanın verilişinin 100. yılı, 1915 Çanakkale Köprü açılışı ve Ayasofya-ı Kebir Cami Şerifi açılışı anısına basılmış toplam 24 adet 1 lira.

    TLSold
  • ANTİKA İTALYAN PİPO-1950-1960lardan antika İtalyan pipo. Uzunluk: 14cm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    ANTİKA İTALYAN PİPO-1950-1960lardan antika İtalyan pipo. Uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • ANTİKA CEP ÇAKISI-Sapı ahşap ve pirinçten mamul antika cep çakısı. Kapalı uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    ANTİKA CEP ÇAKISI-Sapı ahşap ve pirinçten mamul antika cep çakısı. Kapalı uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • ÜFLEME CAM BONCUKLARDAN YAPILMIŞ 4 ADET OSMANLI DÖNEMİ KOLYE-Üfleme cam boncuklardan yapılmış Osmanlı Dönemi 4 adet kolye.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    ÜFLEME CAM BONCUKLARDAN YAPILMIŞ 4 ADET OSMANLI DÖNEMİ KOLYE-Üfleme cam boncuklardan yapılmış Osmanlı Dönemi 4 adet kolye.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA HÜCCET-Bir parçası eksik ancak yazı kısmında eksik bulunmayan arkasında orijinal puluyla birlikte Osmanlı Dönemi el yazma hüccet. Uzunluk: 41x28,5cm.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA HÜCCET-Bir parçası eksik ancak yazı kısmında eksik bulunmayan arkasında orijinal puluyla birlikte Osmanlı Dönemi el yazma hüccet. Uzunluk: 41x28,5cm.

    TLSold
  • REPLİKA KILIÇLI MECİDİ NİŞANI -Replika kılıçlı Mecidi Nişanı. Çap: 6,5cm.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    REPLİKA KILIÇLI MECİDİ NİŞANI -Replika kılıçlı Mecidi Nişanı. Çap: 6,5cm.

    TLSold
  • 1919 TARİHLİ FRANSIZ MADALYON-1919 tarihli Fransız madalyon

    Lot No: 239

    Lot: 239

    1919 TARİHLİ FRANSIZ MADALYON-1919 tarihli Fransız madalyon

    TLSold
  • TOMBAK ÜZERİNE YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Yapıkredi Yayınlarına ait Tombak sanatıyla ilgili prestij kitap. Boyut:29x23cm

    Lot No: 240

    Lot: 240

    TOMBAK ÜZERİNE YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Yapıkredi Yayınlarına ait Tombak sanatıyla ilgili prestij kitap. Boyut:29x23cm

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA İLAÇLAMA POMPASI-1950-1960lardan el yapımı antika ilaçlama pompası. Uzunluk: 34cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    EL YAPIMI ANTİKA İLAÇLAMA POMPASI-1950-1960lardan el yapımı antika ilaçlama pompası. Uzunluk: 34cm.

    TLSold
  • İKİ ADET OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM SAYFASI-1800 başları Osmanlı Dönemi iki adet el yazma Kur'an-ı Kerim sayfası. Boyut: 20x31,5 - 11,5x17cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    İKİ ADET OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM SAYFASI-1800 başları Osmanlı Dönemi iki adet el yazma Kur'an-ı Kerim sayfası. Boyut: 20x31,5 - 11,5x17cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GALATA KÖPRÜSÜ GEÇİŞ JETONU-Galata Köprüsü'nden geçenlerden alınan Osmanlı Dönemi Galata Köprüsü geçiş jetonu.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    OSMANLI DÖNEMİ GALATA KÖPRÜSÜ GEÇİŞ JETONU-Galata Köprüsü'nden geçenlerden alınan Osmanlı Dönemi Galata Köprüsü geçiş jetonu.

    TLSold
  • İKİ ADET OSMANLI DEMİR ALET-Demirden mamul iki adet Osmanlı demir alet. Uzunluk: 16 - 13,5 cm.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    İKİ ADET OSMANLI DEMİR ALET-Demirden mamul iki adet Osmanlı demir alet. Uzunluk: 16 - 13,5 cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EDREMİT YÖRESİ ZEYTİN TOPLAMA JETONU-Osmanlı Dönemi Edremit yöresi yıldız konturmarklı zeytin toplama jetonu. Çap: 3cm.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    OSMANLI DÖNEMİ EDREMİT YÖRESİ ZEYTİN TOPLAMA JETONU-Osmanlı Dönemi Edremit yöresi yıldız konturmarklı zeytin toplama jetonu. Çap: 3cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ŞAHIS MÜHRÜ-Üzeri Osmanlıca yazılı Osmanlı Dönemi şahıs mührü. Çap: 1cm , yükseklik: 2cm.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    OSMANLI DÖNEMİ ŞAHIS MÜHRÜ-Üzeri Osmanlıca yazılı Osmanlı Dönemi şahıs mührü. Çap: 1cm , yükseklik: 2cm.

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ 3 ADET DİRHEM-1930-1940lardan 3 adet antika dirhem. Yükseklik: 7 - 7 - 2 cm.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    CUMHURİYET DÖNEMİ 3 ADET DİRHEM-1930-1940lardan 3 adet antika dirhem. Yükseklik: 7 - 7 - 2 cm.

    TLSold
  • ANTİKA KOLYE UCU-1980lerden Avrupa yapımı antika kolye ucu. Boyut: 3x2,5cm.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    ANTİKA KOLYE UCU-1980lerden Avrupa yapımı antika kolye ucu. Boyut: 3x2,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ DUALI BÜYÜK BOY ÖRTÜ-Üzeri dualarla bezeli büyük boy antika örtü. Köşelerinde yırtıklar mevcuttur, haliyle satıştadır. Boyut: 120x120cm.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    ÜZERİ DUALI BÜYÜK BOY ÖRTÜ-Üzeri dualarla bezeli büyük boy antika örtü. Köşelerinde yırtıklar mevcuttur, haliyle satıştadır. Boyut: 120x120cm.

    TLSold
  • 1950 DELİKLİ 1 KURUŞ-1950 yılında basılmış delikli 1 kuruş.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    1950 DELİKLİ 1 KURUŞ-1950 yılında basılmış delikli 1 kuruş.

    TLSold