Lot: 1

Current Price: 150 TL Starting Bid: 150 TL Estimated: TL Losing Winning

ALMAN SMS MÖVE SAVAŞ GEMİSİ MÜRETTABATININ İSTANBULA GELİŞİ ANISINA ÇEKİLMİŞ ÇOK NADİR FOTOĞRAF

1.Dünya Savaşı Osmanlı-Almanya Askeri Tarihi. Alman S.M.S Möve savaş gemisinin İstanbul'u ziyareti sırasında karaya çıkan askeri personeli ve onları karşılayan yerel halktaki insanlarla bayrak eşliğinde çekilmiş çok nadir fotoğtafı.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • ALMAN SMS MÖVE SAVAŞ GEMİSİ MÜRETTABATININ İSTANBULA GELİŞİ ANISINA ÇEKİLMİŞ ÇOK NADİR FOTOĞRAF-1.Dünya Savaşı Osmanlı-Almanya Askeri Tarihi. Alman S.M.S Möve savaş gemisinin İstanbul'u ziyareti sırasında karaya çıkan askeri personeli ve onları karşılayan yerel halktaki insanlarla bayrak eşliğinde çekilmiş çok nadir fotoğtafı.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    ALMAN SMS MÖVE SAVAŞ GEMİSİ MÜRETTABATININ İSTANBULA GELİŞİ ANISINA ÇEKİLMİŞ ÇOK NADİR FOTOĞRAF-1.Dünya Savaşı Osmanlı-Almanya Askeri Tarihi. Alman S.M.S Möve savaş gemisinin İstanbul'u ziyareti sırasında karaya çıkan askeri personeli ve onları karşılayan yerel halktaki insanlarla bayrak eşliğinde çekilmiş çok nadir fotoğtafı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY DÜRBÜNÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Almanların Osmanlı için yaptığı subay dürbünü.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY DÜRBÜNÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Almanların Osmanlı için yaptığı subay dürbünü.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ CAM SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal çuhasında cam İngiliz subay matarası.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ CAM SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal çuhasında cam İngiliz subay matarası.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIK KORUMASI-Top mermisi başlıklarının üst kısmını kapatmak sureti ile kullanılan çok nadir Osmanlı top mermisi başlık koruması.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIK KORUMASI-Top mermisi başlıklarının üst kısmını kapatmak sureti ile kullanılan çok nadir Osmanlı top mermisi başlık koruması.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MEŞHUR ARAP BEŞLİSİ MAVZER MEKANİZMASI-1.Dünya Savaşı dönemi meşhur Arap Beşlisi mavzeri mekanizması. Almanların Osmanlı ordusu için ürettiği en ünlü Osmanlı mavzeri Model 1890’a ait kalıntı.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MEŞHUR ARAP BEŞLİSİ MAVZER MEKANİZMASI-1.Dünya Savaşı dönemi meşhur Arap Beşlisi mavzeri mekanizması. Almanların Osmanlı ordusu için ürettiği en ünlü Osmanlı mavzeri Model 1890’a ait kalıntı.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ AYARLI OSMANLI TOP MERMİİS BAŞLIĞI-Üzeri Osmanlıca yazılı 1.Dünya Savaşı dönemi ayarlı Osmanlı top mermisi başlığı.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ AYARLI OSMANLI TOP MERMİİS BAŞLIĞI-Üzeri Osmanlıca yazılı 1.Dünya Savaşı dönemi ayarlı Osmanlı top mermisi başlığı.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY ZIRH DELİCİ OSMANLI TOP MERMİSİ-1. Dünya Savaşı Dönemi çok nadir büyük boy zırh delici denilen, parçalamak dağıtmak amaçlı kullanılmış Osmanlı top mermisi.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY ZIRH DELİCİ OSMANLI TOP MERMİSİ-1. Dünya Savaşı Dönemi çok nadir büyük boy zırh delici denilen, parçalamak dağıtmak amaçlı kullanılmış Osmanlı top mermisi.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İTTİFAK KARTPOSTAL-Gelibolu yarımadası önlerinde yapılan deniz savaşını gösterir nadir İttifak kartpostal.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İTTİFAK KARTPOSTAL-Gelibolu yarımadası önlerinde yapılan deniz savaşını gösterir nadir İttifak kartpostal.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ DENİZCİ SUBAY ŞAPKASI-Yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz denizci subay şapkası.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ DENİZCİ SUBAY ŞAPKASI-Yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz denizci subay şapkası.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BÜYÜK BOY NADİR FORMDA SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi nadir formda üzeri damgalı büyük boy İngiliz SRD şişe.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BÜYÜK BOY NADİR FORMDA SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi nadir formda üzeri damgalı büyük boy İngiliz SRD şişe.

    TLSold
  • ORİJİNAL MADALYA VE TERFİ BERATI İLE 1.DÜNYA SAVAŞI HARP SETİ-1.Dünya Savaşı Harp Seti.Orjinal Darpane-i Amire yapımı ve dönem kurdelesi ile Osmanlı Harp Madalyası eşliğinde dönemin harbiye nazırı mühürlü yüzbaşılığa terfi beratı eşliğinde paspartulu özel yapım çerçeveli set.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    ORİJİNAL MADALYA VE TERFİ BERATI İLE 1.DÜNYA SAVAŞI HARP SETİ-1.Dünya Savaşı Harp Seti.Orjinal Darpane-i Amire yapımı ve dönem kurdelesi ile Osmanlı Harp Madalyası eşliğinde dönemin harbiye nazırı mühürlü yüzbaşılığa terfi beratı eşliğinde paspartulu özel yapım çerçeveli set.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİD HAN DÖNEMİ ÜZERİ TUĞRALI VE OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR AYNALI MARTİNİ-Mekanizmasında eksikleri olan haliyle kondisyonda Abdülhamid Han Dönemi İstanbul Tüfek Fabrikası'nda yapılmış nişangahı dahil üzeri Osmanlıca yazılı ve tuğralı aynalı martini tüfeği.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    ABDÜLHAMİD HAN DÖNEMİ ÜZERİ TUĞRALI VE OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR AYNALI MARTİNİ-Mekanizmasında eksikleri olan haliyle kondisyonda Abdülhamid Han Dönemi İstanbul Tüfek Fabrikası'nda yapılmış nişangahı dahil üzeri Osmanlıca yazılı ve tuğralı aynalı martini tüfeği.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNELİ FRANSIZ LEJYON MADALYASI-1. Dünya Savaşı Dönemi Fransız Lejyon madalyası.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNELİ FRANSIZ LEJYON MADALYASI-1. Dünya Savaşı Dönemi Fransız Lejyon madalyası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ BOROZANI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı süvari borozanı.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ BOROZANI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı süvari borozanı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ DERİDEN MAMUL ASKER ÇARIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul Osmanlı asker çarığı.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ DERİDEN MAMUL ASKER ÇARIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul Osmanlı asker çarığı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ SUBAY TABANCASI-Her şeyi ile orijinal 1.Dünya Savaşı dönemi nadir Fransız subay tabancası. Namlusunda patlak mevcuttur, haliyle kondisyondadır, dekorluk olarak kullanılabilir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ SUBAY TABANCASI-Her şeyi ile orijinal 1.Dünya Savaşı dönemi nadir Fransız subay tabancası. Namlusunda patlak mevcuttur, haliyle kondisyondadır, dekorluk olarak kullanılabilir.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ DERİ ALMAN KÜTÜKLÜK-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir 1915 tarihli Alman deri kütüklük.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ DERİ ALMAN KÜTÜKLÜK-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir 1915 tarihli Alman deri kütüklük.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SÜVARİ SUBAY DÜRBÜNÜ-Osmanlı askerlerinin de kullandığı çok yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi Alman süvari subay dürbünü.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SÜVARİ SUBAY DÜRBÜNÜ-Osmanlı askerlerinin de kullandığı çok yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi Alman süvari subay dürbünü.

    TLSold
  • 1920LERDEN ÇOK NADİR ALMAN HAVACI SUBAY BRÖVESİ-1920lerden çok nadir Alman havacı subay brövesi.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    1920LERDEN ÇOK NADİR ALMAN HAVACI SUBAY BRÖVESİ-1920lerden çok nadir Alman havacı subay brövesi.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ YATAĞAN KILICI-Üzerinde Osmanlıca sahibinin adının yazılı olduğu ve usta damgalı Osmanlı Dönemi boynuz saplı 1850lerden yatağan kılıç.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ YATAĞAN KILICI-Üzerinde Osmanlıca sahibinin adının yazılı olduğu ve usta damgalı Osmanlı Dönemi boynuz saplı 1850lerden yatağan kılıç.

    TLSold
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL KUTUSUNDA NADİR ALMAN GAZ MASKESİ-2.Dünya Savaşı dönemi orijinal kutusunda nadir Alman gaz maskesi.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL KUTUSUNDA NADİR ALMAN GAZ MASKESİ-2.Dünya Savaşı dönemi orijinal kutusunda nadir Alman gaz maskesi.

    TLSold
  • ORİJİNAL ASKISI İLE 1.DERECE FRANSIZ KILIÇLI LİYAKAT MADALYASI-Orijinal ipek kurdelası ile 1.derece yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız Liyakat madalyası.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    ORİJİNAL ASKISI İLE 1.DERECE FRANSIZ KILIÇLI LİYAKAT MADALYASI-Orijinal ipek kurdelası ile 1.derece yüksek kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız Liyakat madalyası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR SUBAY TABANCA KILIFI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı subay tabanca kılıfı. Aynı kılıf son fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk üzerinde de görülmektedir. Son fotoğraf satışa dahil değildir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR SUBAY TABANCA KILIFI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı subay tabanca kılıfı. Aynı kılıf son fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk üzerinde de görülmektedir. Son fotoğraf satışa dahil değildir.

    TLSold
  • BALKAN HARBİ DÖNEMİ ESİR DÜŞMÜŞ ASKERLERİMİZ GÖRSELLİ FOTOĞRAF-Nadir Balkan Harbi Tarihi. 1912 Balkan Harbi'nde Üsküp'te esir düşmüş Türk askerlerinin vagonlarla kamplara götürülürken çekilen nadir fotoğrafı. (1912/Soldats Turcs prisonniers a Uskub)

    Lot No: 24

    Lot: 24

    BALKAN HARBİ DÖNEMİ ESİR DÜŞMÜŞ ASKERLERİMİZ GÖRSELLİ FOTOĞRAF-Nadir Balkan Harbi Tarihi. 1912 Balkan Harbi'nde Üsküp'te esir düşmüş Türk askerlerinin vagonlarla kamplara götürülürken çekilen nadir fotoğrafı. (1912/Soldats Turcs prisonniers a Uskub)

    TLSold
  • ORİJİNAL ASKISI İLE 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ MADALYA-1.Dünya Savaşı döneminde çeşitli hizmetlerde görev alan sivil ve askerlere verilmiş arka kısmında 'Grande Guerre 1914-1918' yazılı orijinal askısı ile Fransız madalya

    Lot No: 25

    Lot: 25

    ORİJİNAL ASKISI İLE 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ MADALYA-1.Dünya Savaşı döneminde çeşitli hizmetlerde görev alan sivil ve askerlere verilmiş arka kısmında 'Grande Guerre 1914-1918' yazılı orijinal askısı ile Fransız madalya

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ TOPÇU SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız topçu subay apoleti.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ TOPÇU SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız topçu subay apoleti.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR ASKERİ OKUL DİPLOMASI-Mekatib-i Rüştiye-i Askeri şakirdanına mahsus Dersaadetli Tahsin Efendi'ye ait bol mühürlü ve Osmanlı devlet armalı şehadetnamedir.Paspartulu ve büyük boy özel çerçevesindedir. Çerçevesi yeni yapılmıştır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR ASKERİ OKUL DİPLOMASI-Mekatib-i Rüştiye-i Askeri şakirdanına mahsus Dersaadetli Tahsin Efendi'ye ait bol mühürlü ve Osmanlı devlet armalı şehadetnamedir.Paspartulu ve büyük boy özel çerçevesindedir. Çerçevesi yeni yapılmıştır.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR BOYDA İNGİLİZ MİNİ SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi nadir boyda İngiliz mini SRD şişe.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR BOYDA İNGİLİZ MİNİ SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi nadir boyda İngiliz mini SRD şişe.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI MAVZER KÜTÜKLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul çok yüksek kondisyonda Osmanlı mavzer kütüklüğü.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI MAVZER KÜTÜKLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul çok yüksek kondisyonda Osmanlı mavzer kütüklüğü.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI BEŞLİ MAVZER TÜFEĞİ AHŞAP KUNDAĞI-Halk arasında 'Arap Beşlisi' olarak bilinen ahşaptan mamul 1.Dünya Savaşı dönemi beşli mavzer tüfeği kundağı.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI BEŞLİ MAVZER TÜFEĞİ AHŞAP KUNDAĞI-Halk arasında 'Arap Beşlisi' olarak bilinen ahşaptan mamul 1.Dünya Savaşı dönemi beşli mavzer tüfeği kundağı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI DERİ SUBAY TOZLUĞU-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda deriden mamul Osmanlı subay tozluğu.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI DERİ SUBAY TOZLUĞU-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda deriden mamul Osmanlı subay tozluğu.

    TLSold
  • ÇOK NADİR YAVUZ ZIRHLISI GÖRSELLİ KARTPOSTAL-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Yavuz zırhlısı görselli kartpostal.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    ÇOK NADİR YAVUZ ZIRHLISI GÖRSELLİ KARTPOSTAL-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Yavuz zırhlısı görselli kartpostal.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ ÇEKİRDEĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı  nadir zırh delici top mermisi çekirdeği.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI NADİR ZIRH DELİCİ TOP MERMİSİ ÇEKİRDEĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı nadir zırh delici top mermisi çekirdeği.

    TLSold
  • ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ÇATAL-Üzeri ay yıldızlı Osmanlı Dönemi 84 damgalı (840 ayar) gümüş askeri çatal.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ÇATAL-Üzeri ay yıldızlı Osmanlı Dönemi 84 damgalı (840 ayar) gümüş askeri çatal.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ HAVACI SUBAY LİYAKAT MADALYASI-Arkasında sahibinin adının yazılı olduğu çok yüksek kondisyonda orijinal ipek askısı ile 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız havacı liyakat madalyası.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ HAVACI SUBAY LİYAKAT MADALYASI-Arkasında sahibinin adının yazılı olduğu çok yüksek kondisyonda orijinal ipek askısı ile 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız havacı liyakat madalyası.

    TLSold
  • KORE SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR TÜRK ASKERİ KIYAFET-Kore Savaşı dönemi çok nadir Türk askeri kıyafet.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    KORE SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR TÜRK ASKERİ KIYAFET-Kore Savaşı dönemi çok nadir Türk askeri kıyafet.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA GÜMÜŞ KAPLAMA FRANSIZ LEJYON MADALYASI-Orijinal kutusunda 1870-71 tarihli ipek kurdelalı gümüş kaplama Fransız Lejyon madalyası.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    ORİJİNAL KUTUSUNDA GÜMÜŞ KAPLAMA FRANSIZ LEJYON MADALYASI-Orijinal kutusunda 1870-71 tarihli ipek kurdelalı gümüş kaplama Fransız Lejyon madalyası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMLU OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi nadir formlu Osmanlı top mermisi başlığı.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FORMLU OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi nadir formlu Osmanlı top mermisi başlığı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL KUTUSUNDA İNGİLİZ ASKER DÜRBÜNÜ-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal kutusunda İngiliz asker dürbünü.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL KUTUSUNDA İNGİLİZ ASKER DÜRBÜNÜ-1.Dünya Savaşı dönemi orijinal kutusunda İngiliz asker dürbünü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ASKERİ RÜTBE TERFİ BERATI-Osmanlı Dönemi asker rütbe terfi beratı.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    OSMANLI DÖNEMİ ASKERİ RÜTBE TERFİ BERATI-Osmanlı Dönemi asker rütbe terfi beratı.

    TLSold
  • HALİYLA KONDİSYONDA HARP OKULU SUBAY KILICI-1936 tarihli iki tarafıda gravürlü, sap ve kını sonradan yapılmış (değişmiş), namlu kısmı ise çok yüksek kondisyonda Harp Okulu subay kılıcı.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    HALİYLA KONDİSYONDA HARP OKULU SUBAY KILICI-1936 tarihli iki tarafıda gravürlü, sap ve kını sonradan yapılmış (değişmiş), namlu kısmı ise çok yüksek kondisyonda Harp Okulu subay kılıcı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ TOPUK PATLATAN KORUMALI SUBAY AYAKKABISI-Alt kısımlarında topuk patlatanlara karşı koruma amaçlı kabaralar bulunan 1.Dünya savaşı dönemi çok nadir İngiliz subay ayakkabısı.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ TOPUK PATLATAN KORUMALI SUBAY AYAKKABISI-Alt kısımlarında topuk patlatanlara karşı koruma amaçlı kabaralar bulunan 1.Dünya savaşı dönemi çok nadir İngiliz subay ayakkabısı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR MANTAR KAFA ALMAN SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi porselen kapaklı ve mantar kafa modelli çok nadir Alman subay matarası.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR MANTAR KAFA ALMAN SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi porselen kapaklı ve mantar kafa modelli çok nadir Alman subay matarası.

    TLSold
  • ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ ŞEHZADE - PAŞA ÇOCUĞU CEKETİ-Osmanlı Dönemi çok nadir çuha şehzade - paşa çocuğu ceketi. Son fotoğrafta Osmanlı şehzadeler üzerinde bir benzeri görülmektedir.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ ŞEHZADE - PAŞA ÇOCUĞU CEKETİ-Osmanlı Dönemi çok nadir çuha şehzade - paşa çocuğu ceketi. Son fotoğrafta Osmanlı şehzadeler üzerinde bir benzeri görülmektedir.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ MAVZER MERMİSİ KÜTÜKLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul İngiliz mavzer mermisi kütüklüğü.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ MAVZER MERMİSİ KÜTÜKLÜĞÜ-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul İngiliz mavzer mermisi kütüklüğü.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI BARUT FIÇISI KAPAĞI-Büyük boy 1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi barut fıçısı kapağı.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI BARUT FIÇISI KAPAĞI-Büyük boy 1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi barut fıçısı kapağı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI KESKİN NİŞANCI TÜFEK İSKELETİ-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Osmanlı keskin nişancı tüfek iskeleti. Üst kısmında dürbün takma aparat yeri hala mevcuttur.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI KESKİN NİŞANCI TÜFEK İSKELETİ-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Osmanlı keskin nişancı tüfek iskeleti. Üst kısmında dürbün takma aparat yeri hala mevcuttur.

    TLSold
  • ORİJİNAL ASKISI İLE MİNELİ GÜMÜŞ FRANSIZ LİYAKAT NİŞANI-Orijinal ipek askısı ile 1920lerden 1.Dünya Savaşı döneminde cephe gerisinde Fransa için çalışmış kişilere verilmiş nadir nişna.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    ORİJİNAL ASKISI İLE MİNELİ GÜMÜŞ FRANSIZ LİYAKAT NİŞANI-Orijinal ipek askısı ile 1920lerden 1.Dünya Savaşı döneminde cephe gerisinde Fransa için çalışmış kişilere verilmiş nadir nişna.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN ERSATZ SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir Alman Ersatz askeri süngü.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN ERSATZ SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi nadir Alman Ersatz askeri süngü.

    TLSold
  • BALKAN HARBİ DÖNEMİ KUMOVA BOZGUNU FOTOĞRAF-Balkan Harbi Tarihi. 1912 Balkan Harbi sırasında Kumanova bozgununda Osmanlı ordusu tarafında harp sahasında terk edilmiş üzerinde Osmanlıca yazılı mühimmat arabası ve top mermileri.(1912/Voiture de munitions abandonnes par les Turcs dans la derounte de Kumanova)

    Lot No: 50

    Lot: 50

    BALKAN HARBİ DÖNEMİ KUMOVA BOZGUNU FOTOĞRAF-Balkan Harbi Tarihi. 1912 Balkan Harbi sırasında Kumanova bozgununda Osmanlı ordusu tarafında harp sahasında terk edilmiş üzerinde Osmanlıca yazılı mühimmat arabası ve top mermileri.(1912/Voiture de munitions abandonnes par les Turcs dans la derounte de Kumanova)

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇOK NADİR TÜFEK EL BOMBASI-İçi boşaltılmış (patlamış) 1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir tüfek el bombası.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ ÇOK NADİR TÜFEK EL BOMBASI-İçi boşaltılmış (patlamış) 1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir tüfek el bombası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HİLALİ AHMER ASKERİ ÇATAL-KAŞIK-BIÇAK TAKIMI-Osmanlı Dönemi Hilali Ahmer damgalı askeri çatal-kaşık-bıçak takımı.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    OSMANLI DÖNEMİ HİLALİ AHMER ASKERİ ÇATAL-KAŞIK-BIÇAK TAKIMI-Osmanlı Dönemi Hilali Ahmer damgalı askeri çatal-kaşık-bıçak takımı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ EMAYE FRANSIZ SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi emaye Fransız subay matarası.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ EMAYE FRANSIZ SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi emaye Fransız subay matarası.

    TLSold
  • EDHEM ELDEM'İN OSMANLI NİŞANLAR VE MADALYALAR TARİHİ KİTABI-Edhem Eldem'in Osmanlı Nişanlar ve Madalyalar Tarihi isimli madalya ve nişan koleksiyonerleri için ödemli bir kaynak prestij kitaptır. İçerisindeki nişan ve madalya boyutları orijinal boyutları olması sebebi ile kitap üzerine madalyayı koyarakta referans alınabildiği için oldukça önemli bir kaynaktır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    EDHEM ELDEM'İN OSMANLI NİŞANLAR VE MADALYALAR TARİHİ KİTABI-Edhem Eldem'in Osmanlı Nişanlar ve Madalyalar Tarihi isimli madalya ve nişan koleksiyonerleri için ödemli bir kaynak prestij kitaptır. İçerisindeki nişan ve madalya boyutları orijinal boyutları olması sebebi ile kitap üzerine madalyayı koyarakta referans alınabildiği için oldukça önemli bir kaynaktır.

    TLSold
  • ORİJİNAL ÇUHASINDA 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TÜRK ASKER MATARASI-2.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda orijinal çuhasında Türk asker matarası.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    ORİJİNAL ÇUHASINDA 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TÜRK ASKER MATARASI-2.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda orijinal çuhasında Türk asker matarası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 3 ADET OSMANLI TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı dönemi 3 adet Osmanlı topçu subay düğmesi.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 3 ADET OSMANLI TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı dönemi 3 adet Osmanlı topçu subay düğmesi.

    TLSold
  • ÇOK NADİR FRANSIZ SÖMÜRGE LİYAKAT MADALYASI-Fransızların yanında Cezayire karşı 1970-71 yıllarında savaşmış askerlere verilmiş olan orijinal askısı ile Fransız sömürge liyakat madalyası.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    ÇOK NADİR FRANSIZ SÖMÜRGE LİYAKAT MADALYASI-Fransızların yanında Cezayire karşı 1970-71 yıllarında savaşmış askerlere verilmiş olan orijinal askısı ile Fransız sömürge liyakat madalyası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Alman top mermisi başlığı.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Alman top mermisi başlığı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SİPER LAMBASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir İngiliz siper lambası.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SİPER LAMBASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir İngiliz siper lambası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 6 ADET DENİZCİ PAŞA DÜĞMESİ LOTU-Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda 6 adet denizci paşa düğmesi lotu.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    OSMANLI DÖNEMİ 6 ADET DENİZCİ PAŞA DÜĞMESİ LOTU-Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda 6 adet denizci paşa düğmesi lotu.

    TLSold
  • 2 ADET KURŞUN ASKER-2 adet kurşun asker figürü. Boyut: 9,5 cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    2 ADET KURŞUN ASKER-2 adet kurşun asker figürü. Boyut: 9,5 cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR HAVACI SUBAY DÜĞMESİ-Orta kısmında şemse ve yıldız ile etrafında hilal formunda kanatlar bulunan üzeri altın vermeyli çok nadir Osmanlı havacı subay düğmesi.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR HAVACI SUBAY DÜĞMESİ-Orta kısmında şemse ve yıldız ile etrafında hilal formunda kanatlar bulunan üzeri altın vermeyli çok nadir Osmanlı havacı subay düğmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ HÜCUM EMRİ VEREN NEFERİMİZ KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası.1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp bilgi ve fotoğraflarını içeren yıl 1, 3.numaralı yayını.Kapağında "Sinesi Harp Aşkıyla Kabaran Borazan Neferi Askerlerimize Hücum Emrini Seslenirken." konusuyla nadir dönem mecmuası.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ HÜCUM EMRİ VEREN NEFERİMİZ KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası.1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp bilgi ve fotoğraflarını içeren yıl 1, 3.numaralı yayını.Kapağında "Sinesi Harp Aşkıyla Kabaran Borazan Neferi Askerlerimize Hücum Emrini Seslenirken." konusuyla nadir dönem mecmuası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ASKER SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı asker süngüsü.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI ASKER SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı asker süngüsü.

    TLSold
  • SİMETRİK OLARAK KESİLMİŞ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-Simetrik olarak kesilmiş 1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz top mermisi başlığı.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    SİMETRİK OLARAK KESİLMİŞ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-Simetrik olarak kesilmiş 1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz top mermisi başlığı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL ASKISI İLE NADİR FRANSIZ GAZİ NİŞANI-1.Dünya Savaşında Fransa adına cephede aktif savaşa katılmış yalnızca askerlere verilen orijinal askısı ile Fransız gazi nişanı

    Lot No: 66

    Lot: 66

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL ASKISI İLE NADİR FRANSIZ GAZİ NİŞANI-1.Dünya Savaşında Fransa adına cephede aktif savaşa katılmış yalnızca askerlere verilen orijinal askısı ile Fransız gazi nişanı

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Anzak siper küreği.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Anzak siper küreği.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ AYARLI KATANA NALI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir ayarlı İngiliz katana nalı. Alt kısımlarında atların boyut ve ağırlıklarına göre ayarlamaya izin veren sipiralli kabaralar mevcuttur.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ AYARLI KATANA NALI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir ayarlı İngiliz katana nalı. Alt kısımlarında atların boyut ve ağırlıklarına göre ayarlamaya izin veren sipiralli kabaralar mevcuttur.

    TLSold
  • 1914 TARİHLİ YAVUZ VE MİDİLLİ GEMİLERİMİZ GÖRSELLİ ALMAN KARTPOSTAL-1914 tarihli üzerinde Yavuz ve Midilli gemilerimiz görselli Alman kartpostal.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    1914 TARİHLİ YAVUZ VE MİDİLLİ GEMİLERİMİZ GÖRSELLİ ALMAN KARTPOSTAL-1914 tarihli üzerinde Yavuz ve Midilli gemilerimiz görselli Alman kartpostal.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ NADİR İNGİLİZ BERBER ÇENELİĞİ-Üzeri emaye 1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir İngiliz berber çeneliği.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ NADİR İNGİLİZ BERBER ÇENELİĞİ-Üzeri emaye 1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir İngiliz berber çeneliği.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY TABANCASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz subay tabancası.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY TABANCASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz subay tabancası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL ASKISIYLA FRANSIZ LİYAKAT MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda Fransız liyakat madalyası.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ORİJİNAL ASKISIYLA FRANSIZ LİYAKAT MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda Fransız liyakat madalyası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DOLMA TÜFEK-Osmanlı Dönemi haliyle kondisyonda eksikleri olan dolma tüfek.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    OSMANLI DÖNEMİ DOLMA TÜFEK-Osmanlı Dönemi haliyle kondisyonda eksikleri olan dolma tüfek.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR SUBAY SETRE DÜĞMESİ-Osmanlı Dönemi çok nadir subay setre (subay paltosu) düğmesi.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR SUBAY SETRE DÜĞMESİ-Osmanlı Dönemi çok nadir subay setre (subay paltosu) düğmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ TOP MERMİSİ ANAHTARI - İNGİLİZ ANAHTAR-1.Dünya Savaşı dönemi el yapımı büyük boy İngiliz anahtar.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ TOP MERMİSİ ANAHTARI - İNGİLİZ ANAHTAR-1.Dünya Savaşı dönemi el yapımı büyük boy İngiliz anahtar.

    TLSold
  • ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ KADIRGA GÜLLESİ-Çok nadir Osmanlı Dönemi kadırgalarda (gemilerde) kullanılan toplardan atılan gülle.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ KADIRGA GÜLLESİ-Çok nadir Osmanlı Dönemi kadırgalarda (gemilerde) kullanılan toplardan atılan gülle.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı top mermisi başlığı.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı top mermisi başlığı.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FRANSIZ TOPÇU BRÖVESİ-Orijinal kutusunda 1950lerden antika Fransız topçu brövesi.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FRANSIZ TOPÇU BRÖVESİ-Orijinal kutusunda 1950lerden antika Fransız topçu brövesi.

    TLSold
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ SİPER KAZMASI-2.Dünya Savaşı dönemi çok nadir üzeri yazılı ve 1939 tarihi bulunan İngiliz siper kazması.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ SİPER KAZMASI-2.Dünya Savaşı dönemi çok nadir üzeri yazılı ve 1939 tarihi bulunan İngiliz siper kazması.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MEŞHUR KARADAĞLI SUBAY TABANCASI-1.Dünya Savaşı dönemi meşhur Karadağlı Osmanlı subay tabancası.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MEŞHUR KARADAĞLI SUBAY TABANCASI-1.Dünya Savaşı dönemi meşhur Karadağlı Osmanlı subay tabancası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ MAVZER İSKELETİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz mavzer iskeleti.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ MAVZER İSKELETİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz mavzer iskeleti.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ SUBAY DÜRBÜNÜ-Eksikleri olan haliyle kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız subay dürbünü.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ SUBAY DÜRBÜNÜ-Eksikleri olan haliyle kondisyonda 1.Dünya Savaşı dönemi Fransız subay dürbünü.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOPÇU MEÇİ ASKISI-1.Dünya Savaşı Dönemi deriden mamul Osmanlı topçu subay meçi askısı.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TOPÇU MEÇİ ASKISI-1.Dünya Savaşı Dönemi deriden mamul Osmanlı topçu subay meçi askısı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ SUBAY PALTO - SETRE DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı Dönemi çok nadir İngiliz subay setre - palto süğmesi.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR İNGİLİZ SUBAY PALTO - SETRE DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı Dönemi çok nadir İngiliz subay setre - palto süğmesi.

    TLSold
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR SOĞUTMALI ALMAN ASKER MATARASI-2.Dünya Savaşı dönemi çok nadir dış kısmı ahşap kaplı soğutmalı Alman asker matarası.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR SOĞUTMALI ALMAN ASKER MATARASI-2.Dünya Savaşı dönemi çok nadir dış kısmı ahşap kaplı soğutmalı Alman asker matarası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ TÜFEKÇİYAN MODEL EL BOMBASI-1.Dünya Savaşı dönemi içi boşaltılmış, Tüfençiyan model Osmanlı Dönemi el bombası.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ TÜFEKÇİYAN MODEL EL BOMBASI-1.Dünya Savaşı dönemi içi boşaltılmış, Tüfençiyan model Osmanlı Dönemi el bombası.

    TLSold
  • ÇANAKKALE'DEN İSTANBUL'A YAZILMIŞ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TELGRAF-Arkasında dönemine ait Osmanlı pulları bulunan Çanakkale-Bayramiç'ten İstanbula yazılmış telgrafname.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    ÇANAKKALE'DEN İSTANBUL'A YAZILMIŞ 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TELGRAF-Arkasında dönemine ait Osmanlı pulları bulunan Çanakkale-Bayramiç'ten İstanbula yazılmış telgrafname.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SUBAY DÜĞMESİ-1. Dünya Savaşı Dönemi nadir İngiliz subay düğmesi.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ SUBAY DÜĞMESİ-1. Dünya Savaşı Dönemi nadir İngiliz subay düğmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ AĞIZDAN DOLMA ALTILI TABANCA - COLT-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi ağızdan dolma altılı tabanca - colt.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ AĞIZDAN DOLMA ALTILI TABANCA - COLT-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi ağızdan dolma altılı tabanca - colt.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PATLAMIŞ OSMANLI TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı dönemi içerisinde dekor olarak şarapnel parçaları bulunan patlamış Osmanlı top mermisi kovanı.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PATLAMIŞ OSMANLI TOP MERMİSİ KOVANI-1.Dünya Savaşı dönemi içerisinde dekor olarak şarapnel parçaları bulunan patlamış Osmanlı top mermisi kovanı.

    TLSold
  • ORİJİNAL ASKISI İLE FRANSIZ İTFAİYECİ - KURTARICI MADALYASI-1900 başları yüksek kondisyonda orijinal ipek askısı ile gümüş kaplama itfaiyeci - kurtarıcı madalyası.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    ORİJİNAL ASKISI İLE FRANSIZ İTFAİYECİ - KURTARICI MADALYASI-1900 başları yüksek kondisyonda orijinal ipek askısı ile gümüş kaplama itfaiyeci - kurtarıcı madalyası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ EMAYE FRANSIZ SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi emaye Fransız subay matarası.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ EMAYE FRANSIZ SUBAY MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi emaye Fransız subay matarası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ FOSİLLEŞMİŞ SUBAY TABANCASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir İngiliz fosilleşmiş subay tabancası.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ FOSİLLEŞMİŞ SUBAY TABANCASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir İngiliz fosilleşmiş subay tabancası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY KOL DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz subay kol düğmeleri lotu.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY KOL DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz subay kol düğmeleri lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF FORMDA OSMANLI SİPER LAMBASI-Osmanlı Dönemi el yapımı primitif formda Osmanlı siper lambası.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    OSMANLI DÖNEMİ PRİMİTİF FORMDA OSMANLI SİPER LAMBASI-Osmanlı Dönemi el yapımı primitif formda Osmanlı siper lambası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY KALYON GÜLLESİ-Çok nadir Osmanlı Dönemi kalyonlardan (büyük gemilerden) atılan toplarda kullanılan büyük boy gülle.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY KALYON GÜLLESİ-Çok nadir Osmanlı Dönemi kalyonlardan (büyük gemilerden) atılan toplarda kullanılan büyük boy gülle.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR NAGANT ASKER SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir nagant süngüsü.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR NAGANT ASKER SÜNGÜSÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir nagant süngüsü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ALTIN ÇAKMALI DOLMA TÜFEK NAMLUSU-Üzeri altın çakma işçilikli Osmanlı Dönemi çift dolma tüfek namlusu.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    OSMANLI DÖNEMİ ALTIN ÇAKMALI DOLMA TÜFEK NAMLUSU-Üzeri altın çakma işçilikli Osmanlı Dönemi çift dolma tüfek namlusu.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇEŞİTLİ MİLLET VE TÜFEKLERE AİT MAVZER MERMİSİ KOVANLARI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi çeşitli millet ve tüfeklere ait mavzer mermisi kovanları lotu.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇEŞİTLİ MİLLET VE TÜFEKLERE AİT MAVZER MERMİSİ KOVANLARI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi çeşitli millet ve tüfeklere ait mavzer mermisi kovanları lotu.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR GANİMET SÜNGÜSÜ-Boynuz sap takılarak kama haline dönüştürülmüş 1.Dünya Savaşı dönemi İngilizlerden ganimet olarak geçmiş süngü.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR GANİMET SÜNGÜSÜ-Boynuz sap takılarak kama haline dönüştürülmüş 1.Dünya Savaşı dönemi İngilizlerden ganimet olarak geçmiş süngü.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ OSMANLI ASKER KARAVANASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı asker karavanası.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ OSMANLI ASKER KARAVANASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı asker karavanası.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ DİNLENİRKEN ASKERLERİMİZ KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası.1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp bilgi ve fotoğraflarını içeren yıl 2, 20.numaralı yayını.Kapağında "Osmanlı Askerlerinin 5 Dakikalık Dinlenme" görseli ile nadir dönem dergisi.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ DİNLENİRKEN ASKERLERİMİZ KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası.1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp bilgi ve fotoğraflarını içeren yıl 2, 20.numaralı yayını.Kapağında "Osmanlı Askerlerinin 5 Dakikalık Dinlenme" görseli ile nadir dönem dergisi.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK SUBAY DÜĞMESİ-1. Dünya Savaşı Dönemi nadir Anzak subay düğmesi.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK SUBAY DÜĞMESİ-1. Dünya Savaşı Dönemi nadir Anzak subay düğmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI SAHRA TELEFONU AHİZESİ-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Osmanlı sahra telefonu ahizesi.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI SAHRA TELEFONU AHİZESİ-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Osmanlı sahra telefonu ahizesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAZVER MERMİSİ KOVANI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi boş mavzer mermiis kovanı lotu.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAZVER MERMİSİ KOVANI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi boş mavzer mermiis kovanı lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI TOP MERMİ KOVANI DIŞ KORUMALIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Alman yapımı top mermilerinin top içinde kalan kovanı.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI TOP MERMİ KOVANI DIŞ KORUMALIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Alman yapımı top mermilerinin top içinde kalan kovanı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda İngiliz SRD şişe.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda İngiliz SRD şişe.

    TLSold
  • ANTİKA İNGİLİZ TEKLİ TÜFEK-İngiliz yapımı 1900 başları haliyle kondisyonda antika tekli tüfek.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    ANTİKA İNGİLİZ TEKLİ TÜFEK-İngiliz yapımı 1900 başları haliyle kondisyonda antika tekli tüfek.

    TLSold
  • ORİJİNAL ASKISIYLA 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNELİ GÜMÜŞ FRANSIZ ZAFER MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi mine işçilikli 1.Dünya savaşına katılmış ve üstün başarı göstermiş kişilere verilen Fransız zafer madalyası.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    ORİJİNAL ASKISIYLA 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MİNELİ GÜMÜŞ FRANSIZ ZAFER MADALYASI-1.Dünya Savaşı dönemi mine işçilikli 1.Dünya savaşına katılmış ve üstün başarı göstermiş kişilere verilen Fransız zafer madalyası.

    TLSold
  • ÜZERİ TOMBAKLI ÇOK NADİR OSMANLI DENİZCİ PAŞA DÜĞMESİ-Üzeri tombaklı çok nadir Osmanlı denizci paşa düğmesi.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    ÜZERİ TOMBAKLI ÇOK NADİR OSMANLI DENİZCİ PAŞA DÜĞMESİ-Üzeri tombaklı çok nadir Osmanlı denizci paşa düğmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BÜYÜK BOY İNGİLİZ SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi büyük boy İngiliz SRD şişe. Çatlak vardır, haliyle satıştadır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BÜYÜK BOY İNGİLİZ SRD ŞİŞE-1.Dünya Savaşı dönemi büyük boy İngiliz SRD şişe. Çatlak vardır, haliyle satıştadır.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ NADİR FRANSIZ YATAĞAN SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesinde kullanılmış Fransızların Osmanlı yatağan kılıcından esinlenerek yaptıkları meşhur Fransız yatağan süngü. Göğüs göğüse muharebelerde yalnızca süngü gibi değil aynı zamanda kılıç olarak da kullanılan dönemin en yüksek teknolojisiyle üretilmiş nadir askeri süngü.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ NADİR FRANSIZ YATAĞAN SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesinde kullanılmış Fransızların Osmanlı yatağan kılıcından esinlenerek yaptıkları meşhur Fransız yatağan süngü. Göğüs göğüse muharebelerde yalnızca süngü gibi değil aynı zamanda kılıç olarak da kullanılan dönemin en yüksek teknolojisiyle üretilmiş nadir askeri süngü.

    TLSold
  • 2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ ÖLÜMSÜZLÜK MADALYASI-2.Dünya Savaşı dönemi orijinal ipek askısı ile ölen Fransız askeri  için yaptırılmış ve verilmiş Fransız ölümsüzlük madalyası.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    2.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ ÖLÜMSÜZLÜK MADALYASI-2.Dünya Savaşı dönemi orijinal ipek askısı ile ölen Fransız askeri için yaptırılmış ve verilmiş Fransız ölümsüzlük madalyası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAPIMI NALÇEK-Üzeri işlemeli el dövme demirden mamul Osmanlı dönemi at nallamak için kullanılan nalçek.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAPIMI NALÇEK-Üzeri işlemeli el dövme demirden mamul Osmanlı dönemi at nallamak için kullanılan nalçek.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KASA SUBAY CEP SAATİ-Osmanlı Dönemi haliyle kondisyonda eksikleri olan gümüş kasa subay cep saati.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KASA SUBAY CEP SAATİ-Osmanlı Dönemi haliyle kondisyonda eksikleri olan gümüş kasa subay cep saati.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER MERMİSİ KOVANI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi arkaları Osmanlıca yazılı Osmanlı mavzer mermisi kovanı lotu.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER MERMİSİ KOVANI LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi arkaları Osmanlıca yazılı Osmanlı mavzer mermisi kovanı lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PATLAMIŞ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız patlamış top mermisi başlığı.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ PATLAMIŞ TOP MERMİSİ BAŞLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız patlamış top mermisi başlığı.

    TLSold
  • ÜZERİ ALTIN VARAKLI 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ HAVACI SUBAY DÜĞMLERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi üzeri altın varaklı İngiliz havacı subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ÜZERİ ALTIN VARAKLI 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ HAVACI SUBAY DÜĞMLERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi üzeri altın varaklı İngiliz havacı subay düğmeleri lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ SEDDÜLBAHİR GÖRSELLİ KARTPOSTAL-1.Dünya Savaşı dönemi Seddülbahir görselli kartpostal

    Lot No: 119

    Lot: 119

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ SEDDÜLBAHİR GÖRSELLİ KARTPOSTAL-1.Dünya Savaşı dönemi Seddülbahir görselli kartpostal

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ AT GEMİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda Osmanlı süvari at gemi.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ AT GEMİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda Osmanlı süvari at gemi.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ 3 ADET ANTİKA SOVYET ROZET-1970lerden mine işçilikli 3 adet antika Sovyet rozet.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    MİNE İŞÇİLİKLİ 3 ADET ANTİKA SOVYET ROZET-1970lerden mine işçilikli 3 adet antika Sovyet rozet.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ YAVUZ VE MİDİLLİ GEMİLERİMİZİ GÖSTRERİR 2 ADET KARTPOSTAL-1.Dünya Savaşı dönemi Yavuz ve Midilli görselleri bulunan 2 adet kartpostal.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ YAVUZ VE MİDİLLİ GEMİLERİMİZİ GÖSTRERİR 2 ADET KARTPOSTAL-1.Dünya Savaşı dönemi Yavuz ve Midilli görselleri bulunan 2 adet kartpostal.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ SIRMA İŞÇİLİKLİ YÜKSEK KONDİSYONDA İNGİLİZ SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda sırma işçilikli İngiliz subay apoleti.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ SIRMA İŞÇİLİKLİ YÜKSEK KONDİSYONDA İNGİLİZ SUBAY APOLETİ-1.Dünya Savaşı dönemi yüksek kondisyonda sırma işçilikli İngiliz subay apoleti.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ DİKENLİ TEL-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi dikenli tel.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ DİKENLİ TEL-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi dikenli tel.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SUBAY TABANCA KILIFI-1.Dünya Savaşı Dönemi deriden mamul Alman subay tabanca kılıfı.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SUBAY TABANCA KILIFI-1.Dünya Savaşı Dönemi deriden mamul Alman subay tabanca kılıfı.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR FRANSIZ SİPER KÜREĞİ-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir Fransız siper küreği.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR FRANSIZ SİPER KÜREĞİ-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir Fransız siper küreği.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK ASKER KEMER PARÇASI-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Anzak asker kemer parçası.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ANZAK ASKER KEMER PARÇASI-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Anzak asker kemer parçası.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN TOP YAĞDANLIĞI-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Alman top yağdanlığı.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN TOP YAĞDANLIĞI-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Alman top yağdanlığı.

    TLSold
  • ANTİKA İNGİLİZ HAVACI SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Antika İngiliz havacı subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ANTİKA İNGİLİZ HAVACI SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-Antika İngiliz havacı subay düğmeleri lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY ÇİZMESİ-1. Dünya Savaşı dönemi deriden mamul İngiliz subay çizmesi.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY ÇİZMESİ-1. Dünya Savaşı dönemi deriden mamul İngiliz subay çizmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ İNGİLİZ SUBAY TABANCASI-1. Dünya Savaşı dönemi fosilleşmiş İngiliz subay tabancası.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ İNGİLİZ SUBAY TABANCASI-1. Dünya Savaşı dönemi fosilleşmiş İngiliz subay tabancası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ ASKER MATARASI-1. Dünya Savaşı dönemi nadir İngiliz asker matarası.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR İNGİLİZ ASKER MATARASI-1. Dünya Savaşı dönemi nadir İngiliz asker matarası.

    TLSold
  • 3 ADET KURŞUN ASKER-3 adet kurşun asker. Boyut: 5-3,5 cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    3 ADET KURŞUN ASKER-3 adet kurşun asker. Boyut: 5-3,5 cm

    TLSold
  • YERLİ YAPIM ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1930-40lardan yerli yapım antika subay düğmeleri lotu

    Lot No: 134

    Lot: 134

    YERLİ YAPIM ANTİKA SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1930-40lardan yerli yapım antika subay düğmeleri lotu

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ FRANSIZ LEBEL SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Fransız lebel süngü.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ FRANSIZ LEBEL SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi Fransız lebel süngü.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MECİDİ NİŞANI VE LİYAKAT MADALYALI OSMANLI SUBAY FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı dönemi Mecidi Nişanı ve Liyakat Madalyalı Osmanlı subay fotoğrafı.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MECİDİ NİŞANI VE LİYAKAT MADALYALI OSMANLI SUBAY FOTOĞRAFI-1.Dünya Savaşı dönemi Mecidi Nişanı ve Liyakat Madalyalı Osmanlı subay fotoğrafı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız askeri subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FRANSIZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi Fransız askeri subay düğmeleri lotu.

    TLSold
  • 2 ADET KURŞUN ASKER-2 adet atlı kurşun asker. Boyut: 6,5 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    2 ADET KURŞUN ASKER-2 adet atlı kurşun asker. Boyut: 6,5 cm

    TLSold
  • 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ ÜSTÜN HİZMET MADALYASI-1915 Çanakkale Köprüsünün yapımında üstün hizmet göstermiş kişlere verilmiş orijinal kutusunda madalya.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ ÜSTÜN HİZMET MADALYASI-1915 Çanakkale Köprüsünün yapımında üstün hizmet göstermiş kişlere verilmiş orijinal kutusunda madalya.

    TLSold
  • 1963 TARİHLİ TÜRK ASKER MATARASI-1963 tarihli üzerinde sahibinin adının yazılı olduğu Türk asker matarası.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    1963 TARİHLİ TÜRK ASKER MATARASI-1963 tarihli üzerinde sahibinin adının yazılı olduğu Türk asker matarası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ EMAYE İNGİLİZ ASKER KARAVANASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi emaye İngiliz asker karavanası.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ EMAYE İNGİLİZ ASKER KARAVANASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi emaye İngiliz asker karavanası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ LEE ENFİELD TÜFEĞİ DİPÇİK ALT PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz Lee Enfield tüfeği dipçik alt parçası.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ LEE ENFİELD TÜFEĞİ DİPÇİK ALT PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz Lee Enfield tüfeği dipçik alt parçası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz siper küreği.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz siper küreği.

    TLSold
  • MECİDİ NİŞANI VE LİYAKAT MADALYALI OSMANLI SUBAY FOTOĞRAFI-Mecidi Nişanı ve Liyakat Madalyalı Osmanlı subay fotoğrafı.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    MECİDİ NİŞANI VE LİYAKAT MADALYALI OSMANLI SUBAY FOTOĞRAFI-Mecidi Nişanı ve Liyakat Madalyalı Osmanlı subay fotoğrafı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER KURMA KOLU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı mavzer kurma kolu

    Lot No: 145

    Lot: 145

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER KURMA KOLU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı mavzer kurma kolu

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SUBAY TABANCA YAĞDANLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Alman subay tabanca yağdanlığı.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ALMAN SUBAY TABANCA YAĞDANLIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Alman subay tabanca yağdanlığı.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUŞAK KAMASI-1850lerden Osmanlı Dönemi kuşak kaması.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    OSMANLI DÖNEMİ KUŞAK KAMASI-1850lerden Osmanlı Dönemi kuşak kaması.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ANZAK KOKART VE DÜĞME LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Anzak kokart ve düğme lotu.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR ANZAK KOKART VE DÜĞME LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir Anzak kokart ve düğme lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ AT NALI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı süvari at nalı.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ AT NALI-1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı süvari at nalı.

    TLSold
  • ANTİKA TABİP SUBAY APOLETİ-1940-50lerden antika tabip subay apoleti.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    ANTİKA TABİP SUBAY APOLETİ-1940-50lerden antika tabip subay apoleti.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI GAZİSİ OSMANLI SUBAY FOTOĞRAFI-Osmanlı Asker Fotoğrafı.1.Dünya Savaşı gazisi bir Osmanlı subayının savaş dönüşü Harp Madalyası kurdelesi, askeri üniforması, kalpağı ve kılıcı ile yanında kızıyla çekilmiş dönem fotoğrafı.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    1.DÜNYA SAVAŞI GAZİSİ OSMANLI SUBAY FOTOĞRAFI-Osmanlı Asker Fotoğrafı.1.Dünya Savaşı gazisi bir Osmanlı subayının savaş dönüşü Harp Madalyası kurdelesi, askeri üniforması, kalpağı ve kılıcı ile yanında kızıyla çekilmiş dönem fotoğrafı.

    TLSold
  • ANTİKA İNGİLİZ VE FRANSIZ BRÖVE VE APOLET PARÇASI LOTU-Antika İngiliz ve Fransız bröve ve apolet parçası lotu.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    ANTİKA İNGİLİZ VE FRANSIZ BRÖVE VE APOLET PARÇASI LOTU-Antika İngiliz ve Fransız bröve ve apolet parçası lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ÇAMÇAK-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz çamçak.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ÇAMÇAK-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz çamçak.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER TÜFEĞİ PARÇALARI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi 2 adet Osmanlı mavzer tüfeği parçası.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI MAVZER TÜFEĞİ PARÇALARI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi 2 adet Osmanlı mavzer tüfeği parçası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Osmanlı siper küreği.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI SİPER KÜREĞİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Osmanlı siper küreği.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ ASKERİ USTURA-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Fransız askeri ustura.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR FRANSIZ ASKERİ USTURA-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Fransız askeri ustura.

    TLSold
  • 1850LERDEN 4 ADET İNGİLİZ SUBAY DÜĞMESİ-1850lerden 4 adet İngiliz subay düğmesi.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    1850LERDEN 4 ADET İNGİLİZ SUBAY DÜĞMESİ-1850lerden 4 adet İngiliz subay düğmesi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ VE FRANSIZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz ve Fransız subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ VE FRANSIZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz ve Fransız subay düğmeleri lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KONSERVE KUTUSU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz konserve kutusu.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KONSERVE KUTUSU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz konserve kutusu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY KARAVANA KABI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı subay karavana kabı.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY KARAVANA KABI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı subay karavana kabı.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TEL KESME MAKASI-1. Dünya Savaşı dönemi Osmanlı tel kesme makası.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TEL KESME MAKASI-1. Dünya Savaşı dönemi Osmanlı tel kesme makası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY TOP ATEŞLEYİCİSİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir büyük boy top ateşleyicisi.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY TOP ATEŞLEYİCİSİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi çok nadir büyük boy top ateşleyicisi.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR UÇAKSAVAR İNGİLİZ TOP MERMİ ÇEKİRDEĞİ-1. Dünya Savaşı Dönemi çok nadir İngiliz uçaksavar top mermi çekirdeği.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR UÇAKSAVAR İNGİLİZ TOP MERMİ ÇEKİRDEĞİ-1. Dünya Savaşı Dönemi çok nadir İngiliz uçaksavar top mermi çekirdeği.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ OSMANLI SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi fosilleşmiş Osmanlı süngü parçası.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ OSMANLI SÜNGÜ-1.Dünya Savaşı dönemi fosilleşmiş Osmanlı süngü parçası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK KIYAFET PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Anzak kıyafet parçası.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR ANZAK KIYAFET PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi nadir Anzak kıyafet parçası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ASKER DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz asker düğmesi lotu

    Lot No: 166

    Lot: 166

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ASKER DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz asker düğmesi lotu

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TEKLİ TÜFEK İSKELETİ-Osmanlı Dönemi haliyle kondisyonda eksikleri olan tekli tüfek iskeleti.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    OSMANLI DÖNEMİ TEKLİ TÜFEK İSKELETİ-Osmanlı Dönemi haliyle kondisyonda eksikleri olan tekli tüfek iskeleti.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ DÜRBÜNÜ-1.Dünya Savaşı dönemi eksikleri olan, haliyle kondisyonda Osmanlı süvari dürübünü.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SÜVARİ DÜRBÜNÜ-1.Dünya Savaşı dönemi eksikleri olan, haliyle kondisyonda Osmanlı süvari dürübünü.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ MAVZER MERMİSİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi fosilleşmiş mavzer mermisi.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ FOSİLLEŞMİŞ MAVZER MERMİSİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi fosilleşmiş mavzer mermisi.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TEK İNGİLİZ TOZLUK-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul tek İngiliz tozluk

    Lot No: 170

    Lot: 170

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ TEK İNGİLİZ TOZLUK-1.Dünya Savaşı dönemi deriden mamul tek İngiliz tozluk

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR SAHRA ÇADIR KAZIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir el yapımı Osmanlı sahra çadır kazığı.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR SAHRA ÇADIR KAZIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi çok nadir el yapımı Osmanlı sahra çadır kazığı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ EMAYE FRANSIZ ASKER MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi emaye Fransız asker matarası.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ EMAYE FRANSIZ ASKER MATARASI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi emaye Fransız asker matarası.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET OSMANLI AT KAŞAĞISI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi 2 adet Osmanlı süvari at kaşağısı.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET OSMANLI AT KAŞAĞISI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi 2 adet Osmanlı süvari at kaşağısı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ İNGİLİZ ASKER KEMER TOKA PARÇALARI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz asker kemer toka parçaları.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇANAKKALE CEPHESİ İNGİLİZ ASKER KEMER TOKA PARÇALARI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi İngiliz asker kemer toka parçaları.

    TLSold
  • CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ANISINA YAPTIRILMIŞ İSTİKLAL MADALYASI-Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına yaptırılmış İstiklal Madalyası.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ANISINA YAPTIRILMIŞ İSTİKLAL MADALYASI-Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına yaptırılmış İstiklal Madalyası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAKİNALI TÜFEK TALİMİ KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası.1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp bilgi ve fotoğraflarını içeren yıl 1, 10.numaralı yayını.Kapağında "Makineli Tüfek Atışı Taliminde Osmanlı Askerleri Görseli" nadir Çanakkale ve 1.Dünya Savaşı haberlerini içeren dönem mecmuası.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAKİNALI TÜFEK TALİMİ KONULU HARP MECMUASI-Osmanlı Harp Mecmuası.1.Dünya Savaşı dönemi Osmanlı resmi harp bilgi ve fotoğraflarını içeren yıl 1, 10.numaralı yayını.Kapağında "Makineli Tüfek Atışı Taliminde Osmanlı Askerleri Görseli" nadir Çanakkale ve 1.Dünya Savaşı haberlerini içeren dönem mecmuası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET FRANSIZ TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı dönemi 2 adet Fransız topçu subay düğmesi

    Lot No: 177

    Lot: 177

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET FRANSIZ TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı dönemi 2 adet Fransız topçu subay düğmesi

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TAVA-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi yemek yapmak için kullanılan Osmanlı tava.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI TAVA-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi yemek yapmak için kullanılan Osmanlı tava.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI KAMİNETO-1.Dünya Savaşı dönemi nadir Osmanlı kamineto.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ NADİR OSMANLI KAMİNETO-1.Dünya Savaşı dönemi nadir Osmanlı kamineto.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ VE FRANSIZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz ve Fransız subay düğmeleri lotu.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ VE FRANSIZ SUBAY DÜĞMELERİ LOTU-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz ve Fransız subay düğmeleri lotu.

    TLSold
  • ÇANAKKALE BARLI YENİ YAPIM HARP MADALYASI ASKISI LOTU-Çanakkale barlı yeni yapım harp madalyası askısı lotu.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    ÇANAKKALE BARLI YENİ YAPIM HARP MADALYASI ASKISI LOTU-Çanakkale barlı yeni yapım harp madalyası askısı lotu.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BİR ÇİFT OSMANLI SÜVARİ AT ÜZENGİSİ-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi orijinal derisi ile Osmanlı süvari at üzengisi.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ BİR ÇİFT OSMANLI SÜVARİ AT ÜZENGİSİ-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi orijinal derisi ile Osmanlı süvari at üzengisi.

    TLSold
  • ANTİKA DERİ FİŞEKLİK-Deriden mamul antika fişeklik. İçindeki fişeklerin tamamı boştur.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    ANTİKA DERİ FİŞEKLİK-Deriden mamul antika fişeklik. İçindeki fişeklerin tamamı boştur.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAVZER MERMİSİ ÇEKİRDEKLERİ LOTU-1. Dünya Savaşı Dönemi mavzer mermisi çekirdekleri lotu.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ MAVZER MERMİSİ ÇEKİRDEKLERİ LOTU-1. Dünya Savaşı Dönemi mavzer mermisi çekirdekleri lotu.

    TLSold
  • AVRUPA ASKERİ DÜĞME LOTU-1960-70'lerden antika askeri düğme lotu.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    AVRUPA ASKERİ DÜĞME LOTU-1960-70'lerden antika askeri düğme lotu.

    TLSold
  • 2 ADET ANTİKA JANDARMA DÜĞMESİ-1930-40lardan 2 adet antika jandarma düğmesi.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    2 ADET ANTİKA JANDARMA DÜĞMESİ-1930-40lardan 2 adet antika jandarma düğmesi.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ AMERİKAN SUBAY DÜĞMESİ-1. Dünya Savaşı dönemi Amerikan subay düğmesi.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ AMERİKAN SUBAY DÜĞMESİ-1. Dünya Savaşı dönemi Amerikan subay düğmesi.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP ARABASI ANAHTARI-1. Dünya Savaşı dönemi İngiliz top arabası anahtarı

    Lot No: 188

    Lot: 188

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ TOP ARABASI ANAHTARI-1. Dünya Savaşı dönemi İngiliz top arabası anahtarı

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TELGRAF TELİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi çok nadir telgraf teli.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ÇOK NADİR OSMANLI TELGRAF TELİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale cephesi çok nadir telgraf teli.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ENFİELD ASKER SÜNGÜSÜ-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkkale Cephesi İngiliz enfield asker süngüsü.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ ENFİELD ASKER SÜNGÜSÜ-1. Dünya Savaşı dönemi Çanakkkale Cephesi İngiliz enfield asker süngüsü.

    TLSold
  • 2 ADET YENİ YAPIM LİYAKAT MADALYASI ASKISI-2 adet yeni yapım Liyakat Madalyası askısı.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    2 ADET YENİ YAPIM LİYAKAT MADALYASI ASKISI-2 adet yeni yapım Liyakat Madalyası askısı.

    TLSold
  • 3 ADET KURŞUN AT BOYUNDURUĞU-3 adet kurşun at boyunduruğu figürü. Boyut: 4cm

    Lot No: 192

    Lot: 192

    3 ADET KURŞUN AT BOYUNDURUĞU-3 adet kurşun at boyunduruğu figürü. Boyut: 4cm

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ESİR PRANGA ZİNCİRLERİ-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz esir pranga zincir parçası.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ ESİR PRANGA ZİNCİRLERİ-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz esir pranga zincir parçası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY MAHMUZU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı subay mahmuzu.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ OSMANLI SUBAY MAHMUZU-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi Osmanlı subay mahmuzu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET FRANSIZ TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı dönemi 2 adet Fransız topçu subay düğmesi

    Lot No: 195

    Lot: 195

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ 2 ADET FRANSIZ TOPÇU SUBAY DÜĞMESİ-1.Dünya Savaşı dönemi 2 adet Fransız topçu subay düğmesi

    TLSold
  • YERLİ YAPIM ANTİKA ASKERİ KOL DÜĞMESİ LOTU-1950-60lardan yerli yapım antika askeri kol düğmesi lotu.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    YERLİ YAPIM ANTİKA ASKERİ KOL DÜĞMESİ LOTU-1950-60lardan yerli yapım antika askeri kol düğmesi lotu.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KAZMA SAPI PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz kazma sapı parçası.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ KAZMA SAPI PARÇASI-1.Dünya Savaşı dönemi İngiliz kazma sapı parçası.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY ÇATAL KAŞIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz subay çatal kaşığı.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SUBAY ÇATAL KAŞIĞI-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz subay çatal kaşığı.

    TLSold
  • 1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SÜVARİ AT GEMİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz süvari at gemi.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    1.DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ İNGİLİZ SÜVARİ AT GEMİ-1.Dünya Savaşı dönemi Çanakkale Cephesi İngiliz süvari at gemi.

    TLSold
  • 6 ADET TAM TAKIM DENİZCİ SUBAY DÜĞMESİ LOTU-6 adet tam takım denizci subay düğmesi lotu

    Lot No: 200

    Lot: 200

    6 ADET TAM TAKIM DENİZCİ SUBAY DÜĞMESİ LOTU-6 adet tam takım denizci subay düğmesi lotu

    TLSold